Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ VS ΑΛΙΑΓΑ



"ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΞΥΠΝΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ...
ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχολιάζει, όπως μόνο εκείνος ξέρει, το διαφημιστικό βίντεο της ραδιοφωνικής εκπομπής τού Νίκου Αλιάγα.

Τις τελευταίες ημέρες, το διαφημιστικό βίντεο της ραδιοφωνικής εκπομπής τού Νίκου Αλιάγα στη Γαλλία έχει γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα Media. Οι απόψεις που ακούστηκαν είναι πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους, αφού το concept θεωρείται ιδιαίτερα προκλητικό. Συγκεκριμένα, το βίντεο δείχνει αρχικά κάποιες όμορφες γυναίκες να βγαίνουν από το γραφείο «φουντωμένες» και να κουμπώνουν το πουκάμισο και το παντελόνι τους, κοιτώντας προκλητικά την κάμερα. Έπειτα το βίντεο γίνεται ακόμα πιο τολμηρό, αφού από το «πονηρό» γραφείο βγαίνουν με τον ίδιο τρόπο και άντρες. Στο τέλος εμφανίζεται και ο Νίκος Αλιάγας να βγαίνει από το «ροζ» γραφείο με ένα μεγάλο χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα κουμπώνει το φερμουάρ τού παντελονιού του. Oι γλώσσες έπιασαν δουλειά, και στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια άρχισαν να αφήνονται ομοφυλοφιλικά υπονοούμενα. Εμείς επικοινωνήσαμε τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, για να μας πει την άποψή του για το θέμα, αφού θεωρείται το πλέον κατάλληλο πρόσωπο.

Πώς σας φάνηκε το βίντεο της ραδιοφωνικής εκπομπής του Νίκου Αλιάγα;
Για να είμαστε σαφείς, το βιντεάκι αφορά την εκπομπή τριών ανθρώπων, Νίκου, Μουσταφά και Φλο. Δεν ξέρω αν ο Φλο στα γαλλικά είναι ένα γυναικείο όνομα… Είναι σαφές ότι ο Νίκος Αλιάγας ξέρει να πουλάει τον εαυτό του έξυπνα. Είναι σαφές ότι το βίντεο αφήνει ερωτικά υπονοούμενα με άντρες και γυναίκες. Όλα αυτά τα συνθέτει ένας έξυπνος άνθρωπος, ο οποίος δεν έχει κάνει ποτέ ρατσιστικά σχόλια εναντίον των ομοφυλόφιλων, αλλά δεν έχει κάνει και ποτέ σχόλια ανοχής. Αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο, χαίρομαι πολύ.
Αυτό, αφήνει υπονοούμενα για τη σεξουαλικότητά του;
Αυτό δεν το ξέρω, γιατί υποτίθεται ότι πίσω από μια πόρτα είναι τρεις άνθρωποι. Εκείνος, ο Μουσταφά και η Φλο. Πώς τα μοιράζονται μεταξύ τους δεν ξέρω. (γέλια) Προφανώς αφήνει υπονοούμενα, αλλά στην Ευρώπη είναι εμπορικά δολώματα. Έχουν ξεπεράσει την εποχή του κόμπλεξ, στην οποία τσαλαβουτάμε εμείς ακόμη. Είναι καθαρά εμπορικό.
Το concept μπορεί να θεωρηθεί ρατσιστικό για τους ομοφυλόφιλους;
Όχι, ίσα-ίσια, εγώ βλέπω το ακριβώς αντίθετο. Γιατί να είναι ρατσιστικό;
Σε περίπτωση που αυτοί οι τρεις άνθρωποι δεν είναι ομοφυλόφιλοι, δεν προσβάλλει το βίντεο αυτούς που είναι;
Κοιτάξτε να δείτε, σήμερα στην Ευρώπη το να λες ότι είσαι ομοφυλόφιλος με το να κάνεις σεξ με έναν άντρα είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Οι περισσότεροι άντρες που κάνουν σεξ με άντρες και οι γυναίκες που κάνουν σεξ με γυναίκες δεν λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι ή λεσβίες, απλά το κάνουν. Φαντάζομαι ότι αυτό θα είναι και το μέλλον, δεν θα χρειαζόμαστε τις «ταμπέλες» που χρησιμοποιούσαμε παλαιά. Έχουμε συνεννοηθεί και το κάνουμε όλοι.
Στην Ελλάδα δεν είναι λίγο δύσκολο να φτάσουμε σε αυτό το σημείο;
Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Όλοι οι φαντάροι που πηγαίνουν με διάφορους για λόγους χαρτζιλικιού, δεν είναι ομοφυλόφιλοι. Μακάρι να το κάνουνε και να μη λένε ποτέ ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Οι μισές από τις κοπέλες που γυρίζουν τσόντες με άλλες κοπέλες δεν είναι λεσβίες. Αυτό, δεν λυπεί αυτούς που βλέπουν τις τσόντες. (γέλια)

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP