Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Ζωντανή από το «ναυάγιο»


«Δεν θα τρελαθώ εγώ, θα σας τρελάνω», είναι η γραμμή, σύμφωνα πάντα με τις φήμες που ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, που ακολουθεί μια μέρα μετά την ανακοίνωση του τέλους του γάμου της η Ελένη Μενεγάκη… Σε έναν πόλεμο δηλώσεων, συζητήσεων για πρώτα και τρίτα πρόσωπα που οδήγησαν στη ρήξη της με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, περπατώντας σε ένα τεντωμένο σχοινί, ψυχικά και νιώθοντας να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της με όλα αυτά που άκουγε να λέγονται για εκείνη, η δημοφιλής παρουσιάστρια ακολούθησε πιστά την προτροπή ενός από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους. Αυτήν τη συμβουλή της έδωσε ο πολυαγαπημένος της Θοδωρής, λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση με δελτίο Τύπου του τέλους του γάμου της, που με κινήσεις αστραπή έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα Μ.Μ.Ε.. Αν και στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει τους τελευταίους μήνες ο κατά δεκαέξι χρόνια μικρότερος αδερφός της Ελένης, με τα νέα να ταξιδεύουν αστραπιαία, επικοινώνησε την ίδια στιγμή μαζί της. Όχι πως δεν γνώριζε από καιρό τα σχέδια της αδερφής του για την τελεσίδικη απόφαση να χωρίσει με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά με το που πληροφορήθηκε το βομβαρδισμό που δεχόταν από τον Τύπο και την τηλεόραση, προαισθανόμενος την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της αδερφής του, επικοινώνησε μαζί της…

«Τρέλανέ τους αδερφούλα μου, για να μην τρελαθείς»
Αυτά ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Θοδωρή που έκαναν και τον κύκλο του Facebook μέσα από την προσωπική του σελίδα. Τα δυο αδέρφια είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν αρκετή ώρα στο τηλέφωνο, και με το που το έκλεισαν η Ελένη φαινόταν πιο δυνατή, πιο σίγουρη και πιο αποφασισμένη για την τακτική που θα ακολουθούσε την Δευτέρα που θα έπρεπε να παρουσιαστεί στην εκπομπή της, τρεις μέρες μετά την αναγγελία-βόμβα. Και ενώ την πρώτη μέρα δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη της, από την δεύτερη κιόλας μέρα, η Ελένη άρχισε να επανέρχεται στα παλιά ροζ σύννεφά της, με τις ξεκαρδιστικές ατάκες της, τα πολύχρωμα ρούχα της, τα εντυπωσιακά μαλλιά της… Λίγες μέρες μετά, η δημοφιλής παρουσιάστρια σε τίποτα δε θύμιζε μια φρεσκοχωρισμένη γυναίκα, που ζει το δράμα της… Ακόμα και να το ζει η Ελένη, αποφάσισε να μη δώσει άλλες λαβές για σχόλια, για αυτό και όπως υποστηρίζουν φήμες «πουλάει μια ιδιαίτερη τρέλα» για να βγει αλώβητη από τον πόλεμο τρέλας που προσπαθούν κάποιοι να την υποβάλλουν όλο αυτό το διάστημα…Συνεχίζει κανονικά τη ζωή της, πηγαίνει για τα ψώνια της στην Κηφισιά, έφτιαξε και τη ρίζα των μαλλιών της στο κομμωτήριό της σαν να μην έχει συμβεί τίποτα… Η Ελένη έχει «κλείσει» τα αυτιά της στις κακόβουλες σειρήνες, προσπαθώντας να διαφυλάξει την ψυχική της ηρεμία.

Ο μέντορας από το παρελθόν και η συμβολή του
Η Ελένη σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει, κάτι που το περίμενε από την πρώτη στιγμή ότι θα συνέβαινε γύρω από την είδηση του χωρισμού της, δεν είναι μόνη της. Έχει πολλούς ανθρώπους στο πλευρό της να στηρίζουν. Την οικογένειά της, τη μητέρα της, τον πατριό της, την αδερφή του Γιάννη Λάτσιου, τις κουμπάρες της (Θεοδωρίδου - Μπαλατσινού) αλλά και έναν άνθρωπο-έκπληξη που είχαν πολλά χρόνια να μιλήσουν, και η επανασύνδεση μιας φιλίας χρόνων έγινε τώρα… Σύμφωνα με τις φήμες, η Ελένη δεν πίστευε στα αυτιά της όταν στο προσωπικό κινητό της άκουγε μια φωνή γνώριμη από τα παλιά. Μια φωνή που κάποτε ήταν οικεία, αλλά είχαν πολλά χρόνια να μιλήσουν μετά την ξαφνική άσχημη τροπή που πήρε η επαγγελματική τους σχέση… Ο άντρας στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής, ισχυρός επαγγελματικά και αγέρωχος, ο άντρας που την ανακάλυψε, την στήριξε, την ώθησε επαγγελματικά για να γίνει η απόλυτη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης… Σύμμαχός της εκ νέου σε αυτό τον προσωπικό γολγοθά που ανεβαίνει. Της ζήτησε να μη φοβηθεί για οτιδήποτε χρειαστεί να τον πάρει τηλέφωνο. Την παρακάλεσε να μη στεναχωριέται και πως εκείνος από φιλικής πλευράς θα είναι δίπλα της. Η Ελένη και ο μέντοράς της από το παρελθόν μίλησαν πάρα πολλές ώρες στο τηλέφωνο και όταν έκλεισαν, η παρουσιάστρια δήλωνε ακόμα πιο δυνατή ψυχολογικά στο φιλικό της περιβάλλον.

Από το περιοδικό ΣΟΚ που κυκλοφορεί.

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP