Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

«Δεν θέλω τα παιδιά μου να περάσουν ό,τι πέρασα εγώ ως παιδί.»


Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη τον γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στην κωμική σειρά του MEGA «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή». Τότε όλοι έτρεχαν να του πάρουν συνέντευξη, ως τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο ηθοποιό με το πλατύ χαμόγελο. Ωστόσο, πίσω από το ευγενικό και πολύ γοητευτικό χαμόγελο του νεαρού ηθοποιού κρυβόταν καλά μία μεγάλη θλίψη, η οποία προέρχεται από τα παιδικά του χρόνια.
Ο 29χρονος σήμερα ηθοποιός γεννήθηκε στη Ζυρίχη στις 27 Ιουλίου του 1981, και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Μεσολόγγι. Οι γονείς του βιοπαλαιστές που προσπαθούσαν να ζήσουν την οικογένειά τους, διατηρούσαν μία ταβέρνα, στην οποία βοηθούσε και ο μικρός Γιάννης. Τότε, και ο πατέρας του και η μητέρα του έκαναν τα πάντα για να προσφέρουν στα δυο τους παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερα αγαθά μπορούσαν. Όμως, ένα γεγονός σκίασε τη μέχρι τότε χαρούμενη και τρυφερή παιδική ηλικία του Γιάννη. Σε ηλικία 8 ετών, οι γονείς του, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων αποφασίζουν να χωρίσουν. Το πλήγμα για το μικρό τότε Γιάννη και τον αδερφό του ήταν μεγάλο. Αν και μικρός βέβαια, καταλάβαινε πολύ καλά ότι θα «έχανε» έναν από τους δύο γονείς του, και αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να το δεχτεί. Αμέσως δε άρχισε να έχει ψυχοσωματικά προβλήματα, τα οποία δεν είχε ποτέ ως τότε εμφανίσει. Η μητέρα του, η οποία έμεινε μόνη με τα δύο παιδιά, δεν μπορούσε να εξηγήσει πολλές λεπτομέρειες για το λόγο του χωρισμού της με τον πατέρα του, και έτσι δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει και τις αντιδράσεις τού παιδιού της. Συνέπεια όλου αυτού ήταν ο Γιάννης να λείπει αρκετές ώρες από το σχολείο και το σπίτι, να είναι μέτριος έως κακός μαθητής, καθώς ο χωρισμός είχε επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία του. Η κατάθλιψη διαδέχτηκε τις αρνητικές σκέψεις του μικρού Γιάννη, με αποτέλεσμα να κλονιστεί και η μετέπειτα άποψή του για τις σχέσεις και την οικογένεια. Μεγαλώνοντας και έχοντας αυτές τις εικόνες από το σπίτι του, με τη μητέρα του να παίζει το ρόλο και του πατέρα, και μην μπορώντας να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις, αναγκάζεται να δουλέψει σε club και μπουζούκια της εποχής, ώστε να συνεισφέρει οικονομικά. Αυτό βέβαια είχε ως συνέπεια να μείνουν στην ψυχή του κατάλοιπα και φοβίες από εκείνη την περίοδο, και να μεγαλώνει ο φόβος του μήπως κάνει και ο ίδιος τα ίδια λάθη στη δική του οικογένεια.
Έτσι, αν και μέχρι σήμερα προχωρεί σε σχέσεις, οι οποίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού, ωστόσο, καμία από αυτές δεν είχε μέχρι τώρα αίσιο τέλος, ώστε να αποφασίσει με κάποια από αυτές να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να προχωρήσει στην απόκτηση ενός παιδιού.

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP