Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Σαμπρίνα προς Λιαδέλη:"Το παιδί μου δεν θα το γνώριζα στην οποιαδήποτε"


Διαβάστε όλη την συνέντευξη της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο Very Sorry που κυκλοφορεί!





«ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ»


Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΔΕΛΗ, ΣΑΜΠΡΙΝΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ.

Τον τελευταίο καιρό, η φημολογούμενη σχέση του Παναγιώτη Λιαδέλη και της Σοφίας Αλιμπέρτη έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα. Φωτογραφίες που «εκλάπησαν» από χάκερς από τη σελίδα του Facebook της παρουσιάστριας, ενώ δήλωναν ότι δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους, αποδεικνύουν το αντίθετο. Εμείς επικοινωνήσαμε με την πρώην σύζυγο του Παναγιώτη, Σαμπρίνα, και μας μίλησε για το αν την ενοχλεί όλο αυτό που γίνεται και για το αν θα ήθελε ο πρώην σύζυγός της να είναι πιο προσεκτικός για χάρη του παιδιού τους.

-Τον τελευταίο καιρό η σχέση του πρώην συζύγου σου, Παναγιώτη Λιαδέλη, με την Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποκτήσει πολλή δημοσιότητα. Φωτογραφίες τους είναι συνέχεια στα περιοδικά και πολλοί αναφέρονται σε αυτούς. Εσύ πώς το βλέπεις όλο αυτό; Σε ενοχλεί; Πόσω μάλλον πλέον που και το παιδί σου είναι αρκετά μεγάλο και καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του…
Το πώς επιλέγει ο κάθε άνθρωπος να ζήσει την προσωπική του ζωή είναι προσωπική του υπόθεση. Εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε ότι κάτι με ενοχλεί, και δεν αφορά τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, απλά σε οποιοδήποτε χώρο και αν βρίσκονται, η γνώμη μου είναι ότι είναι κακό οι άνθρωποι να είναι προκλητικοί. Είτε για να πουλήσουν, είτε όχι. Γιατί όπως ξέρουμε πολύ καλά, η ίντριγκα πουλάει. Αυτό είναι το μόνο που ενοχλεί εμένα, από εκεί και πέρα ο κάθε ένας κάνει τη ζωή του, επιλέγει πώς θα την παρουσιάσει και τι θα κάνει. Όσον αφορά το παιδί μου, απλά θεωρώ κακό γενικά ο άλλος να είναι προκλητικός.
-Έχει γνωρίσει ο γιος σας την Σοφία;
Δε θα απαντήσω πάνω σε αυτό το θέμα. Απλά, τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν, τουλάχιστον εγώ έτσι μεγαλώνω το γιο μου, ότι ζούμε σε έναν κόσμο που δεν γίνονται όλα έτσι όπως τα θέλουμε, ότι δεν μπορούμε τα πάντα στη ζωή να τα έχουμε όπως εμείς θέλουμε. Πρέπει να μεγαλώνει ο γονιός το παιδί του με αυτό τον τρόπο, δείχνοντάς του παράλληλα πως ό,τι και αν γίνει και οι δύο γονείς του το αγαπάνε.

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP