Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Άννα Βίσση: Καλέ ποιον Μπραντ, την Αντζελίνα μόνο θα ερωτευόμουν



Πριν από λίγο καιρό η Άννα Βίσση παραχώρησε μία συνέντευξη στο πλαίσιο γνωστής ραδιοφωνικής εκπομπής, και για άλλη μία φορά εντυπωσίασε, ή μάλλον σόκαρε να πούμε με τις απαντήσεις της. Η Άννα μίλησε για όλους και για όλα, και από την ομολογουμένως πολυαναμενόμενη συνέντευξη, αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή της: «Με φλερτάρουνε και γυναίκες και άντρες. Και μου αρέσει αυτό. Για μένα αυτό είναι το φυσικό. Να μπορείς να ερωτευτείς έναν άνθρωπο που να σου δίνει κάτι. Όταν σου λέω ότι η Αντζελίνα Τζολί μου αρέσει, ε, τι να σου πω, θα μπορούσε και να μου αρέσει. Δεν αποκλείεται και να την ερωτευόμουνα». Ακούγοντας, λοιπόν, τις δηλώσεις τής επιτυχημένης τραγουδίστριας, μας ήρθαν στο μυαλό κάποιες αντίστοιχες δηλώσεις της Αντζελίνας σε παλαιότερες συνεντεύξεις της όπως: «Μου αρέσουν οι διαφορετικοί τύποι ανθρώπων, είτε είναι άντρες, είτε γυναίκες» και «Δεν έχει σχέση για εμένα το φύλο». Άλλωστε, και οι δύο σταρ, ως άνθρωποι ανοιχτόμυαλοι και χωρίς προκαταλήψεις, έχουν εκφράσει πολλές φορές τη συμπαράστασή τους και το σεβασμό τους στη gay κοινότητα, και δεν έχουν κρύψει ποτέ τις φιλικές τους σχέσεις με άτομα που έχουν ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις. Λέγεται μάλιστα ότι ίσως η κοινή τους φίλη Πατρίτσια Φιλντς μεσολαβήσει για να γνωριστούν και από κοντά οι δύο γυναίκες.

Οι ερωτικές σκηνές της Αντζελίνας με γυναίκες
Δεν είναι λίγες οι φορές που η εντυπωσιακή ηθοποιός του Hollywood έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι οι ρόλοι που υποδύεται αντιπροσωπεύουν τις γυναίκες με τις οποίες θα έβγαινε, δηλαδή εκείνες που είναι δυναμικές και θηλυκές ταυτόχρονα, αλλά και ότι η ίδια αισθάνεται και θηλυκό και αρσενικό μαζί. Ειδικά, η συμμετοχή της στην ταινία-βιογραφία του μοντέλου Τζία Γκαράντζια, κατά την οποία η Αντζελίνα επιδίδεται σε ερωτικές σκηνές με μια γυναίκα, είχε ταράξει την ησυχία του Hollywood. Είτε γιατί ήθελε να προκαλέσει, είτε γιατί πραγματικά τα εννοούσε, οι δηλώσεις της στο παρελθόν όσον αφορά τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, αλλά έχουν δώσει και τροφή για φήμες που την ήθελαν να διατηρεί ερωτικές σχέσεις με γυναίκες. Εδώ, όμως, και αρκετά χρόνια η Αντζελίνα έχει υιοθετήσει ένα πιο οικογενειακό και ήσυχο προφίλ, είναι μία ευτυχισμένη μαμά και σύζυγος που δεν θέλει να προκαλεί με δηλώσεις, και μοναδική της επιθυμία είναι να διαφυλάξει την οικογένειά της από τα σκάνδαλα.

Δυο χρόνια χωρίς άντρα η Βίσση
Παρά το γεγονός ότι η γνωστή τραγουδίστρια έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια από τον Χρήστο Ψωμόπουλο, φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου άλλου άντρα, καθώς εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει αναφερθεί κάτι για την προσωπική της ζωή. Η Άννα μπορεί να είναι μόνη της, αλλά έχει πάντα δίπλα της τους φίλους της, με τους οποίους πολύ συχνά διασκεδάζει σε γνωστά club, αλλά και gay bar της νυχτερινής Αθήνας, καθώς, όπως και η ίδια έχει δηλώσει, αρκετά άτομα από το φιλικό της περιβάλλον έχουν ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις. Η Άννα ως άνθρωπος ιδιαίτερος και ανοιχτόμυαλος, που σέβεται τις επιλογές των άλλων, δεν διστάζει πολλές φορές να συνοδέψει την gay παρέα της σε κάποιο από τα γνωστά μαγαζιά που είναι φιλικά προς την κοινότητα των ομοφυλοφίλων. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, είχε διασκεδάσει με τους χορευτές την Beyonce, αμέσως μετά τη συναυλία, σε γνωστό gay bar της περιοχής τους Γκαζίου. Η τραγουδίστρια δεν διστάζει να υποστηρίζει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ακόμα και με συμβολικές πράξεις, όπως με το να ανταλλάξει κάποιο φιλί επάνω στην πίστα με κάποια χορεύτρια.
Αναδημοσίευση από
το ΣΟΚ Ιανουαρίου

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP