Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ο Large σοφέρ της Εριέττας


Χαρτονομίσματα των 20 και πλέον ευρώ κολλάει στο μέτωπο των πορτιέρηδων για χάρη της Εριέττας Κούρκουλου, ο προσωπικός της οδηγός.
Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου τις ώρες που δεν βρίσκεται πάνω από κάποιο βιβλίο ή δεν βρίσκεται σε κάποια υποχρεωτική κοινωνική εκδήλωση, προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο ώστε να διασκεδάζει μαζί με φίλους της σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί. Εκεί όμως δεν πηγαίνει μόνη, καθώς συνοδεύεται πάντα από την "προστασία" που της έχει επιβάλει η μητέρα της που δεν είναι άλλος από ένα σοφέρ-μπόντιγκαρντ. Εκείνος, σύμφωνα με φήμες όχι μόνο δεν την αφήνει από τα μάτια του αλλά είναι και εκείνος που σκορπίζει ευρώπουλα προκειμένου η νεαρή Εριέττα να μην "φάει" πόρτα σε κανένα κλαμπ της προτίμησής της αλλά και να είναι εκείνη που θα κάνει. . . θραύση με την παρουσία της μπαίνοντας στο εκάστοτε κλαμπ.

Πηγή: gossip-tv

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η Μασίνο κρίνει παρατράγουδα...

Μα τόση μανία για το γυαλί; Πόσο πιο χαμηλά να πέσει κανείς; Μετά το μόνο που μένει είναι κανάς Καμπόυρης. Κρίμα για την κατάντια της Τζούλι Μασίνο...

Από το ipanic.gr

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Έτσι εκβιάζουν τραγουδιστές για να τους τα παίρνουν


Την ώρα που η κρίση χτυπάει για τα καλά την νύχτα και την μουσική, σκάνε μύτη κάτι επιτήδειοι σαν τον dj Βαλεντίνο και στήνουν επιχειρήσεις μέσα στις επιχειρήσεις Παράνομες βέβαια αφού οι εργοδότες δεν γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζεται.
Ο προαναφερφέντας, αποτυχημένος τηλεπαρουσιαστής (ήταν για λίγο με την Μενεγάκη), και μέτριος dj, το έχει γυρίσει στην... πώληση τραγουδιών σε νέους τραγουδιστές που διψούν για να κάνουν καριέρα. Ταυτόχρονα εκμεταλλεύεται στην διευθυντική του θέση σε ραδιόφωνο του Κωστόπουλου για να παίζει τα τραγούδια που ο ίδιος πουλάει. Μόνο που δεν αρκείται σε αυτό. Ζητά από τους τραγουδιστές να του στάζουν συνεχώς παραδάκι για να προβάλει τα τραγούδια του.
Η ατάκα που συνηθίζει να λέει στου φιλόδοξους νεαρούς είναι: " Εγώ είμαι σαν το juke Box, όσο μου ρίχνεις παίζω".
Το άτομο το λέει ξεκάθαρα. Δώσε μου μαύρο χρήμα για να παίζω τα τραγουδάκια που σου έχω πουλήσει στον σταθμό εκείνου που με πληρώνει. Αν δεν μου τα δώσεις δεν παίζεις. Δεν είναι αυτό εκβιασμός;

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Η βασίλισσα της... πίπας

Θυμάστε την Τζούλια Αλεξανδράτου που τραγούδαγε "είμαι η βασίλισσα της πίστας";
Ε, τώρα μπορεί να κάνει μία πολύ ωραία διασκευή και να βγάλει και παραδάκι διαφημίζοντας τσιμπούκια!

Από το ipanic.gr

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP