Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Glam Beauty Secrets




Μαρία Κορινθίου

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα προϊόντα μακιγιάζ σε έντονες αποχρώσεις, ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ το κόκκινο μανό της. Επιλέγει μαύρο eyeliner που τονίζει το αισθησιακό της βλέμμα, και κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις, που αναδεικνύει τα σαρκώδη χείλη της. Για το λουκ τής Μαρίας, τα προϊόντα του οίκου Yves Saint Lauren είναι ιδανικά.

Βάνα Μπάρμπα

Στο καμαρίνι τής ηθοποιού υπάρχει πάντα μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα μακιγιάζ, που της δίνουν τη δυνατότητα να είναι εντυπωσιακή κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, ενώ μεγάλη της αδυναμία όσον αφορά το μακιγιάζ είναι το στιλ smoky eyes, που τονίζει το μυστηριώδες βλέμμα της και της χαρίζει ένα ξεχωριστό ύφος.

Μαριέττα Χρουσαλά

Η πάντα κομψή τηλεπαρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά εμπιστεύεται για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ τα προϊόντα της εταιρείας καλλυντικών Lancome. Οι γήινες κατά κύριο λόγο αποχρώσεις των προϊόντων τής μάρκας δίνουν στη Μαριέττα τη λάμψη που προτιμά για τις βραδινές της εμφανίσεις, διατηρώντας τη φρεσκάδα του προσώπου της. Προτιμά το λιτό μακιγιάζ σε παλ αποχρώσεις, ενώ από το νεσεσέρ της δεν λείπουν ποτέ το ρουζ σε ροδακινί απόχρωση, η μαύρη μάσκαρα, οι σκιές σε ροζ και μπεζ αποχρώσεις, και τα lip gloss σε διακριτικές πάντα αποχρώσεις.

Σάσα Μπάστα

Φετίχ της τραγουδίστριας Σάσας Μπάστα είναι τα κόκκινα κραγιόν, που αναδεικνύουν τη θηλυκή πλευρά της και της χαρίζουν πάντα ένα μοναδικό λουκ, που στρέφει όλα τα βλέμματα επάνω της σε κάθε εμφάνισή της. Μια εκρηκτική γυναίκα σαν τη Σάσα, μόνο με εκρηκτικές αποχρώσεις θα μπορούσε να βάφεται.


Αναδημοσίευση από
το Glam & Style Φεβρουαρίου

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP