Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Κοινή πορεία; Μπα καλέ... κακίες

Αχχχ... το άκουσαν κι αυτό τα πονεμένα αφτάκια μου σε κάποια κουτσομπολοκπομπή (μην με ρωτήσετε ποιά, όλες ίδιες μου φαίνονται πια). Είπαν τα καμάρια της μεσημεριανής ενημέρωσης ότι ο Ευαγγελάτος και η Στεφανίδου δεν έχουν κοινή πορεία. Και λέω να κάνω ένα μικρό απολογισμό αυτής της μη κοινής πορείας τους.
Αφού γνωρίστηκαν (και πρωτοκουτουπώθηκαν όπως κάνει κάθε νορμάλ ζευγάρι) η Τατιάνα μετακόμισε από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑϊ (μεταβατικό στάδιο σε Alpha) όπου κεντρικός παρουσιαστής ήταν ο Νίκος. Ανέλαβε την πρωινή ζώνη μαζί με τον Αθανασιάδη τον οποίο πολύ γρήγορα έφαγε η μαρμάγκα και η Τατιανούλα πήγε στην μεσημεριανοαπογευματινή ζώνη όπου πήρε ντοκτορά στο κουτσομπολιό και την κλοπή θεμάτων κουτσομπολίστικων περιοδικών.

Επόμενος σταθμός το Tempo. Χεράκι Χεράκι, Τατιάνα και Νικολάκης πήγαν εκεί για να αναστήσουν το κανάλι.

Πριν καλά καλά κλείσει δίμηνο την κοπάνησαν (πάλι χεράκι χεράκι) και πήγαν στον Alter.

Αφού η Τατιάνα καθιερώθηκε ως εθνική τηλεκατίνα άφησε για λίγο το χέρι του Νίκου και μεταπήδησε στον ΑΝΤ1.

Λίγο αργότερα ο Νίκος άφησε το Alter για να αναστήσει το Polis με νέο όνομα το Channel 9. Παράλληλα έκανε τις Αποδείξεις στον Alpha.

Αφού το Channel 9 διέγραψε την συγκλονιστική πορεία του Tempo ο Νίκος πήγε και έπιασε πάλι το χεράκι της Τατιάνας στον ΑΝΤ1.

Το καλοκαίρι είχε γίνει ολόκληρο σίριαλ η ανανέωση του συμβολαίου της Τατιάνας. Δεν έβαζε τζίφρα μέχρι να ανανέωνε και ο Νίκος της το συμβόλαιο του.

Πράγματι. Η πορεία πους μόνο κοινή δεν είναι.

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP