Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Μακρυπούλια - Οικονομόπουλος: Το ερωτικό φιλί και η απάντηση "Μόνο φίλοι"




ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΥΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ SHOWBIZ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ.

Αναστάτωση έχει προκληθεί σε όλα τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια της showbiz μετά το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα. Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Όλα ξεκίνησαν όταν η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να πάρει τις φίλες της και να επισκεφτούν το «FEVER», για να απολαύσουν από κοντά το απόλυτο σχήμα του χειμώνα, Γιάννης Πάριος – Νίκος Οικονομόπουλος. Όταν, λοιπόν, ο νεαρός αοιδός βγήκε στη σκηνή για να τραγουδήσει τις επιτυχίες του, ανάμεσα στα πρώτα τραπέζια αναγνώρισε τη Ζέτα. Αμέσως πήγε προς το μέρος τού τραπεζιού που καθόταν, και εκείνη του έδωσε ένα ζεστό φιλί στο στόμα, αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους θαμώνες. Την επόμενη κιόλας ημέρα οι πρώτοι ψίθυροι έκαναν την εμφάνισή τους στα media, αφού όλοι μιλούσαν για το νέο μεγάλο έρωτα στη ζωή τής Ζέτας, που κρατούσε μέχρι τώρα κρυφό. Εμείς επικοινωνήσαμε με το φιλικό περιβάλλον του γνωστού τραγουδιστή για να μάθουμε αν οι φήμες αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι κοντινοί άνθρωποι του Νίκου ήταν κατηγορηματικοί, λέγοντας ότι τίποτα παραπάνω από μια καλή και δυνατή φιλία δεν υπάρχει στους δύο καλλιτέχνες. Εξάλλου, εκείνοι πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα. Γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό, και συχνά πηγαίνουν για καφέ μαζί, για να πουν τα νέα τους ως καλά φιλαράκια. Βέβαια, από την άλλη, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει φίλους να αποκτούν μαζί παιδιά και να παντρεύονται, αφού στο χώρο της showbiz όλα είναι επιτρεπτά. Ο Νίκος την περίοδο αυτή είναι μόνος, και έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στην επαγγελματική του πορεία. Μάλιστα, ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο του δίσκο που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα έχει μέσα πολλές εκπλήξεις, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας καλλιτέχνης που με την πορεία του θα έχει διαχρονική αξία στο χώρο του πενταγράμμου.

Δεν διατηρεί σχέση ούτε με την Κατερίνα Μαράτου
Οι φήμες ήθελαν τον Νίκο Οικονομόπουλο να ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό τής τραγουδίστριας Κατερίνας Μαράτου. Σύμφωνα και πάλι με τα άτομα από το στενό του περιβάλλον, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και μάλλον κανείς δεν ξέρει πώς η φήμη αυτή ξεκίνησε. Ούτε η Κατερίνα, ούτε η Ζέτα, λοιπόν, δεν κατάφεραν να μπουν στην καρδιά τού Νίκου, που είναι μόνος εδώ και αρκετούς μήνες, αφού είναι επιλογή του να ασχοληθεί με τα επαγγελματικά του και μόνο. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε ο έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα, και γι’ αυτό ο τραγουδιστής είναι προετοιμασμένος για όλα.



Αναδημοσίευση από
το Glam & Style Φεβρουαρίου

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP