Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Stop Κουρκούλη στα μωρο-paparazzi

O πληρεξούσιος δικηγόρος του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου έστειλε μία ενημέρωση προς όλα τα ΜΜΕ απαγορεύοντας να δημοσιευθούν φωτογραφίες του παιδιού τους χωρίς την έγγριση του. Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής:
"Ως Πληρεξούσιος Δικηγόρος της οικογένειας Νίκου Κουρκούλη σας ενημερώνω, ότι στο πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων η οικογένεια προβαίνει σε ειδοποίηση ώστε να μην χρησιμοποιηθεί υλικό (φωτογραφικό, βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο οπτικοακουστικό υλικό), το οποίο να παρουσιάζει το τέκνο της οικογένειας μαζί με τη μητέρα του Κέλλυ Κελεκίδου ή μαζί με τον πατέρα του Νίκο Κουρκούλη ή και με τους δύο μαζί, όπως και κάθε άλλο υλικό που να παραπέμπει στη σχέση γονέα τέκνου, εφόσον δεν έχει ληφθεί κατόπιν αδείας των γονέων του και δεν τυγχάνει της εγκρίσεώς τους.


Εάν τέτοιο φωτογραφικό υλικό ή κάθε άλλο υλικό έρθει στα χέρια σας, σας δηλώνουμε ότι αποτελεί προϊόν παράνομης πράξης εκ μέρους αυτών που θα σας το χορηγήσουν και δεν υφίσταται εκ μέρους των γονέων καμία συνέναιση για τη χρήση του.

Tονίζω δε ότι η πρόθεση να δημοσιευτεί πάσης φύσης υλικό του τέκνου με τον πατέρα, τη μητέρα του ή και με τους δύο μαζί, άνευ της συναινέσεώς των προσώπων που φωτογραφίζονται ή των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών είναι παράνομη πράξη αφού αντιβαίνει στο νόμο περί προσωπικών δεδομένων και προσβάλει την προσωπικότητα του προσώπου που φωτογραφήθηκε.

Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε να απέχετε από την καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση και χρήση όλων των φωτογραφιών του γιου του κ. Νίκου Κουρκούλη καθώς επίσης και κάθε άλλης φωτογραφίας ή βίντεο που τυχόν περιήλθε στην κατοχή σας.
Άλλως επιφυλάσσομαι για λογαριασμό των πελατών μου κ. Νίκου Κουρκούλη και Κέλλης Κελεκίδου όλων των νομίμων δικαιωμάτων τους, προσωπικά και ως ασκούντες τη γονική μέριμνα του ανηλίκου τέκνου τους."

Καιρός ήταν και κάποιος διάσημος γονέας να προστατεύσει λιγάκι το παιδί του.

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP