Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Αννα άργησες

Είχαμε συνηθίσει την Άννα Βίσση να κάνει κάτι και μετά να ακολουθούν οι άλλες τραγουδίστριες Φαίνεται όμως ότι τα αντανακλαστικά της αιώνιας Αννούλας δεν είναι στα φόρτε τους. Πριν λίγες μέρες, στα γενέθλια της ανακοίνωσε ότι έκλεισε τα 52 της χρόνια. Ακολούθησε δηλαδή την τακτική των άλλων συναδέλφων της που βγήκαν και είπαν τις ηλικίες τους. Αργά, πολύ αργά...

Πολύ πέσιμο ρε παιδί μου



Όταν ήταν στην Αμερική η Μαρία Κορινθίου, παραδέχεται ότι κάποιοι της ζήτησαν ερωτικό αντάλλαγμα για να της δώσουν ρόλο. Εκείνη φυσικά είπε "ευχαριστώ, δεν με ενδιαφέρει".
Κι αν κρίνω από την... καριέρα της στη άλλη μεριά του Ατλαντικού, μόνο τέτοιες προτάσεις είχε.

Η πανικόβλητη



Τι μεγάλο δράμα που ζει αυτή η Τζούλια Αλεξανδράτου! Την ώρα που φωτογραφίζεται γυμνή λέει:
"Με πιάνουν κρίσεις υστερίας, πανικού, αισθάνομαι ότι πνίγομαι και ότι έχω ανάγκη να φύγω και να εξαφανιστώ"
Ελάτε ρε παιδιά να κάνουμε ένα καλό για την Τζούλια (και για εμάς). Ελάτε να κάνουμε ένα έρανο να της βγάλουμε εισιτήριο Δεν χρειάζονται πολλά λεφτά. Δεν θα είναι με επιστροφή.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Κατερίνα, πάρτον στον γάμος σας να σου πει και του χρόνου...





Ο Ορέστη Τζιόβας, που έγινε γνωστό χάρη στην σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη άρχισε να δίνει και συνεντεύξεις Και πως ανταποδίδει στην καλή του; Με την εξής ατάκα:
«Δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ πραγματικά τους άλλους. Και λέγοντας, "τους άλλους" εννοώ κυρίως τον ερωτικό σύντροφο».
Τι άντρας Θεέ μου!

Εγώ πότε θα γίνω μάνα;


Η 23χρονη μοντελοπαρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού δήλωσε πως "το καμπανάκι της μητρότητας έχει χτυπήσει σ' εμένα από 13 χρόνων!"
Πράγμα που σημαίνει ότι εδώ και δέκα χρόνια κάνει πως δεν το ακούει :)

Βγήκαν τα "κανόνια"



Ωχ, ωχ, ωχ, νέο μέτωπο ανοίγει στην πολύπαθη Ελληνική σόουμπίζνα. Η Θεοφανία Καλογιάννη, μοντέλο, γνωστή και ως PamKiller (ελέω του αβυσσαλέου μπούστου) και wanna be Jennakiller πόζαρε τουρλωτή και καμαρωτή στο περιοδικό Out of Limits και τα έχωσε άμεσα στην ταινία Deep End και έμμεσα στην Μαρία Κορινθίου και την Ναταλία Λιονάκη.
Να τι είπε: "Είχα κυριολεκτικά μπουχτίσει και αηδιάσει με την ανυπαρξία της σημερινής Ελληνικής κινηματογραφικής και φωτογραφικής βιομηχανίας ! Καμία αίσθηση του ωραίου , του όμορφου , του καλαίσθητου . Το ποτήρι κυριολεκτικά ξεχείλισε όταν και είδα ένα DVD πέρυσι περίπου το Φθινόπωρο , ελληνικής παραγωγής , με την ονομασία “DEEP END” και γνωστούς Έλληνες πρωταγωνιστές ! Αυτοπαρουσιαζόταν ως μια πολύ έντονα ερωτική ταινία …… Τί εικόνα μέσα στο ΚΟΚΚΟ και το σκοτάδι είδα , τί γυμνά πλάνα ΜΕΣΑ στη κυτταρίτιδα της κοπέλας , τί ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ φωτισμό , διαλόγους , σενάριο , απόδοση ρόλω..."
Πω πω! Θα τρίβουν τα χέρια τους εκεί στο Star. Επιτέλους μία πιο γκραντέ κόντρα από τις Τζουλιομαχίες!


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ο Ανδρέας Βροχοπούλου


Η γνωριμία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Ρούλα Βροχοπούλου πρέπει να ήταν καταλυτική για την ζωή του. Αλλιώς πως να εξηγηθεί το ότι ενώ έχει χωρίσει με την Δήμητρα Ρουμπέση αποφεύγει να πάει να υπογράψει το διαζύγιο;

Η Νταϊάνα του μπουζουκιου


"Υπάρχει πολύς κόσμος που δουλεύει το βράδυ και πρέπει να τους σκεφτόμαστε και αυτούς. Έχουν ανάγκη" είπε η Νταϊάνα των μπουζουκιών Εύη Βατίδου. Που πήγαινε αυτή η ατάκα; Στις ντάνες από λουλούδια που καταθέτει στις πίστες μαζί με τον διαμαντέμπορο που σουλατσάρει. Τι μεγάλη ψυχή! Με έχει κατασυγκήσει

Προσέχει για να έχει


Επειδή ο λαός είναι σοφός και η Χριστίνα Λαμπίρη μάλλον δεν θέλει να ρισκάρει, προχωράει στην σίγουρη κίνηση να κάνει βάλει την κόρη της να την παντρέψει με τον Θανάση Αδαμόπουλο. Έτσι όσο και να λέει η ρήση... "ο κουμπάρος την κουμπάρα" η Χριστίνα θα είναι πέρα βρέχει. Θα έχει την σιγουριά της!

Ναι καλά...



"Ο πατέρας μου όταν του ανακοίνωσα για τον «Πρωινό Καφέ» δεν ήταν ιδιαίτερα σύμφωνος. Ήθελε να κάνω πολλά περισσότερα γι' αυτό μου είπε πως "ρίχνεις τον εαυτό σου με αυτή την επιλογή" δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.
Αν θεώρησε ότι έριχνε τον εαυτό της με τον Πρωινό Καφέ, τότε με αυτή την εκπομπή που κάνει τώρα στο κανάλι του ακατάσχετου κραξίματος τι θα πρέπει να κάνει ο μπαμπάς; Να την αποκληρώσει;

Αχου το κακόμοιρο το Κατερινάκι

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας για το πως ένιωσε όταν έγινε για πρώτη φορά εξώφυλλο σε κουτσομπολίστικο περιοδικό είπε "Ταράχτηκα. Δεν ήμουν συνηθισμένη. Το Πάσχα δημοσιεύτηκε το πρώτο εξώφυλλο που έλεγε ότι ήμασταν μαζί με τον Κρατερό και τις παρέες μας για διακοπές."

Μετά από πέντε σχεδόν χρόνια που κάνει κουτσομπολίστικη εκπομπή και ξεκατινιάζουν τους πάντες, το Κατερινάκι ταράχτηκε...
Σνιφ σνιφ...

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Καλέ κυρία Μαρία, λύστε μου μία απορία

"Επαγγελματικά, το 2009 ήταν σούπερ, και γενικά ήταν πάρα πολύ καλή χρονιά." είπε η Μαρία Σταματέρη. Κι αναρωτιέμαι τώρα εγώ: τι διαφορά είχε για εκείνη επαγγελματικά το 2009 από το 2008, το 2007, το 2006 και γενικότερα όλα τα τελευταία χρόνια που κάνει το Gala στο κανάλι που διευθύνει ο πρώην σύζυγος της και πατέρας του παιδιού της;

Εμμονή...


Μου φαίνεται ότι έχει φάει τρελό σκάλωμα με την Κατερίνα Παπουτσάκη ημίγνωστος παπαράτσι που έχει και κουτσομπολοσάιτ επειδή δεν του κάθεται να την φωτογραφίσει με τον γκόμενο. Γιατί το λέω;
Η ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη και είπε ότι συνήθως οι επιλογές της ήταν ανασφαλείς άντρες (και παραδεχόμενη ουσιαστικά ότι δεν είχε συναισθηματική ωριμότητα).
Πως μετέφρασε την λέξη "ανασφαλείς" ο φωτογράφος; Σε "κατώτερους".
Τι πλάκα...

Ότι θυμούννται χαίρονται.

Υποκλίνομαι στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1. Αφού θυμήθηκε να προβάλλει το ελληνικό σίριαλ "Ιατρικό Απόρρητο" δυόμισι χρόνια μετά το γύρισμα του (μεταξύ μας καλά έκανε και τόσο καιρό το κράταγε... απόρρητο), έβαλε και τις αμερικάνικες "Νοικοκυρές σε Απόγνωση" που έπαιζε πριν κάτι χρόνια η κρατική και που έκαναν ντόρο πριν ακόμα περισσότερο καιρό. Φοβερά αντανακλαστικά, σκέτα... ζώα μου αργά! Γι αυτό κι έμειναν με ένα 14% στην πρεμιέρα. Και μετά απορούν γιατί τρώνε την μια μπούφλα πίσω από την άλλη.

Κατακαμένος και παραλίγο καταδαρμένος


Σαν να μην του έφτανε η καφετέρια - στάχτη και μπρούρμπερη πήγε να τις φάει κιόλας ο Κώστας Σόμμερ. Εξοργισμένος κάτοικος της πολυκατοικίας στο ισόγειο της οποίας ήταν το cafe του ηθοποιού όρμηξε να τον λιανίσει και τον κράταγαν με τα χίλια ζόρια. Βλέπεται θεωρούσε υπεύθυνο τον ηθοποιό για την φωτιά γιατί όπως έλεγε δεν είχε λάβει σωστά μέτρα πυρασφάλειας. Ο Κωστάκης δεν αντέδρασε ωστόσο κάποιος από την παρέα του πήγε να χώσει κλωτσιά α λα καρατέκα στον έξαλλο κάτοικο. Τελικά το μόνο που έμεινε εκτός από τις στάχτες ήταν κάτι πλάνα με μακρόσυρτο μπιπ από τα μπινελίκια που έπεσαν.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ρουβάς - Ματσούκα: Έριξε πόρτα στην ηθοποιό γιατί η Κάτια ζήλεψε τη sexy Δήμητρα!





Τη συνεργασία του με τη Δήμητρα Ματσούκα έληξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας όπου επρόκειτο να συμπρωταγωνιστήσουν. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός έχει ιδρύσει εδώ και αρκετό καιρό μία εταιρεία παραγωγής ταινιών μαζί με τον αδερφό του Αποστόλη Ρουβά, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, με αφορμή την επιτυχημένη πορεία τού Σάκη στο χώρο της υποκριτικής αλλά και την απήχηση που είχαν στο κοινό οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει μέχρι στιγμής, η εταιρεία παραγωγής των αδερφών Ρουβά θα χρηματοδοτεί από εδώ και στο εξής την παραγωγή των ταινιών στις οποίες θα παίζει ο Σάκης. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα και δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή, η εταιρεία εδώ και καιρό ετοιμάζει την παραγωγή μιας νέας ταινίας, με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το σενάριο της οποίας βασίζεται σε μία ερωτική αισθηματική ιστορία, και έχει τίτλο «Απλά ερωτευμένοι». Μέχρι πριν από λίγο καιρό όλοι γνώριζαν ότι στο πλευρό τού Σάκη Ρουβά στο ρόλο της γυναίκας που θα αποτελούσε το αντικείμενο του πόθου του θα εμφανιζόταν η γνωστή και εντυπωσιακή ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα. Παρά το γεγονός ότι η Δήμητρα ήταν η πρώτη επιλαχούσα για το ρόλο αυτό, και ο Σάκης ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την επικείμενη συνεργασία τους, σύμφωνα με φήμες, η ηθοποιός «έφαγε πόρτα» από τον τραγουδιστή, με αποτέλεσμα η συνεργασία τους να λήξει άδοξα πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Άτομα από τον επαγγελματικό χώρο του τραγουδιστή αναφέρουν ότι ο λόγος που ώθησε τον Σάκη να πάρει αυτή την απόφαση λίγες μέρες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων ήταν η έλλειψη χημείας ανάμεσα σε αυτόν και τη Δήμητρα όσον αφορά τις ερωτικές σκηνές της ταινίας. Συγκεκριμένα, λέγεται ότι στις πρόβες που έκαναν, παρά την προσπάθεια και των δύο πρωταγωνιστών να «κολλήσουν», η ερωτική χημεία μεταξύ τους δεν έδεσε καθόλου από την πρώτη στιγμή, φέρνοντάς τους σε άβολη θέση. Και επειδή όλοι γνωρίζουμε από παλιότερες δουλειές της πόσο εκρηκτική και αισθησιακή μπορεί να γίνει η Δήμητρα Ματσούκα στις ερωτικές σκηνές, μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως τελικά δεν ήθελε η Κάτια να παίξει ο Σάκης με την εντυπωσιακή Δήμητρα; Μήπως τελικά η ζήλια ήταν η αιτία που δεν θα συμπρωταγωνιστήσουν οι δύο ηθοποιοί; Η ξαφνική αυτή απόφαση του Σάκη μας κάνει να υποθέσουμε ότι η Κάτια κατάφερε μέσα από συζητήσεις τους λίγο πριν πέσουν για ύπνο, χαλαρώνοντας στο κρεβάτι τους, να περάσει έμμεσα στον Σάκη το «μήνυμα» της δυσαρέσκειάς της όσον αφορά την κινηματογραφική συνεργασία τους και την «εμπλοκή» του σε ερωτικές σκηνές με τη Δήμητρα. Και καθώς είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο τραγουδιστής στη σύντροφό του, δεν μπορούσε να της χαλάσει το «χατίρι».



Αναδημοσίευση από
το ΣΟΚ Ιανουαρίου

Γιάννης Ολζιέρσκι: Ελεονώρα, παράτα τα και παντρέψου με όσο είναι νωρίς!


Είναι αποφασισμένος να πείσει την Ελεονώρα Μελέτη να παρατήσει την τηλεόραση και να τον παντρευτεί. Ο Γιάννης Ολζιέρσκι ανησυχεί πολύ για τις επιπτώσεις στην υγεία της, λόγω του φόρτου εργασίας της.

Την παροτρύνει να αφήσει την καριέρα της και να ανοίξουν σπίτι. Μεγάλη ανησυχία έχει πιάσει το σύντροφο της Ελεονώρας Μελέτη, Γιάννη Ολζιέρσκι από τη στιγμή που η αγαπημένη του αρρώστησε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός Ελληνοπολωνός δεν θέλει να τη βλέπει άλλο να φθείρει τον οργανισμό της με τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και επιθυμεί να έχουν μια ήρεμη ζωή. Είναι γνωστό ότι η Ελεονώρα δεν ασχολείται με τη δουλειά της μόνο τις ώρες που παρουσιάζει την εκπομπή της και τα δελτία ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, αλλά πολλές ώρες πριν και μετά, αφού πρέπει να επιμεληθεί τη θεματολογία. Η παρουσιάστρια λέγεται ότι πολλές φορές επιμελείται μόνη της ακόμα και τις συνεντεύξεις που προβάλει στην εκπομπή της, ενώ παράλληλα πολλά βράδια αναγκάζεται να ξενυχτάει μέχρι αργά σε διάφορα events που πρέπει να παραβρίσκεται μαζί με τους συνεργάτες της. Ο υπερβολικός φόρτο εργασίας σε συνδυασμό με τον άστατο καιρό εξασθένησαν τον οργανισμό της και την καθήλωσαν για πολλές μέρες άρρωστη στο κρεβάτι. Όταν, λοιπόν, σύμφωνα με τις φήμες, ο Γιάννης είδε τη σύντροφό του να φτάνει σε ένα τόσο άσχημο σημείο, της έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου. «Παράτα την τηλεόραση και παντρέψου με», φαίνεται να ήταν τα λόγια του στην παρουσιάστρια, σύμφωνα με άτομο του στενού φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού. Μάλιστα, στη συζήτηση που είχαν οι δυο τους, ο Γιάννης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου στην αγαπημένη του ότι αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, η τηλεόραση θα την καταστρέψει. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο άτομο, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι συζήτησε σοβαρά για τη σχέση του, αφού ποτέ μέχρι τώρα δεν τους ένοιαζε αν θα επισημοποιήσουν το δεσμό τους. Τα δεδομένα, όμως, έχουν πια αλλάξει, αφού ο σύντροφος της παρουσιάστριας νιώθει πλέον έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα, και να αποκτήσει μαζί της οικογένεια. Η Ελεονώρα από τη μεριά της του είπε ότι καταλαβαίνει την ανησυχία του, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζονται. Μάλιστα, λέγεται ότι του υποσχέθηκε πως μετά την ανάρρωσή της θα φροντίσει να μειώσει λίγο τις υποχρεώσεις της, για να μπορεί να ανταπεξέρχεται καλύτερα σε αυτές.




Αναδημοσίευση από
το ΣΟΚ Ιανουαρίου

Ο πατέρας Παπακαλιάτης η αιτία που χάλασε η φιλία τους



Σύμφωνα με κάποιες φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό στον καλλιτεχνικό χώρο, ο λόγος που πριν από αρκετά χρόνια έληξε ξαφνικά η φιλική σχέση ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, δεν ήταν άλλος από τον πατέρα τού Χριστόφορου! Από την πρώτη στιγμή που οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν, πριν χρόνια στα γυρίσματα των «10 Μικρών Μήτσων», αναπτύχθηκε μία πολύ δυνατή φιλία, και αμέσως γίνανε αχώριστοι. Ο Λάκης με κάθε ευκαιρία εκθείαζε το υποκριτικό ταλέντο και το χαρακτήρα τού Χριστόφορου, ο οποίος από την πλευρά του μίλαγε πάντα με τα καλύτερα λόγια για το φίλο και μέντορά του, και αναφερόταν στην πολύ σημαντική καλλιτεχνική του πορεία στην τηλεόραση και το θέατρο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που συναντούσαμε τους δύο καλούς φίλους σε κοινές δημόσιες εξόδους, ενώ είχαν πραγματοποιήσει και ένα ταξίδι μαζί στην αγαπημένη πόλη και των δύο, τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις αλλά και να διασκεδάσουν. Επίσης, όλοι οι κοινοί τους φίλοι που έκανα παρέα μαζί τους και τους επισκέπτονταν στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν εκείνη την εποχή, μιλούσαν για μία πολύ δυνατή φιλία, που σίγουρα θα κρατούσε στο πέρασμα του χρόνου. Γι’ αυτό το λόγο, το γεγονός ότι πριν από χρόνια οι δύο φίλοι σταματήσανε να έχουνε επαφές ξαφνικά και απομακρυνθήκανε ο ένας από τον άλλον, προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση σε όσους τους γνώριζαν. Τι συνέβη, λοιπόν, και οι δύο αχώριστοι φίλοι έπαψαν ξαφνικά να μιλάνε; Σύμφωνα με κάποιες φήμες, ο πατέρας τού Χριστόφορου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κρήτη, είχε ενοχληθεί και θορυβηθεί ιδιαίτερα από το γεγονός ότι ο νεαρός τότε σε ηλικία γιος του έβγαινε πάρα πολύ συχνά έξω και ξενυχτούσε. Το γεγονός ότι βρισκόταν μακριά και δεν μπορούσε να τον ελέγχει, σε συνδυασμό με το ότι είχαν χωρίσει με τη μητέρα τού Χριστόφορου, με την οποία ο ηθοποιός επικοινωνούσε αρκετά συχνά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μαθαίνει νέα του μέσω αυτής, τον είχε φτάσει σε απόγνωση. Άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του Χριστόφορου λένε ότι ο πατέρας του θεωρούσε υπεύθυνο για την «άστατη» ζωή που έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο, και, σύμφωνα με τα ίδια άτομα, αποφάσισε να πατήσει πόδι, ενώ δεν δίστασε μέχρι και να απειλήσει το γιο του προκειμένου να τον απομακρύνει από τον Λάκη. Άτομα που βρίσκονταν στο περιβάλλον του εκείνη την εποχή αναφέρουν ότι σε μία τηλεφωνική συζήτηση που είχε ο ηθοποιός με τον πατέρα του, εκείνος του είπε χαρακτηριστικά: «Θα σε αποκληρώσω αν συνεχίσεις να κάνεις παρέα μαζί του. Δεν θέλω».
Αναδημοσίευση από
το ΣΟΚ Ιανουαρίου

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έξαλλη με Site! Απειλεί με μηνύσεις...


Είναι έτοιμη να πάει στον εισαγγελέα και να καταθέσει μήνυση. Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι έξαλλη με site που αποφάσισε να δημοσιεύσει την ίδια σε γυμνές πόζες.

Πυρ και μανία είναι τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Παπουτσάκη με γνωστό site που προβάλει γυμνές εικόνες της. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας διαδικτυακός τόπος είχε την ιδέα να «παγώσει» κάποιες σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, και να τις προβάλει. Φυσικά, οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου site δεν βρήκαν τυχαίες σκηνές, αλλά τολμηρές και αποκαλυπτικές πόζες της. Βέβαια, η Κατερίνα δεν τις έκανε αυτές με σκοπό να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, αλλά στα πλαίσια των εκάστοτε τηλεοπτικών της ρόλων. Ας μην ξεχνάμε ότι η δουλειά τού ηθοποιού είναι τέτοια που αναγκάζει καμιά φορά τους ίδιους τους πρωταγωνιστές να γυρνούν λίγο πιο τολμηρές σκηνές. Επειδή, όμως, η ταλαντούχα Κατερίνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν ήθελε να κάνει γυμνή φωτογράφηση, γιατί αν ήθελε θα μπορούσε να το είχε κάνει ήδη μόνη της, δεν της άρεσε καθόλου να βλέπει τον εαυτό της έτσι. Για το λόγο αυτό, η πανέμορφη ηθοποιός σκοπεύει να κινηθεί νομικά, και να καταθέσει μήνυση για προσβολή της προσωπικότητάς της. Η Κατερίνα που εδώ και πολλούς μήνες «πολεμιέται» από κάποιους, είναι πλέον αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Δεν θέλει να ασχολούνται άλλο με τη ζωή της, το καλλίγραμμο σώμα της και τις προσωπικές και επαγγελματικές της επιλογές, παρά μόνο με το υποκριτικό της ταλέντο. Στο πλευρό τής αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας βρίσκεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αγαπημένος της Ορέστης Τζιόβας, αλλά και όλοι οι θαυμαστές της. Η Κατερίνα είναι πολύ τυχερή που έχει στο πλάι της το νεαρό ηθοποιό, αφού νοιάζεται για εκείνη όσο κανένας άλλος.
Αναδημοσίευση από
το ΣΟΚ Ιανουαρίου

Άννα Βίσση: Καλέ ποιον Μπραντ, την Αντζελίνα μόνο θα ερωτευόμουν



Πριν από λίγο καιρό η Άννα Βίσση παραχώρησε μία συνέντευξη στο πλαίσιο γνωστής ραδιοφωνικής εκπομπής, και για άλλη μία φορά εντυπωσίασε, ή μάλλον σόκαρε να πούμε με τις απαντήσεις της. Η Άννα μίλησε για όλους και για όλα, και από την ομολογουμένως πολυαναμενόμενη συνέντευξη, αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή της: «Με φλερτάρουνε και γυναίκες και άντρες. Και μου αρέσει αυτό. Για μένα αυτό είναι το φυσικό. Να μπορείς να ερωτευτείς έναν άνθρωπο που να σου δίνει κάτι. Όταν σου λέω ότι η Αντζελίνα Τζολί μου αρέσει, ε, τι να σου πω, θα μπορούσε και να μου αρέσει. Δεν αποκλείεται και να την ερωτευόμουνα». Ακούγοντας, λοιπόν, τις δηλώσεις τής επιτυχημένης τραγουδίστριας, μας ήρθαν στο μυαλό κάποιες αντίστοιχες δηλώσεις της Αντζελίνας σε παλαιότερες συνεντεύξεις της όπως: «Μου αρέσουν οι διαφορετικοί τύποι ανθρώπων, είτε είναι άντρες, είτε γυναίκες» και «Δεν έχει σχέση για εμένα το φύλο». Άλλωστε, και οι δύο σταρ, ως άνθρωποι ανοιχτόμυαλοι και χωρίς προκαταλήψεις, έχουν εκφράσει πολλές φορές τη συμπαράστασή τους και το σεβασμό τους στη gay κοινότητα, και δεν έχουν κρύψει ποτέ τις φιλικές τους σχέσεις με άτομα που έχουν ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις. Λέγεται μάλιστα ότι ίσως η κοινή τους φίλη Πατρίτσια Φιλντς μεσολαβήσει για να γνωριστούν και από κοντά οι δύο γυναίκες.

Οι ερωτικές σκηνές της Αντζελίνας με γυναίκες
Δεν είναι λίγες οι φορές που η εντυπωσιακή ηθοποιός του Hollywood έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι οι ρόλοι που υποδύεται αντιπροσωπεύουν τις γυναίκες με τις οποίες θα έβγαινε, δηλαδή εκείνες που είναι δυναμικές και θηλυκές ταυτόχρονα, αλλά και ότι η ίδια αισθάνεται και θηλυκό και αρσενικό μαζί. Ειδικά, η συμμετοχή της στην ταινία-βιογραφία του μοντέλου Τζία Γκαράντζια, κατά την οποία η Αντζελίνα επιδίδεται σε ερωτικές σκηνές με μια γυναίκα, είχε ταράξει την ησυχία του Hollywood. Είτε γιατί ήθελε να προκαλέσει, είτε γιατί πραγματικά τα εννοούσε, οι δηλώσεις της στο παρελθόν όσον αφορά τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, αλλά έχουν δώσει και τροφή για φήμες που την ήθελαν να διατηρεί ερωτικές σχέσεις με γυναίκες. Εδώ, όμως, και αρκετά χρόνια η Αντζελίνα έχει υιοθετήσει ένα πιο οικογενειακό και ήσυχο προφίλ, είναι μία ευτυχισμένη μαμά και σύζυγος που δεν θέλει να προκαλεί με δηλώσεις, και μοναδική της επιθυμία είναι να διαφυλάξει την οικογένειά της από τα σκάνδαλα.

Δυο χρόνια χωρίς άντρα η Βίσση
Παρά το γεγονός ότι η γνωστή τραγουδίστρια έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια από τον Χρήστο Ψωμόπουλο, φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου άλλου άντρα, καθώς εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει αναφερθεί κάτι για την προσωπική της ζωή. Η Άννα μπορεί να είναι μόνη της, αλλά έχει πάντα δίπλα της τους φίλους της, με τους οποίους πολύ συχνά διασκεδάζει σε γνωστά club, αλλά και gay bar της νυχτερινής Αθήνας, καθώς, όπως και η ίδια έχει δηλώσει, αρκετά άτομα από το φιλικό της περιβάλλον έχουν ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις. Η Άννα ως άνθρωπος ιδιαίτερος και ανοιχτόμυαλος, που σέβεται τις επιλογές των άλλων, δεν διστάζει πολλές φορές να συνοδέψει την gay παρέα της σε κάποιο από τα γνωστά μαγαζιά που είναι φιλικά προς την κοινότητα των ομοφυλοφίλων. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, είχε διασκεδάσει με τους χορευτές την Beyonce, αμέσως μετά τη συναυλία, σε γνωστό gay bar της περιοχής τους Γκαζίου. Η τραγουδίστρια δεν διστάζει να υποστηρίζει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ακόμα και με συμβολικές πράξεις, όπως με το να ανταλλάξει κάποιο φιλί επάνω στην πίστα με κάποια χορεύτρια.
Αναδημοσίευση από
το ΣΟΚ Ιανουαρίου

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ο καθένας στο είδος του


Η Τζούλια Αλεξανδράτου είπε ότι δεν κάνει για μοναστήρι αλλά υποστήριξε ότι κάνει για σπίτι. Λογικό. Άλλα οικοδομικά υλικά θέλει το ένα κι άλλα το άλλο.

Πολύ σκέψη....


«Τις βρήκα ζορισμένες και στη γυμνή φωτογράφιση, και στην υποκριτική. Τις περισσότερες φορές σκέφτονται περισσότερο απ’ όσο πρέπει» είπε η Βίκθ Καγιά για τις γλάστρες ωχ, συγνώμη, τα μοντέλα που διαγωνίζονται στο Next top model.

Αποκλειστικό, αποκλειστικό

Μεγάλη μαγκιά η Χριστίνα Λαμπίρη. Κατάφερε να εξασφαλίσει σπουδαία αποκλειστικότητα Είχε στην εκπομπή της όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της. Αλλά μην νομίζετε ότι ήταν εύκολο. Όπως μου αποκάλυψε στενός συνεργάτης της "η Χριστίνα για μέρες προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της να της μιλήσει. Ήταν όμως ανένδοτη. Δεν ήθελε να βγάλει τα προσωπικά της και πολλές φορές δεν απαντούσε ούτε καν στο κινητό της. Η επιμονή όμως της Χριστίνας ανταμείφθηκε και τελικά κατάφερε να πείσει τον εαυτό της να της δώσει όλες τις λεπτομέρειες"

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Glam Beauty Secrets




Μαρία Κορινθίου

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα προϊόντα μακιγιάζ σε έντονες αποχρώσεις, ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ το κόκκινο μανό της. Επιλέγει μαύρο eyeliner που τονίζει το αισθησιακό της βλέμμα, και κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις, που αναδεικνύει τα σαρκώδη χείλη της. Για το λουκ τής Μαρίας, τα προϊόντα του οίκου Yves Saint Lauren είναι ιδανικά.

Βάνα Μπάρμπα

Στο καμαρίνι τής ηθοποιού υπάρχει πάντα μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα μακιγιάζ, που της δίνουν τη δυνατότητα να είναι εντυπωσιακή κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, ενώ μεγάλη της αδυναμία όσον αφορά το μακιγιάζ είναι το στιλ smoky eyes, που τονίζει το μυστηριώδες βλέμμα της και της χαρίζει ένα ξεχωριστό ύφος.

Μαριέττα Χρουσαλά

Η πάντα κομψή τηλεπαρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά εμπιστεύεται για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ τα προϊόντα της εταιρείας καλλυντικών Lancome. Οι γήινες κατά κύριο λόγο αποχρώσεις των προϊόντων τής μάρκας δίνουν στη Μαριέττα τη λάμψη που προτιμά για τις βραδινές της εμφανίσεις, διατηρώντας τη φρεσκάδα του προσώπου της. Προτιμά το λιτό μακιγιάζ σε παλ αποχρώσεις, ενώ από το νεσεσέρ της δεν λείπουν ποτέ το ρουζ σε ροδακινί απόχρωση, η μαύρη μάσκαρα, οι σκιές σε ροζ και μπεζ αποχρώσεις, και τα lip gloss σε διακριτικές πάντα αποχρώσεις.

Σάσα Μπάστα

Φετίχ της τραγουδίστριας Σάσας Μπάστα είναι τα κόκκινα κραγιόν, που αναδεικνύουν τη θηλυκή πλευρά της και της χαρίζουν πάντα ένα μοναδικό λουκ, που στρέφει όλα τα βλέμματα επάνω της σε κάθε εμφάνισή της. Μια εκρηκτική γυναίκα σαν τη Σάσα, μόνο με εκρηκτικές αποχρώσεις θα μπορούσε να βάφεται.


Αναδημοσίευση από
το Glam & Style Φεβρουαρίου

Gourmet απολαύσεις...


Enter the suchi chic


Για όλους εσάς που λατρεύετε να συνδυάζετε την πολυτέλεια με τη διασκέδαση και ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που πιστεύουν ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι, δημιουργήσαμε τις gourmet απολαύσεις.


Σπιτικό σούσι


Υλικά:

• 4 φύλλα φύκι nori.

• Καπνιστός σολομός ή τόνος ή καβουρόψιχα.

• Αβοκάντο ή αγγούρι ή καρότο.

• Ρύζι για σούσι (μαγειρεμένο).

• Wasabi.

• Σάλτσα σόγιας.

• Πίκλες πιπερόριζας (gari).


Εκτέλεση


1.__________

Βάζουμε σ’ ένα μπολ νερό και λίγο ξύδι για να βρέχουμε τα χέρια μας (ή την κουτάλα) ώστε να μην κολλάει το ρύζι όταν θα το απλώνουμε επάνω στο nori. Κόβουμε τα υλικά σε λεπτές λωρίδες.

2.__________
Βάζουμε ένα φύλλο nori επάνω στο bamboo mat. Η μία πλευρά του nori είναι γυαλιστερή και η άλλη τραχιά. Βάζουμε το ρύζι στη σκληρή πλευρά, διαφορετικά δεν θα κολλήσει. Απλώνουμε το ρύζι σε στρώμα πάχους 4 - 6 χιλιοστών. Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε λίγο wasabi εάν θέλουμε πιο πικάντικη γεύση. Βάζουμε τη γέμιση και τυλίγουμε.
3.__________

Κρατάμε το ρολό με το αριστερό χέρι και με το δεξί το ραντίζουμε με νερό. Εάν δεν το βρέξουμε, το φύκι θα είναι πολύ σκληρό για να το μασήσουμε. Επειδή το ρύζι κολλάει πολύ όπως θα έχετε παρατηρήσει, βρέχουμε το μαχαίρι μας συνέχεια καθώς κόβουμε τα ρολά σε φέτες.
4.__________

Σερβίρισμα: Βάζουμε τα σούσι μας σε μία πιατέλα. Μαζί με τα σούσι βάζουμε μια μικρή ποσότητα wasabi στην άκρη του πιάτου, καθώς επίσης και λίγα φύλλα gari (πίκλες πιπερόριζας). Το gari χρησιμεύει για να καθαρίζει τη γεύση από τον ουρανίσκο μεταξύ των διαφορετικών ειδών σούσι. Σε ξεχωριστό μπολάκι βάζουμε λίγη soy sauce, όπου προαιρετικά προσθέτουμε λίγο από το wasabi και ανακατεύουμε. Εκεί βουτάμε το σούσι μας λίγο πριν το φάμε.


Αναδημοσίευση από

το Glam & Style Φεβρουαρίου

Glam & Style: Τα μυστικά της ομορφιάς των επωνύμων



Το φορούν... και προτείνουν
ΤΟ LEATHER ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ
Το μαύρο χρώμα στα ρούχα είναι ένα από τα προτεινόμενα τη φετινή σεζόν, και οι κυρίες της ελληνικής showbiz το γνωρίζουν καλά, γι’ αυτό δεν παραλείπουν να το φοράνε σε κάθε τους εμφάνιση, είτε αυτό είναι μαύρο δερμάτινο παντελόνι, είτε μαύρο παλτό, συνδυασμένα με μαύρα αξεσουάρ, όπως τσάντες, μπότες ή μποτάκια. Φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας και ιδού οι προτάσεις.

Αναδημοσίευση από
το Glam & Style Φεβρουαρίου

Ελένη Μενεγάκη: Φαλίρισε η επένδυσή της στο Ντουμπάι


Σημαντικά οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με φήμες, φαίνεται να αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, λόγω της πρόσφατης οικονομικής κρίσης που χτύπησε την επενδυτική αγορά τού Ντουμπάι. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η Ελένη σκεπτόμενη το μέλλον των τριών παιδιών της, είχε αγοράσει ως προίκα τους ένα διαμέρισμα για το κάθε ένα από την εταιρεία Nakheel, που δραστηριοποιείται στο χώρο των ακινήτων, και είναι θυγατρική της κρατικής εταιρείας επενδύσεων Dubai World, η οποία πρόσφατα δήλωσε οικονομικές δυσκολίες και έλλειψη οικονομικών πόρων. Όπως λένε άτομα από το περιβάλλον τής Ελένης, η ίδια είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη για το μέλλον τής επένδυσής της, καθώς η κατασκευή των ακινήτων δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, και όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ πιθανόν η εταιρεία αυτή να μην ολοκληρώσει ποτέ το χτίσιμό τους, και κατ’ επέκταση να χάσει τα χρήματά της, αφού δεν γνωρίζει αν και πότε θα αποζημιωθεί. Φαίνεται, λοιπόν, ότι το όνειρο της Ελένης να χαρίσει στα τρία παιδιά της ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στο εξωτικό Ντουμπάι δεν εξελίχθηκε όπως υπολόγιζε, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσει αρκετά χρήματα, αλλά και να προκληθεί ένταση ανάμεσα σε αυτήν και το σύζυγό της. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο Γιάννης Λάτσιος ήταν από την αρχή αντίθετος σε μία τόσο ριψοκίνδυνη επένδυση. Άτομα από το επαγγελματικό της περιβάλλον λένε ότι η Ελένη βρισκόταν σε διάλειμμα της πρωινής της εκπομπής όταν ο χρηματιστής της την πήρε τηλέφωνο και της ανακοίνωσε τα κακά μαντάτα. Ποιος είδε την Ελένη και δεν τη φοβήθηκε εκείνη τη στιγμή, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η τόσο σημαντική γι’ αυτήν επένδυση τελικά κατέληξε σε «φιάσκο», ενώ δεν δίστασε να ρίξει το φταίξιμο στο χρηματιστή της που την είχε συμβουλέψει να πάρει αυτό το οικονομικό ρίσκο. Επίσης ακούγεται ότι η Ελένη πέρα από τα διαμερίσματα είχε επενδύσει σε ομόλογα και μετοχές τής ίδιας εταιρείας, και είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη, καθώς το γεγονός ότι η εταιρεία «τινάχτηκε στον αέρα» είχε ως αποτέλεσμα να χάσει αρκετά χρήματα, και κατ’ επέκταση να δει τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού να μειώνεται αισθητά. Η τηλεπαρουσιάστρια βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε διαρκή επικοινωνία με το λογιστή της αλλά και με τον προσωπικό της χρηματιστή από την εταιρεία που διαχειρίζεται τις μετοχές της, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της οικονομικής της καταστροφής, αλλά και για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις αυτής της οικονομικής κρίσης. Δεν είναι λίγες οι φορές, σύμφωνα με άτομα από το φιλικό της περιβάλλον, που η Ελένη έχει καλέσει και τους δύο στο σπίτι της και έχει συναντηθεί μαζί τους ακόμα και αργά το βράδυ προκειμένου να μπορέσουν να βρούνε μία λύση για να βγει από αυτό το οικονομικό «αδιέξοδο» και να ανακτήσει τα χαμένα της χρήματα.
Αναδημοσίευση από
το Glam & Style Φεβρουαρίου

Μακρυπούλια - Οικονομόπουλος: Το ερωτικό φιλί και η απάντηση "Μόνο φίλοι"




ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΥΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ SHOWBIZ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ.

Αναστάτωση έχει προκληθεί σε όλα τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια της showbiz μετά το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα. Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Όλα ξεκίνησαν όταν η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να πάρει τις φίλες της και να επισκεφτούν το «FEVER», για να απολαύσουν από κοντά το απόλυτο σχήμα του χειμώνα, Γιάννης Πάριος – Νίκος Οικονομόπουλος. Όταν, λοιπόν, ο νεαρός αοιδός βγήκε στη σκηνή για να τραγουδήσει τις επιτυχίες του, ανάμεσα στα πρώτα τραπέζια αναγνώρισε τη Ζέτα. Αμέσως πήγε προς το μέρος τού τραπεζιού που καθόταν, και εκείνη του έδωσε ένα ζεστό φιλί στο στόμα, αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους θαμώνες. Την επόμενη κιόλας ημέρα οι πρώτοι ψίθυροι έκαναν την εμφάνισή τους στα media, αφού όλοι μιλούσαν για το νέο μεγάλο έρωτα στη ζωή τής Ζέτας, που κρατούσε μέχρι τώρα κρυφό. Εμείς επικοινωνήσαμε με το φιλικό περιβάλλον του γνωστού τραγουδιστή για να μάθουμε αν οι φήμες αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι κοντινοί άνθρωποι του Νίκου ήταν κατηγορηματικοί, λέγοντας ότι τίποτα παραπάνω από μια καλή και δυνατή φιλία δεν υπάρχει στους δύο καλλιτέχνες. Εξάλλου, εκείνοι πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα. Γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό, και συχνά πηγαίνουν για καφέ μαζί, για να πουν τα νέα τους ως καλά φιλαράκια. Βέβαια, από την άλλη, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει φίλους να αποκτούν μαζί παιδιά και να παντρεύονται, αφού στο χώρο της showbiz όλα είναι επιτρεπτά. Ο Νίκος την περίοδο αυτή είναι μόνος, και έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στην επαγγελματική του πορεία. Μάλιστα, ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο του δίσκο που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα έχει μέσα πολλές εκπλήξεις, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας καλλιτέχνης που με την πορεία του θα έχει διαχρονική αξία στο χώρο του πενταγράμμου.

Δεν διατηρεί σχέση ούτε με την Κατερίνα Μαράτου
Οι φήμες ήθελαν τον Νίκο Οικονομόπουλο να ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό τής τραγουδίστριας Κατερίνας Μαράτου. Σύμφωνα και πάλι με τα άτομα από το στενό του περιβάλλον, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και μάλλον κανείς δεν ξέρει πώς η φήμη αυτή ξεκίνησε. Ούτε η Κατερίνα, ούτε η Ζέτα, λοιπόν, δεν κατάφεραν να μπουν στην καρδιά τού Νίκου, που είναι μόνος εδώ και αρκετούς μήνες, αφού είναι επιλογή του να ασχοληθεί με τα επαγγελματικά του και μόνο. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε ο έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα, και γι’ αυτό ο τραγουδιστής είναι προετοιμασμένος για όλα.



Αναδημοσίευση από
το Glam & Style Φεβρουαρίου

Ρέμος - Στικούδη: Μυστικέ μου έρωτα!




ΤΟ ΝΕΟ HOT ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ SHOWBIZ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΑ MEDIA ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ.

Στις «Ιστορίες Αγάπης», όπως είναι και ο τίτλος της παράστασης που παρουσιάζει ο Αντώνης Ρέμος στο «Διογένης Studio», ο αοιδός ερμηνεύει ερωτικά τραγούδια και τα αφιερώνει στον κόσμο, ενώ παράλληλα ζει τη δική του ιστορία αγάπης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ταλαντούχος αοιδός είναι ερωτευμένος με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μοντέλο Κατερίνα Στικούδη. Όχι, μη σκεφτείτε να τον κακολογήσετε επειδή έκλεψε το κορίτσι του φίλου του Αντώνη Κανάκη, αφού εκείνος δεν ήταν ποτέ ζευγάρι με την Κατερίνα. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Όταν ο Ρέμος βρέθηκε στο πλατό τού «Mega Star» για τις ανάγκες μιας συνέντευξης που έδωσε στη μουσική εκπομπή, γνώρισε για πρώτη φορά από κοντά την όμορφη παρουσιάστρια. Μάλιστα, οι πηγές λένε ότι μεταξύ τους αναπτύχθηκε αμέσως μια άνεση και μια αμοιβαία συμπάθεια. Ο τραγουδιστής φλέρταρε το μοντέλο με ένα διακριτικό τρόπο, όμως δεν προχώρησαν σε κάτι παραπάνω. Ένα χρόνο μετά οι δρόμοι τους συναντήθηκαν ξανά σε μια νυχτερινή τους έξοδο, όπου συνέχισαν το φλερτ τους από κει που το είχαν αφήσει. Οι φήμες λένε ότι οι δυο τους δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, ήθελαν, όμως, πάση θυσία, ο έρωτάς τους να κρατηθεί κρυφός από τα Μέσα. Φαίνεται πως ο ερωτικός ερμηνευτής έχει ιδιαιτέρως καλό γούστο στις γυναίκες, αφού η Ζέτα αλλά και η Κατερίνα είναι από τις ομορφότερες παρουσίες στο χώρο της εγχώριας showbiz. Μετά το μακροχρόνιο δεσμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και την έκταση που είχε πάρει το θέμα, ο Αντώνης φαίνεται πως θέλει να προφυλάξει τη νέα του σχέση. Έτσι, σαν από μηχανής Θεός, ο καλός του φίλος Αντώνης Κανάκης θέλησε να τον βοηθήσει και να του δώσει μια καλή λύση. Με βάση τις σχετικές πληροφορίες, ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» πρότεινε στο νέο ζευγάρι να «παραπλανήσουν» τον αδιάκριτο χώρο της showbiz, και να παριστάνει εκείνος και η Κατερίνα το ζευγάρι. Μάλλον κανείς από τους τρεις δεν σκέφτηκε ότι τίποτα δεν μένει κρυφό σε αυτή τη ζωή, αφού κάποιοι γείτονες του Ρέμου είδαν την παρουσιάστρια να βγαίνει πολλά πρωινά από το σπίτι τού τραγουδιστή. Ο χρόνος θα δείξει αν όλα αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πάντως, στην περίπτωση που ο Αντώνης Ρέμος και η Κατερίνα είναι μαζί, δεν χρειάζεται να το κρατούν κρυφό, γιατί ομολογουμένως ταιριάζουν πολύ.



Αναδημοσίευση από
το Glam & Style Φεβρουαρίου

Νάντια Μπουλέ: "Με ενοχλούν οι αναλήθειες"


Η γλυκιά και πάντα χαμογελαστή Νάντια μας υποδέχτηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Orange 93.2 και μας επέτρεψε να τρυπώσουμε μέσα στο studio όπου κάθε πρωί στις 10 καλημερίζει τους ακροατές της. Αλλά επειδή μία φωτογράφηση δεν αρκούσε για να χαρούμε τη Νάντια, την «κλέψαμε» για λίγο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με σκοπό να συζητήσουμε μαζί της για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, για τις σχέσεις, τη δημοσιότητα και για τον άνθρωπο που τη συνόδευσε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, τη Ρούλα Κορομηλά.

1. Πες μου δύο λόγια για τη Νάντια, που γνωρίζουν μόνο τα άτομα που σε ξέρουν καλά.
Είμαι πολύ αγχώδης άνθρωπος, μου αρέσει πολύ το καλό φαγητό, μου αρέσει να βγαίνω έξω σε ωραία εστιατόρια να δοκιμάζω γεύσεις, και επίσης έχω τρέλα με τη μουσική. Γενικά, είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα για να ανακαλύπτω νέες πτυχές του εαυτού μου. Δεν επαναπαύομαι ποτέ.

2. Φέτος είσαι στο ραδιοφωνικό σταθμό Orange 93.2. Θέλεις να μου πεις για τη ραδιοφωνική σου εκπομπή;
Ναι, είμαι εδώ στον Orange 93.2 κάθε μέρα 10.00-13.00, και είναι η πρώτη φορά που κάνω καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή. Κάνω ραδιόφωνο από το 2004 συνεχόμενα, αλλά ήμουν Σαββατοκύριακα και απογευματινές ώρες, ενώ οι ρυθμοί στις καθημερινές εκπομπές και πόσω μάλλον στις πρωινές που ο κόσμος θέλει να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει και για τον αριθμό των πραγμάτων που μπορεί να κάνει μέσα στην ημέρα, είναι πολύ πιο έντονοι, αλλά αυτό μου αρέσει. Η συνεργασία με τα υπόλοιπα άτομα του σταθμού είναι εκπληκτική. Τους περισσότερους τους γνώριζα ήδη, αλλά δεν είχαμε ποτέ συνεργαστεί, και χαίρομαι που μας δόθηκε αυτή η δυνατότητα. Γενικά, μου αρέσει πολύ η δουλειά εδώ, γιατί είναι ένας σταθμός που παίζει ξένη μουσική, που είναι πιο κοντά στα δικά μου ακούσματα και στο δικό μου ύφος και χαρακτήρα.

3. Τι σου αρέσει στο ραδιόφωνο; Τι έχει το ραδιόφωνο που δεν το βρίσκεις στην τηλεόραση;
Το ραδιόφωνο βασίζεται καθαρά στη φωνή και στο τι λες. Οπότε, αυτό είναι καλό γιατί δεν χρειάζεται να ετοιμάζεσαι πριν από την εκπομπή για να παρουσιάσεις μία ολοκληρωμένη εικόνα. Πρέπει μέσα από τη φωνή σου, το χαρακτήρα σου και τον τρόπο σου γενικά, να προσπαθήσεις να περάσεις στο κοινό αυτό που θες.

4. Θυμάσαι κάποιο πραγματικά αστείο περιστατικό που σου έχει συμβεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής;
Έχει τύχει πολλές φορές να με πιάσει νευρικό γέλιο από κάποια μηνύματα ακροατών που σχολιάζανε κάποια θέματα της επικαιρότητας με πολύ δικό τους τρόπο και να μην μπορώ να σταματήσω. Ειδικά, μία φορά θυμάμαι που είχα αναφέρει εγώ κάποια κοινά και παράξενα ονόματα και επώνυμα που έχω ακούσει, και ζήτησα και από τους ακροατές να μου πούνε και αυτοί κάποια. Δεν φαντάζεσαι τι έγινε. Δεν μπορούσα να μιλήσω από τα γέλια.

5. Είσαι χρόνια στο ραδιόφωνο, από το 2004 στον Village fm, και τώρα στον Orange. Ανάμεσα σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, ποια θα έλεγες ότι είναι η μεγάλη σου αγάπη;
Έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, και κάθε φορά που μου κάνουν αυτή την ερώτηση, πραγματικά τους λέω ότι δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Επειδή έχω ξεκινήσει από τον τηλεοπτικό χώρο, νιώθω ότι έχω μία ιδιαίτερη σχέση με την τηλεόραση, αλλά και το ραδιόφωνο το αγαπώ πολύ, γιατί μου αρέσει η άμεση αυτή επαφή με το κοινό. Το χαρακτηριστικό που μου αρέσει στο ραδιόφωνο είναι ότι αποκτάς μία διαφορετική επικοινωνία με το κοινό και διαμορφώνεις μία καθημερινή επαφή.

6. Από ό,τι ξέρω, όταν ήσουν αρκετά μικρή, στα πρώτα σου βήματα στο χώρο, είχες συνεργαστεί με τη Ρούλα Κορομηλά. Θα ήθελες να συνεργαστείτε κάποια στιγμή ξανά στο μέλλον;
Οι εικόνες και οι αναμνήσεις που έχω από τη Ρούλα είναι οι καλύτερες. Τα πρώτα μου βήματα το 1995 στο «Bravissimo», δίπλα στη Ρούλα, είναι από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο, και επειδή ήταν τόσο γλυκιά και καλή μαζί μου, έχει μείνει σαν όνειρο μέσα μου η συνεργασία μας. Οπότε, φυσικά και θα ήθελα να συνεργαστούμε στο μέλλον. Μιλήσαμε κιόλας πριν από λίγες ημέρες στο τηλέφωνο, μέσω ενός κοινού γνωστού μας, και πραγματικά χάρηκα και συγκινήθηκα απίστευτα που με θυμόταν. Στην αρχή, δεν σου κρύβω ότι σοκαρίστηκα λίγο γιατί δεν το περίμενα. Πραγματικά της εύχομαι τα καλύτερα.

7. Ποιον θα ήθελες να είχες κάποια στιγμή καλεσμένο στη ραδιοφωνική σου εκπομπή, από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο;
Λόγω των ημερών, θα ήθελα από τον πολιτικό χώρο να έχω καλεσμένη την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ή τον κύριο Αντώνη Σαμαρά, και από τον καλλιτεχνικό θα ήθελα πάρα πολύ να είχα τον Justin Timberlake, γιατί είμαι φαν της μουσικής του.

8. Σου λείπει η τηλεόραση; Θα επέστρεφες ή θα επιστρέψεις σύντομα; Σου έχει γίνει κάποια πρόταση από τότε που τελείωσε η συνεργασία σου με το Mega;
Είχα συζητήσει κάποιες προτάσεις για παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής, απλά πιστεύω ότι είναι πολύ βασικό να κάνεις κάτι που θεωρείς ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σου ταιριάζει και μπορείς να ανταποκριθείς. Οπότε, καθώς δεν βρέθηκε κάτι να με ικανοποιεί, είπα φέτος να μείνω εκτός από τα τηλεοπτικά δρώμενα, και να δω τα πράγματα από μία απόσταση.

9. Σου είχε γίνει πρόταση να παραμείνεις στον «Όμορφο Κόσμο»;
Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα, αλλά επειδή θεωρώ ότι δεν υπάρχει νόημα να συζητάμε τώρα για πράγματα που τελικά δεν έγιναν, ας μείνουμε στο ότι φέτος αποφάσισα να κάνω μόνο ραδιόφωνο.

10. Θα έκανες ξανά πρωινό, ή θα ήθελες να επιστρέψεις με κάποιο άλλο είδος, για παράδειγμα μία εκπομπή όπως το «Lifestyle» που παρουσίαζες παλιά; Τι πιστεύεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο;
Μπορώ να πω ότι το πρωινό δεν με κούρασε, και γενικά όλα τα τηλεοπτικά βήματα που έχω κάνει μου άρεσαν και με εκφράζανε πολύ την περίοδο που τα έκανα. Ξέρεις τι νομίζω; Ότι παίζει ρόλο τι συζητάς κάθε φορά. Οπότε, θα έκανα και πρωινό και κάτι άλλο, αρκεί να μου άρεσε το κόνσεπτ και να ταίριαζε στο ύφος μου και στο χαρακτήρα μου.

11. Ισχύει ότι σου είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσεις μαζί με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1; Θα σου άρεσε να κάνεις μία τέτοια εκπομπή, όπου συνδυάζει ενημέρωση πολιτική-κοινωνική και ψυχαγωγία;
Μου είχανε κάνει μία πρόταση, αλλά, όπως σου είπα, δεν έχει νόημα να βγαίνουν παραέξω πράγματα που μείνανε στις συζητήσεις. Θα μου άρεσε να κάνω μία τέτοια εκπομπή γιατί είναι πολύ ενδιαφέρουσα ως ιδέα, συνδυάζει ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία, και επίσης είναι και κάτι πιο κοντά σε αυτό που έχω σπουδάσει.

12. Έχεις παρακολουθήσει τον «Όμορφο Κόσμο»; Πώς σου φαίνονται τα παιδιά; Θα ήθελες να είσαι μέλος της πεντάδας;
Η ώρα της εκπομπής συμπίπτει με την ώρα που κάνω εκπομπή στο ραδιόφωνο, οπότε έχω παρακολουθήσει πολύ λίγο. Μου αρέσουν πολύ, είναι πολύ φρέσκια ως παρέα, και γενικά όταν υπάρχει κάτι νεανικό και φρέσκο εγώ είμαι υπέρ.

13. Μερικοί λένε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι λίγο υπερβολικός όσον αφορά την παρουσίαση. Εσύ, τι γνώμη έχεις;
Δεν έχω παρακολουθήσει να σου πω την αλήθεια, και για τον Νίκο μπορώ να πω γιατί έχω συνεργαστεί και ξέρω κάποια πράγματα πώς είναι ως άνθρωπος, αλλά για τον καθένα ξεχωριστά δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.

14. Με τον Νίκο Παπαδάκη έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν, στην παρουσίαση της εκπομπής «Lifestyle». Πιστεύεις ότι είναι καλύτερος στην παρουσίαση τέτοιου είδους εκπομπών, ή τώρα στο πρωινό του Mega;
Εμένα μου αρέσει πολύ και στο πρωινό από το λίγο που έχω δει, και μάλιστα ξέρω ότι βάζει τα δυνατά του γιατί ήθελε πολύ να κάνει μία ζωντανή και καθημερινή εκπομπή. Πιστεύω ότι ο Νίκος επειδή είναι επαγγελματίας και δίνει το εκατό τοις εκατό, είναι καλός σε ό,τι και αν κάνει.

15. Έχεις παίξει στην κινηματογραφική ταινία «Πάμπτωχοι Α.Ε.». Σου άρεσε; Θα ξαναέπαιζες σε μία ταινία αν σου γινόταν η πρόταση;
Ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία όταν έκανα αυτό το βήμα, αλλά δεν νομίζω να έκανα ξανά κάτι τέτοιο, δεν είναι στα σχέδιά μου. Τώρα βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ.

16. Ενοχλούσε τους ανθρώπους που ήσουν μαζί στο παρελθόν και δεν ανήκαν στο χώρο η δημοσιότητά σου αυτή;
Όχι, γιατί ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου κάθε φορά, ξέρει ότι πρέπει να του αρέσουν όλα τα «κομμάτια» του εαυτού μου.

17. Το ότι ασχολούνται τόσο πολύ με την προσωπική σου ζωή, σου δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σου, ή απλά έχεις μάθει πώς να το διαχειρίζεσαι όλο αυτό;
Διαβάζω διάφορα αναληθή δημοσιεύματα, αλλά προσπαθώ να τα κρατάω έξω από τη ζωή μου. Απλά δεν δίνω σημασία και συνεχίζω.

18. Tι στοιχεία πρέπει να έχει ένας άντρας για να είναι τέλειος για εσένα;
Το πιο βασικό για εμένα είναι ο άλλος να έχει χιούμορ. Το βρίσκω πολύ ελκυστικό και πολύ γοητευτικό. Γενικά θεωρώ ότι το χιούμορ κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά στη ζωή. Οπότε, αν ο άλλος έχει χιούμορ σίγουρα θα με κερδίσει.

19. Υπάρχει κάτι που λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν βρίσκεις πια το χρόνο να κάνεις και σου έχει λείψει; Για παράδειγμα κάποιο χόμπι;
Προσπαθώ πράγματα που μου αρέσουν, όπως ο χορός για παράδειγμα, να τα βάζω μέσα στο πρόγραμμά μου, μέσα στη μέρα μου δηλαδή.

20. Μετάνιωσες ποτέ για κάποια απόφαση που έχεις πάρει σε επαγγελματικό επίπεδο;
Έχω μετανιώσει για κάποιες επιλογές που έχω κάνει, όχι τόσο επαγγελματικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε ότι δεν μετανιώνω αλλά μαθαίνω μέσα από τα λάθη μου. Σαφώς και μαθαίνω μέσα από τα λάθη μου, αλλά καλό είναι να μετανιώνουμε κιόλας για να μην τα ξανακάνουμε.

21. Σου έχει κάνει ποτέ πρόταση γάμου κάποιος θαυμαστής;
Α ναι, την εποχή που έκανα εκπομπή στο Μad, και ήταν τόσο γλυκός, γιατί ήταν μόλις 15 χρόνων.

22. Ποιο από τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σου συμβουλεύεσαι πάντα για τις αποφάσεις που θέλεις να πάρεις;
Συμβουλεύομαι πάντα τον μπαμπά μου σε θέματα που με απασχολούν. Η συμβουλή και ο λόγος του είναι πολύ σημαντικά για εμένα.

23. Όταν είσαι σε μία σχέση, μετράει ο λόγος του για σένα;
Γενικά, συμβουλεύομαι τον άνθρωπο που είμαι μαζί του σε διάφορα θέματα, αλλά πιο πολύ όσον αφορά τα προσωπικά μου ζητήματα. Προτιμώ να αφήνω τα επαγγελματικά έξω από τη σχέση μου.

24. Θα κλείσω με μία ερώτηση για το μέλλον. Είσαι από τους ανθρώπους που βάζουν στόχους για τη νέα χρονιά, ή προτιμάς να δρας αυθόρμητα;
Είμαι από τους ανθρώπους που προσπαθούν να βάζουν στόχους, και πιστεύω ότι είναι και χρήσιμο. Υπάρχουν, βέβαια, και παράγοντες που δεν μπορείς να τους υπολογίσεις από πριν, αλλά γενικά μου αρέσει να κάνω ένα πλάνο.

25. Έχεις κάποιον στόχο τώρα;
Ναι, αλλά δεν θα στον πω…(γέλια)


Αναδημοσίευση από

το Glam & Style Φεβρουαρίου

Μεταξάς: "Είμαι ο ζεν πρεμιέ των αλλαντικών"


Ο ΝΕΟΣ ΖΕΝ-ΠΡΕΜΙΕ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. Ο ΟΘΩΝ ΜΕΤΑΞΑΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.

Ήταν μεσημέρι Σαββάτου όταν ο Όθων Μεταξάς έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι, το μπιλιάρδο. Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του «Glam&STYLE» ήταν εκεί για να καταγράψει τον αγαπημένο πρωταγωνιστή σε κάθε του κίνηση. Δεν άφησα την ευκαιρία, τον πλησίασα και τον ρώτησα για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του. Με τον πιο ευγενικό και γλυκό τρόπο, ο Όθων μου αποκάλυψε ότι περιμένει να γνωρίσει τη γυναίκα που θα τον κάνει να νιώθει το κέντρο του κόσμου, και τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της «Ζωής της Άλλης».

Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία τον κύριο Διονύση Αρτινόπουλο και το café – μπιλιάρδο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ BILLIARDS», που βρίσκεται Αχαρνών 131, Αθήνα.

Είσαι ο νέος ζεν-πρεμιέ της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποδέχεσαι τον τίτλο ή τον απορρίπτεις;
«Ζεν-πρεμιέ» αλλαντικών. (γέλια) Εντάξει, είμαι ηθοποιός πάνω απ’ όλα. Τώρα αν κάποιοι με θεωρούν ζεν-πρεμιέ επειδή έχω μια συγκεκριμένη παρουσία, τι να σου πω… Εμένα μάλλον με απωθεί, γιατί οι ρόλοι των ζεν στο θέατρο, αλλά και γενικά στην παγκόσμια λογοτεχνία και δραματουργία, είναι οι πιο ξενέρωτοι ρόλοι. Οπότε, δεν μου αρέσει. Μπορεί να το λένε επειδή είμαι συμπαθής ή αγαπησιάρης ή κάνω γκελ, υπό αυτή την έννοια τον αποδέχομαι, από την άλλη είναι και λίγο περιοριστικό. Δεν πιστεύω ότι είμαι αυτό το πράγμα μόνο, είμαι μια πολυσχιδής οντότητα, την οποία υποστηρίζω και δουλεύω γι’ αυτήν.

Τι άνθρωπος είναι ο Όθωνας Μεταξάς στην καθημερινή του ζωή;
Κανονικότατος, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Μου αρέσει να απολαμβάνω τον καφέ μου με την εφημερίδα μου, σαν τους παππούδες. (γέλια) Δεν κάνω τίποτα το ξεχωριστό, ούτε εκκεντρικά πράγματα, ούτε παρατραβηγμένα. Ζω πολύ κανονικά. Μην σου πω ότι ζω πιο κανονικά και από τους κανονικούς, όπως π.χ. από ένα δημόσιο υπάλληλο.

Είσαι low profile τύπος δηλαδή;
Στη ζωή μου δεν είμαι και τόσο. Στις σχέσεις μου, ας πούμε, δεν είμαι καθόλου ήπιων τόνων. Μου αρέσουν οι εντάσεις γενικά. Η έξωθεν εικόνα μου όμως όσον αφορά το επάγγελμα, είναι low, όχι ότι το επιδιώκω, το σκέφτομαι και το προσπαθώ, αλλά επειδή έτσι μου βγαίνει.

Είσαι ερωτευμένος;
Όχι, σε αυτή τη φάση της ζωής μου ο έρωτας δεν μου έχει χτυπήσει την πόρτα.

Πότε ερωτεύτηκες για τελευταία φορά;
Δεν ξέρω. (γέλια)

Από την απάντησή σου καταλαβαίνω ότι πρέπει να είσαι μεγάλο διάστημα μόνος.
Ναι, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.

Παρά τα όσα μου δηλώνεις, οι φήμες λένε ότι μια χορεύτρια του κλασικού μπαλέτου σού έχει κλέψει την καρδιά. Τι απαντάς;
Αυτό μου το ’πε και η Μαρία Σταματέρη, που κάναμε στο «GALA» μια συνέντευξη. Πού έχει γραφτεί αυτό; Κι εγώ πριν από λίγες μέρες το άκουσα. Όχι, καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτει μια γυναίκα για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον;
Να με κάνει να νιώθω το κέντρο του κόσμου!

Ανήκεις στην κατηγορία των αντρών κυνηγών, ή περιμένεις τη γυναίκα να κάνει το πρώτο βήμα;
Είμαι καθαρός κυνηγός, αλλά από τη στιγμή που μου έχει δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα η γυναίκα. (γέλια) Θέλω πρώτα να έχω δει κάτι στις ενέργειές της, στο βλέμμα... Είμαι σκεύος επιλογής στην ουσία, με επιλέγουν οι γυναίκες. Σπάνια έχει συμβεί να επιλέξω εγώ.

Είσαι μονογαμικός;
Ναι! Μπορεί να μη μου φαίνεται… (γέλια)

Ξέρεις, είναι σπάνιο στις μέρες μας. Ειδικά, ένας άνθρωπος με παρουσία σαν τη δική σου και το επάγγελμά σου…
Όντως. Ποτέ δεν το έχω δει έτσι, και ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει το επάγγελμά μου για να προσελκύσω τις γυναίκες. Επέλεγα ανθρώπους που δεν με γνώριζαν καν. Όχι πως τώρα έχει συμβεί κάτι, αλλά, μετά τη «Ζωή της Άλλης», με αναγνωρίζουν πιο εύκολα.

Έχεις κλάψει ποτέ για μια γυναίκα;
Αμέ, έχω κλάψει. Δεν θεωρώ ντροπή να εκφράζεσαι μέσα από τα συναισθήματά σου.

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχεις κάνει σε μια σχέση;
Να χάσω εξολοκλήρου τον εαυτό μου για κάποιο διάστημα. Αυτό ήταν το πιο ακραίο. Να χάνεις την προσωπικότητά σου, να νιώθεις ότι είσαι άλλος, ότι είσαι αλλού.

Για χάρη της;
Ναι.

Τι θα άλλαζες στον εαυτό σου και γιατί;
Θα ήθελα να μπορώ να είμαι πιο πρακτικός άνθρωπος και να μην έχω συναισθηματική οπτική στα πράγματα.

Κρύβεις ένα παιδί μέσα σου;
Το κρύβω. Το κρύβω καλά και θα το κρύβω για πολύ.

Δηλαδή, δεν θέλεις να το δείχνεις; (γέλια)
Όχι, δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι το κρύβω καλά, δηλαδή το κρατάω ανέπαφο, δεν μεγαλώνει. Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δείχνω.

Εκτός από τις μηχανές, που σ’ αρέσουν πολύ, έχεις κανένα άλλο πάθος στη ζωή σου;
Η μουσική μ’ αρέσει πολύ. Και να ακούω και να τραγουδάω. Άλλωστε, στα περισσότερα έργα που έχω παίξει στο θέατρο ήταν μιούζικαλ. Είχαν τραγούδι, κίνηση και χορό.

Απ’ ότι ξέρω, έχεις κάνει και μουσικές σπουδές…
Όχι τίποτα το ιδιαίτερο, λίγο κιθάρα. Περισσότερο είμαι αυτοδίδακτος.

Έχει περάσει από το μυαλό σου να ασχοληθείς επαγγελματικά με τη μουσική;
Προς το παρόν, όχι.

Περίμενες ότι «Η Ζωή Της Άλλης» θα σημείωνε τόσο μεγάλη επιτυχία;
Όχι, η τόσο μεγάλη απήχηση ήταν απρόσμενη. Βέβαια, υποψιαζόμουν ότι θα πάει καλά για πολλούς λόγους. Έχει μια πάρα πολύ καλή κεντρική ιδέα. Έχει ένα story που «ξυπνάει» αρχέγονα πρότυπα του καλού και του κακού. Η μάχη για το ποιος θα επικρατήσει. Ξέρεις, λίγο σαν παραμύθι. Σαν την «Κοκκινοσκουφίτσα με τον Κακό το Λύκο». Στις συνθήκες της σημερινής κοινωνίας, ο άνθρωπος έχει πολύ μεγάλη ανάγκη το παραμύθι, γιατί υπάρχει πολύ χυδαιότητα, πολύ ωμότητα, πολύ σκληρότητα. Επιπλέον, πρόκειται για μια πολύ καλή παραγωγή σε ένα κανάλι που υποστηρίζει τα σίριάλ του. Έχει καλούς ηθοποιούς και σκηνοθετική ομάδα. Είναι μια καλή οργάνωση που έχει εχέγγυα. Βέβαια, δεν περίμενα αυτήν την τόσο μεγάλη επιτυχία, που είναι πέρα από κάθε προσδοκία.

Πώς σου φάνηκε το σενάριο όταν το πήρες για πρώτη φορά στα χέρια σου;
Μου φάνηκε πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτό το ότι η μία κλέβει τη ζωή της άλλης και ζουν δύο παράλληλους βίους τόσο κοντά η μία στην πραγματική ζωή της άλλης, ειδικά η μία, η Ελπίδα.

Ως Στέφανος, έχεις σχέση με την Ελπίδα, όμως η Ξένια σε φλερτάρει με έμμεσο τρόπο και προσπαθεί να μπει ανάμεσά σας. Θα τα καταφέρει;
Για κάποιο διάστημα, ναι.

Δηλαδή, θα σε δούμε ζευγάρι μαζί της;
Ναι.

Είναι η δεύτερη ή η τρίτη φορά που υποδύεσαι το γιατρό. Προφανώς αρέσεις στους σεναριογράφους σε αυτό το ρόλο. Είχες σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν να ασχοληθείς με αυτό το επάγγελμα;
Όχι, εγώ δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Οι γονείς μου λέγανε να γίνω γιατρός. Ξέρεις, όπως όλοι οι γονείς που θέλουν να γίνουν τα παιδιά τους γιατροί ή δικηγόροι.

Όταν ήσουν παιδί, με τι επάγγελμα ήθελες να ασχοληθείς;
Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω αεροπόρος. Ούτε κατάλαβα πώς με κέρδισε η υποκριτική. Στο σχολείο συμμετείχα σε διάφορες εκδηλώσεις, αλλά τελείως ξαφνικά αποφάσισα να ασχοληθώ και λίγο τυχαία. Στην αρχή της καριέρας μου δεν με βοήθησε κανείς, έκανα μόνος μου αργά και σταθερά βήματα.

Διαψεύδεις, δηλαδή, τις φήμες που λένε ότι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε στήριξε στα πρώτα σου βήματα;
Ποιος το έχει πει αυτό; Καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έπαιξα στη «Ζωή της Λαμπέτη», και όταν έγινε αυτό ήμουν ήδη οχτώ περίπου χρόνια στο χώρο. Πριν τρία χρόνια παίχτηκε, και εγώ ήδη είχα παίξει και στην τηλεόραση και στο θέατρο σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Κάποιες φήμες αναφέρουν ότι τότε ήσασταν ζευγάρι. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Απ’ ότι ξέρω, όχι. Εκτός αν δεν το ξέρω. (γέλια)

Είχες την ευκαιρία να παίξεις στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, αλλά και στο Εθνικό. Τι γεύση σου έχει αφήσει η εμπειρία σου;
Μου έχει αφήσει την ανάγκη να δουλέψω προς αυτή την κατεύθυνση. Να διεκδικήσω ρόλους μεγάλους, γιατί το μεγαλείο που νιώθεις όταν παίζεις σε τέτοια θέατρα και τέτοιους ρόλους είναι ανεπανάληπτο.

Στο θέατρο εμφανίζεσαι αυτή τη σεζόν;
Έχουμε ανεβάσει μια παράσταση που στηρίζεται πάνω σε ένα διήγημα του Γεώργιου Βιζυηνού, το «Μοσκώβ-Σελήμ», στο Ωδείο Αθηνών, κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Σαχίνη. Παίζω εγώ μαζί με την Τζίνα Θλιβέρη. Πρόκειται για ένα έργο που έχει να κάνει με τις εμμονές των ανθρώπων και το πώς μπορεί να ζητάμε σε όλη μας τη ζωή ένα πράγμα, χωρίς ποτέ να το καταφέρνουμε.

Συνήθως σε βλέπουμε να υποδύεσαι το «καλό παιδί». Τον προτιμάς από το ρόλο του «αλήτη», ή απλά τυχαίνει;
Στην τηλεόραση, συνήθως, αυτοί που επενδύουν πάνω σου σε επιλέγουν για προφανείς λόγους. Κι εγώ ίσως επειδή βγάζω μια καθαρότητα, με επιλέγουν για τέτοιους ρόλους. Αλλά μπορώ να κάνω και το άλλο, και ίσως έχει και πιο πολύ ενδιαφέρον σε ένα τέτοιο πρόσωπο.

Ποιοι ρόλοι είναι κόντρα στον Όθωνα;
Είναι το «κακό» παιδί. Βέβαια, έχω κι εγώ αδρές πτυχές και μπορώ να γίνω και σκληρός, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό, είμαι και το άλλο. Κυρίως είμαι αυτό που φαίνομαι, το «αγνό». (γέλια)

Νομίζω στη «Δέκατη Εντολή» είχες υποδυθεί ένα τέτοιο, σκοτεινό ρόλο. Σε ιντριγκάρουν ρόλοι που είναι αντίθετοι με σένα;
Και με ιντριγκάρουν και με ισορροπούν υποκριτικά. Με κάνουν να είμαι πιο ζυγισμένος.

Υπάρχουν παιδικά σου όνειρα που δεν έχεις πραγματοποιήσει ακόμα;
Δεν είχα ποτέ τρελά και ακραία όνειρα. Πάντα κάτι υπάρχει, εξάλλου, εχθρός τού καλού είναι το καλύτερο. Είμαι ρεαλιστής, είμαι ευγνώμων με όσα έχω καταφέρει, γιατί όταν με πιάνει η αχαριστία μου, και ξαφνικά βλέπω αυτούς που έχουν προβλήματα υγείας, που είναι πραγματικά προβλήματα, τότε ισιώνω.

Αναδημοσίευση από
το Glam & Style Φεβρουαρίου

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Σάκης-ΓΟΝΕΙΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ σημειώσατε Χ!

Τι κάνει ο Σάκης Ρουβάς όταν ξεκλέβει λίγο χρόνο από τις τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και φυσικά τραγουδιστικές του υποχρεώσεις; Ασχολείται με την πανέμορφη κόρη του Αναστασία και επεκτείνει τις πατρικές του γνώσεις διαβάζοντας- τι άλλο;- ΓΟΝΕΙΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ! Η πατρότητα του πάει πολύ, δεν συμφωνείτε;



Ω τρισμέγιστε μάγε!

Τελικά αυτός ο Γιούρι (που κάνει το κουτάλι πιρούνι) είναι πραγματικός μάγος. Πάει στην λαϊκή αγορά χωρίς καροτσάκι. Λέει απλά "μεταφερθείτε" και οι σακούλες με τα κρεμμυδάκια, τα κουνουπίδια και τα βλίτα τον παίρνουν από πίσω.

Κοινή πορεία; Μπα καλέ... κακίες

Αχχχ... το άκουσαν κι αυτό τα πονεμένα αφτάκια μου σε κάποια κουτσομπολοκπομπή (μην με ρωτήσετε ποιά, όλες ίδιες μου φαίνονται πια). Είπαν τα καμάρια της μεσημεριανής ενημέρωσης ότι ο Ευαγγελάτος και η Στεφανίδου δεν έχουν κοινή πορεία. Και λέω να κάνω ένα μικρό απολογισμό αυτής της μη κοινής πορείας τους.
Αφού γνωρίστηκαν (και πρωτοκουτουπώθηκαν όπως κάνει κάθε νορμάλ ζευγάρι) η Τατιάνα μετακόμισε από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑϊ (μεταβατικό στάδιο σε Alpha) όπου κεντρικός παρουσιαστής ήταν ο Νίκος. Ανέλαβε την πρωινή ζώνη μαζί με τον Αθανασιάδη τον οποίο πολύ γρήγορα έφαγε η μαρμάγκα και η Τατιανούλα πήγε στην μεσημεριανοαπογευματινή ζώνη όπου πήρε ντοκτορά στο κουτσομπολιό και την κλοπή θεμάτων κουτσομπολίστικων περιοδικών.

Επόμενος σταθμός το Tempo. Χεράκι Χεράκι, Τατιάνα και Νικολάκης πήγαν εκεί για να αναστήσουν το κανάλι.

Πριν καλά καλά κλείσει δίμηνο την κοπάνησαν (πάλι χεράκι χεράκι) και πήγαν στον Alter.

Αφού η Τατιάνα καθιερώθηκε ως εθνική τηλεκατίνα άφησε για λίγο το χέρι του Νίκου και μεταπήδησε στον ΑΝΤ1.

Λίγο αργότερα ο Νίκος άφησε το Alter για να αναστήσει το Polis με νέο όνομα το Channel 9. Παράλληλα έκανε τις Αποδείξεις στον Alpha.

Αφού το Channel 9 διέγραψε την συγκλονιστική πορεία του Tempo ο Νίκος πήγε και έπιασε πάλι το χεράκι της Τατιάνας στον ΑΝΤ1.

Το καλοκαίρι είχε γίνει ολόκληρο σίριαλ η ανανέωση του συμβολαίου της Τατιάνας. Δεν έβαζε τζίφρα μέχρι να ανανέωνε και ο Νίκος της το συμβόλαιο του.

Πράγματι. Η πορεία πους μόνο κοινή δεν είναι.

Ετσι... χοδάρει ο Καπουτζίδης


Ωραίος ο Καπουτζίδης. Κοροϊδεύει κανονικότατα το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο κι εκείνοι δεν παίρνουν χαμπάρι. Και δεν είναι και η πρώτη φορά.

Τι έκανε; Εμφανίστηκε το Twenty ντυμένος Μεξικανός σατίριζοντας την ατάκα "Την μάνα μου ρε;" από το την σειρά "Η ζωή που δεν έζησα" που έλεγε ο Μαρκουλάκης όταν πλάκωνε στις μπάτσες τον Χειλάκη γιατί έμαθε ότι ο πήγε με την τηλεπτική μάνα του (Ταμίλα Κουλιέβα).

Στα πολλά Ισπανικά που είπε ο Καπουτζίδης στα πλαίσια της πλάκας ήταν η ατάκα "Joder mi madre?" (χοδέρ μι μάδρε) που σημαίνει "γαμούσες την μάνα μου;"

Αναδημοσίευση
από το ipanic.gr

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Στησίματα και κακέκτυπα

Διαβάστε τι είπε "ο στόμας" του Έκτορα Μποτρίνι" : "Όμως, όταν φωνάζω και τσακώνομαι είναι στημένη η εκπομπή και όταν δεν υπάρχει πολύ ένταση είμαι γιάπης και κακέκτυπο του Γκόρντον Ράμσεϊ;"
Όχι Εκτοράκο. Ότι κι αν κάνεις είναι στημένη η εκπομπή και είσαι κακέκτυπο του Γκόρντον Ράμσεϊ. Αυτό φυσικά δεν σημάνει ότι και οι εκπομπές του Ράμσεϊ δεν είναι στημένες.
L.H.

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP