Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ελένη, η ζωντανή τρόμπα

Λύθηκε το μυστήριο με την Μενεγάκη που συνεχώς... αδυνατίζει. Αν έχετε παρατηρήσει κάθε τρεις και λίγο τα περιοδικών κουτσομπολίστικων δημοσίων σχέσεων σε κάθε της δημόσια εμφάνιση γράφουν "φανερά αδυνατισμένη". Νόμιζα κι εγώ ότι τα λένε αυτά για να την γλείψουν γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να είχε ρέψει η γυναίκα.
Όταν όμως την είδα να κατεβάζει 4 πιάτα κανελόνια στην εκπομπή της κατάλαβα ότι έχουν δίκιο. Χλαπακιάζει, χλαπακιάζει, χλαπακιάζει και μετα πλακώνεται και σε μία δίαιτα.
Αυτό δεν είναι σώμα. Τρόμπα είναι!
L.H.

Γουρουνιες

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι απόλυτη: "Δεν έχω πρόβλημα με το φαγητό, τρώω τα πάντα."
Χωρίο που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει...
L.H.

Οι δράκοι

"Εμένα το μόνο που μου αρέσει να κάνω στην τηλεόραση είναι να φτιάχνω ψεύτικους κόσμους και να αφηγούμαι παραμύθια" λέει ο Παπακαλιάτης. Έτσι εξηγούνται τόσοι δράκοι στα σίριαλ του!
L.H.

Ξεκαθάρισμα;


Ο Κρατερός Κατσούλης είπε "Η Κατερίνα είναι επιλογή μου".
Γιατί; Του είπε κανείς ότι του φορτώσανε την γκόμενα με το έτσι θέλω;
L.H.

Να ήταν τα 25 δυό φορές

Ωραίος ο Παπαδακης. Λέει ότι είναι 58 ετών αλλά νιώθει 25! Και ρωτάω εγώ: 25 του σήμερα ή 25 την εποχή που ο ίδιος ήταν 25;
L.H.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ


"ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ"

Ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός μας αποκαλύπτει τις προσωπικές του απόψεις για το σκάνδαλο που πρόκειται να ξεσπάσει εξαιτίας του νέου βιβλίου που υπογράφει ο Νίκος Μουρατίδης και τα βάζει με θεούς και την Εκκλησία.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα του νέου βιβλίου του Νίκου Μουρατίδη, η Εκκλησία της Ελλάδος έχει αναστατωθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι άνθρωποι της θρησκείας δεν θα αφήσουν το γνωστό κριτή reality – συγγραφέα να προσβάλλει τα θεία με τόσο προκλητικό τρόπο. Μάλιστα, ο Νίκος φρόντισε να οξύνει την ατμόσφαιρα μεταξύ του ίδιου και της Εκκλησίας, με κάποιες δηλώσεις «φωτιά». Ο τίτλος τού εν λόγω μυθιστορήματος θα είναι «Βραχονησίδα», και δεν θα προσβάλλει μόνο την Εκκλησία, αλλά θα καταπιάνεται και με άλλα θέματα. Στο μυθιστόρημά του τα βάζει στην κυριολεξία με τους παπάδες και με την Εκκλησία. «Δεν συμπαθώ καθόλου αυτό που λέμε “Εκκλησία”. Θεωρώ ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν είναι καλοί άνθρωποι, δεν είναι τίμιοι και ότι είναι υποκριτές» τόνισε ο Νίκος Μουρατίδης σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο». Μάλιστα, συνέχισε να λέει ο αυστηρός κριτής του «X-factor» ότι «Θεωρώ ότι η όλη υπόθεση “Θρησκεία” είναι μια πολύ καλοστημένη απάτη από αρχαιοτάτων χρόνων». Πώς λέτε να αντιδράσει η Εκκλησία σε όλα αυτά; Εμείς επικοινωνήσαμε με το γνωστό σκηνοθέτη Νίκο Ζερβό για να μας πει την άποψή του στο θέμα, αφού ο ίδιος είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενο άτομο.

Ποια είναι η γνώμη σας για το νέο βιβλίο του Νίκου Μουρατίδη, που θα «κάψει» όπως ο ίδιος έχει πει, την Εκκλησία;
Ξέρετε στο παρελθόν με ρώτησαν πάλι τη γνώμη μου για ένα βιβλίο που είχε βγάλει για ομοφυλόφιλους. Προφανώς, έχει αποφασίσει να προκαλεί συνέχεια. Γενικά, έχει αποφασίσει να προκαλεί γιατί η πρόκληση πουλάει, και κατά τη γνώμη μου το κάνει λίγο «στημένα». Αυτή είναι η μία απάντηση. Η άλλη είναι ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, φαίνεται αυτό άλλωστε. Απλά νομίζω πως το παρακάνει λίγο στην επί τούτου πρόκληση. Η επί τούτου πρόκληση δεν μου αρέσει. Αν κάτι που λες προκαλεί, όπως κι εγώ καμιά φορά, επειδή είναι το φυσικό μου έτσι, καλά κάνω. Αλλά έχω την εντύπωση για τον κύριο Μουρατίδη, και το λέω με κάθε επιφύλαξη, ότι το κάνει απλά για να πουλάει.

Ως θρησκευόμενος άνθρωπος, σας ενοχλεί αυτή του η πράξη;
Αν το κάνει επί τούτου για να πουλάει, με ενοχλεί. Αν το κάνει επειδή το πιστεύει, καλά κάνει. Ο καθένας μπορεί να αμφισβητεί και τη θρησκεία ακόμα, δεν έχω πρόβλημα εγώ. Ο τρόπος δεν μου αρέσει. Μου θυμίζει έναν άνθρωπο ο οποίος σε τσιγκλάει για να ασχοληθείς μαζί του. Βέβαια, από την άλλη πλευρά έχετε ένα δίκιο γιατί δεν σέβεται ένα κάρο κόσμο. Δεν έχει σημασία εγώ τι είμαι προσωπικά.
Πιστεύετε ότι θα ξεσπάσει θύελλα μεταξύ του Νίκου Μουρατίδη και της Εκκλησίας;
Είναι τόσο εύκολο θέμα για αντιδράσεις, και το ξέρει αυτό ο κύριος Μουρατίδης. Βεβαίως, και θα ξεσπάσει θύελλα. Πολλές φορές η Εκκλησία είναι, θα πω μια «χοντράδα», «βλακωδώς» εύθικτη, δηλαδή πολλές φορές δίνει δικαιώματα για τη διαφήμιση των άλλων. Το ξέρει αυτό ο Μουρατίδης, γι’ αυτό τον λέω παμπόνηρο. Φυσικά θα γίνει πανικός. Όποιος προσβάλλει τον Χριστό ή τη θρησκεία μας γενικά, αμέσως γίνεται ένας χαμός, γι’ αυτό σας λέω ότι το κάνει επίτηδες.

ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ VS ΑΛΙΑΓΑ



"ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΞΥΠΝΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ...
ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχολιάζει, όπως μόνο εκείνος ξέρει, το διαφημιστικό βίντεο της ραδιοφωνικής εκπομπής τού Νίκου Αλιάγα.

Τις τελευταίες ημέρες, το διαφημιστικό βίντεο της ραδιοφωνικής εκπομπής τού Νίκου Αλιάγα στη Γαλλία έχει γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα Media. Οι απόψεις που ακούστηκαν είναι πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους, αφού το concept θεωρείται ιδιαίτερα προκλητικό. Συγκεκριμένα, το βίντεο δείχνει αρχικά κάποιες όμορφες γυναίκες να βγαίνουν από το γραφείο «φουντωμένες» και να κουμπώνουν το πουκάμισο και το παντελόνι τους, κοιτώντας προκλητικά την κάμερα. Έπειτα το βίντεο γίνεται ακόμα πιο τολμηρό, αφού από το «πονηρό» γραφείο βγαίνουν με τον ίδιο τρόπο και άντρες. Στο τέλος εμφανίζεται και ο Νίκος Αλιάγας να βγαίνει από το «ροζ» γραφείο με ένα μεγάλο χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα κουμπώνει το φερμουάρ τού παντελονιού του. Oι γλώσσες έπιασαν δουλειά, και στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια άρχισαν να αφήνονται ομοφυλοφιλικά υπονοούμενα. Εμείς επικοινωνήσαμε τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, για να μας πει την άποψή του για το θέμα, αφού θεωρείται το πλέον κατάλληλο πρόσωπο.

Πώς σας φάνηκε το βίντεο της ραδιοφωνικής εκπομπής του Νίκου Αλιάγα;
Για να είμαστε σαφείς, το βιντεάκι αφορά την εκπομπή τριών ανθρώπων, Νίκου, Μουσταφά και Φλο. Δεν ξέρω αν ο Φλο στα γαλλικά είναι ένα γυναικείο όνομα… Είναι σαφές ότι ο Νίκος Αλιάγας ξέρει να πουλάει τον εαυτό του έξυπνα. Είναι σαφές ότι το βίντεο αφήνει ερωτικά υπονοούμενα με άντρες και γυναίκες. Όλα αυτά τα συνθέτει ένας έξυπνος άνθρωπος, ο οποίος δεν έχει κάνει ποτέ ρατσιστικά σχόλια εναντίον των ομοφυλόφιλων, αλλά δεν έχει κάνει και ποτέ σχόλια ανοχής. Αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο, χαίρομαι πολύ.
Αυτό, αφήνει υπονοούμενα για τη σεξουαλικότητά του;
Αυτό δεν το ξέρω, γιατί υποτίθεται ότι πίσω από μια πόρτα είναι τρεις άνθρωποι. Εκείνος, ο Μουσταφά και η Φλο. Πώς τα μοιράζονται μεταξύ τους δεν ξέρω. (γέλια) Προφανώς αφήνει υπονοούμενα, αλλά στην Ευρώπη είναι εμπορικά δολώματα. Έχουν ξεπεράσει την εποχή του κόμπλεξ, στην οποία τσαλαβουτάμε εμείς ακόμη. Είναι καθαρά εμπορικό.
Το concept μπορεί να θεωρηθεί ρατσιστικό για τους ομοφυλόφιλους;
Όχι, ίσα-ίσια, εγώ βλέπω το ακριβώς αντίθετο. Γιατί να είναι ρατσιστικό;
Σε περίπτωση που αυτοί οι τρεις άνθρωποι δεν είναι ομοφυλόφιλοι, δεν προσβάλλει το βίντεο αυτούς που είναι;
Κοιτάξτε να δείτε, σήμερα στην Ευρώπη το να λες ότι είσαι ομοφυλόφιλος με το να κάνεις σεξ με έναν άντρα είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Οι περισσότεροι άντρες που κάνουν σεξ με άντρες και οι γυναίκες που κάνουν σεξ με γυναίκες δεν λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι ή λεσβίες, απλά το κάνουν. Φαντάζομαι ότι αυτό θα είναι και το μέλλον, δεν θα χρειαζόμαστε τις «ταμπέλες» που χρησιμοποιούσαμε παλαιά. Έχουμε συνεννοηθεί και το κάνουμε όλοι.
Στην Ελλάδα δεν είναι λίγο δύσκολο να φτάσουμε σε αυτό το σημείο;
Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Όλοι οι φαντάροι που πηγαίνουν με διάφορους για λόγους χαρτζιλικιού, δεν είναι ομοφυλόφιλοι. Μακάρι να το κάνουνε και να μη λένε ποτέ ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Οι μισές από τις κοπέλες που γυρίζουν τσόντες με άλλες κοπέλες δεν είναι λεσβίες. Αυτό, δεν λυπεί αυτούς που βλέπουν τις τσόντες. (γέλια)

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ;

Κάτω από την ανακριτική λάμπα φαίνεται, σύμφωνα με φήμες, να έχει βάλει η δημοφιλής ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη όλα τα άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον με σκοπό να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για την διαρροή πληροφοριών της προσωπικής της ζωής στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγανακτισμένη με την συνεχή δημοσιοποίηση λεπτομερειών της προσωπικής της ζωής. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η δημοσιοποίηση των τελευταίων φωτογραφιών της ηθοποιού με τον νέο σύντροφο της Ορέστη Τζιόβα, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση «No Shakespeare Please», ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και την ανάγκασε να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να ανακαλύψει ποιος είναι ο «ρουφιάνος», που ενημερώνει τα μέσα ενημέρωσης για την προσωπική της ζωή. Οι φήμες θέλουν την Κατερίνα να τηλεφωνεί σε όλους της τους γνωστούς και φίλους, σε άτομα από το οικογενειακό της περιβάλλον αλλά και σε συνεργάτες της απαιτώντας να μάθει εάν κάποιος από αυτούς άθελα του επέτρεψε να διαρρεύσει όλο αυτό τον καιρό κάποια πληροφορία για την προσωπική ζωή της ηθοποιού. Η Κατερίνα, σύμφωνα με τις φήμες, φαίνεται αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος στην καθημερινή ενασχόληση των μέσων μαζί της ξεκινώντας από το να απαγορεύει , σύμφωνα με τις φήμες, σε όλους της τους γνωστούς να αναφέρουν έστω και το ελάχιστο για την προσωπική της ζωή.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ



Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ
ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Η δήλωση της Ελένης Μενεγάκη «μια εβδομάδα έπινα μόνο νερό και γι’ αυτό έχασα τόσο γρήγορα κιλά» ήταν ικανή για να ξεσπάσουν έντονες αντιδράσεις, αφού αυτός ο τρόπος αδυνατίσματος μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα υγείας. Πώς το λέει, όμως, αυτό δημόσια μια λαμπερή γυναίκα που είναι πρότυπο πολλών νέων κοριτσιών;

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις τής ωραίας Ελένης σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε στην εκπομπή της τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει εύκολα και γρήγορα αρκετά περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν. «Για μια εβδομάδα έπινα μόνο νερό» είπε η παρουσιάστρια, συμπληρώνοντας: «Καμία σας να μην το δοκιμάσει, όμως, αυτό». Μετά την αποκάλυψή της, όλες οι μητέρες, σύμφωνα με τις φήμες, ανησυχούν πολύ για τις κόρες τους, αφού έχουν σαν πρότυπό τους την Ελένη. Μπορεί εκείνη να συμβούλεψε να μην το επιχειρήσει καμία άλλη, όμως πώς μπορεί μια νέα κοπέλα που βρίσκεται στο στάδιο της εφηβείας να καταλάβει ότι αν κάνει κάτι ανάλογο κινδυνεύει η υγεία της και ίσως ακόμα και η ίδια της η ζωή; Εμείς επικοινωνήσαμε με τους αρμόδιους ανθρώπους. Μιλήσαμε με την πρόεδρο του σύλλογο «Πρωτοβουλία, Γυναίκα και Υγεία», την κυρία Βάσω Μαργαριτίδου, για να μας πει την άποψή της περί του θέματος, αλλά και με τη φοιτήτρια του τμήματος «Επισκεπτών και Επισκεπτριών Υγείας» των ΑΤΕΙ Αθηνών, Ουρανία Καράμπελα.

Βάσω Μαργαριτίδου: Πρόεδρος συλλόγου «Πρωτοβουλία Γυναίκα και Υγεία».
Ως μέλος του συλλόγου «Πρωτοβουλία, Γυναίκα και Υγεία», ποια είναι η γνώμη σας πάνω στη συγκεκριμένη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη;
Είναι η επιλογή που διακατέχεται από εμμονές και σύνδρομα αρνητικών life style, δεν είναι πάντα αρνητικό το life style. Νομίζω ότι δεν έχει δικαίωμα να το καθιστά αυτό δημόσιο λόγο. Όταν η Μενεγάκη βγαίνει στη τηλεόραση, παίρνει ένα κύρος και καθαγιάζεται κατά κάποιον τρόπο ο λόγος, και έχει πάρα πολλούς οπαδούς. Πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να το είπε προκειμένου να την ακολουθήσουν και οι άλλες, δηλαδή να είναι παράδειγμα. Ωστόσο, η Μενεγάκη από μόνη της είναι πρόσωπο αναφοράς για μεγάλο γυναικείο πληθυσμό, και νομίζω ότι εκείνη το γνωρίζει. Είμαι βεβαία ότι εκείνη το γνωρίζει, και θα έπρεπε η εκφορά τού λόγου της να είναι περισσότερο προσεκτική. Να συνάγει όχι με το δικό της συμφέρον, τη δική της προβολή, αλλά και με το συμφέρον της δημόσιας υγείας και των γυναικών γενικότερα.

Είπε βέβαια στις τηλεθεάτριές της ότι δεν πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Αλλά αυτή η δήλωση μπορεί να έχει συνέπειες σε γυναίκες μικρότερης ηλικίας, σε νεαρά κορίτσια;
Σίγουρα, είπαμε ότι είναι πρόσωπο αναφοράς. Αυτό πιστεύω ότι το γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Αν δεν το έχει συνειδητοποιήσει, τότε είναι ανεπαρκής. Πιστεύω ότι το έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι πρόσωπο – πρότυπο για πολλά νέα παιδιά, και το γεγονός που μου λέτε ότι το άμβλυνε αυτό δηλώνοντας ότι δεν θα ήθελε να το ακουλουθήσουν, από τη στιγμή που το είπε νομίζω ότι κατέθεσε τη δικιά της εμπειρία. Η εμπειρία αυτή βεβαίως δεν κατέληξε σε οδυνηρά αποτελέσματα γιατί έχει είκοσι και εκατό ανθρώπους από πάνω της, ωστόσο, κάθε ένα από αυτά τα κορίτσια που την έχουν ως ίνδαλμα, πιστεύω ότι όπως και να είναι δεν μπορούν να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση.

Ουρανία Καράμπελα: Φοιτήτρια Τμήματος Επισκεπτών Υγείας στα ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ.
Είστε επισκέπτρια Υγείας αλλά και μια νεαρή κοπέλα. Θεωρείτε ότι ήταν καλό που η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε δημοσίως ότι επί μια βδομάδα βρισκόταν σε αφαγία. Ήταν πολύ άσχημη η δήλωση αυτή, γιατί αποτελεί πρότυπο για πολλές νέες κοπέλες, και, όπως είναι φυσικό, επηρεάζονται από εκείνη. Αυτού του είδους η δίαιτα, δηλαδή η αφαγία, κάνει κακό σε κάθε οργανισμό, όπως και στην ίδια την Ελένη Μενεγάκη. Κάποιες από τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι δίαιτες «εξπρές», όπως συνηθίζονται να λέγονται, είναι οι λιποθυμικές τάσεις, η κακή διάθεση και τα νεύρα. Ο οργανισμός χάνει πολύτιμα στοιχεία που χρειάζεται καθημερινά, όπως πρωτεΐνες και βιταμίνες. Είναι ένας πολύ γρήγορος και λάθος τρόπος για να χάσει κανείς κιλά, και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα ξαναπάρει. Θα ήταν καλύτερο να προτιμήσει μια άλλη είδους διατροφή, και ακόμα και αν επέλεξε τη συγκεκριμένη, δεν θα έπρεπε να το δηλώσει δημοσίως.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ



ΠΕΡΝΟΥΝ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Μία στενή φιλία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στη δημοφιλή τραγουδίστρια Άννα Βίσση και το ανερχόμενο αστέρι του πενταγράμμου Γιώργο Σαμπάνη. Η Άννα από την πρώτη στιγμή αναγνώρισε το ταλέντο τού νέου τραγουδιστή και κατάλαβε ότι θα έχει ένα επιτυχημένο μέλλον στη δισκογραφία, και γι’ αυτό, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δεν δίστασε στιγμή να του προτείνει να συνεργαστούν φέτος στο «Αθηνών Αρένα», όπου και εμφανίζονται. Άλλωστε, πώς θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος ο νέος τραγουδιστής, ο οποίος παρά το γεγονός ότι μετράει λίγο καιρό στη δισκογραφία έχει κατορθώσει να αφήσει το καλλιτεχνικό του στίγμα τόσο μέσα από τον προσωπικό του δίσκο όσο και από τα τραγούδια που έχει γράψει και συνθέσει για λογαριασμό της Έλενας Παπαρίζου και της Πέγκυς Ζήνα, και τα οποία έχουν γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν φυσικό, λοιπόν, η Άννα, που πάντα διακρίνει τα νέα ταλέντα, να τον «κλέψει» για λίγο από τις δύο τραγουδίστριες, με σκοπό να συμμετέχει στο σχήμα της. Μέσα από αυτή την επιτυχημένη συνεργασία τους δημιουργήθηκε σιγά-σιγά, σύμφωνα με πληροφορίες, μία ξεχωριστή φιλία, η οποία στηρίζεται στον αμοιβαίο θαυμασμό και σεβασμό. Όπως λέγεται, οι δύο καλλιτέχνες περνάνε πολύ χρόνο μαζί, απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, και όταν δεν είναι μαζί, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους, συζητώντας για πάρα πολλά θέματα που τους αφορούν. Σύμφωνα με άτομα από το επαγγελματικό τους περιβάλλον, η Άννα αποτελεί μέντορα για το νέο ακόμα στη μουσική σκηνή Γιώργο, ο οποίος πάντα τη συμβουλεύεται όσον αφορά τις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές του υποθέσεις, και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολύ συχνά οι δύο τους συναντιόνται σε κάποιο εστιατόριο ή ακόμα και στο σπίτι της τραγουδίστριας προκειμένου να συζητήσουν αλλά και χαλαρώσουν. Στα καμαρίνια επικρατεί μεταξύ τους μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με αστεία και πειράγματα, είναι διαχυτικοί μεταξύ τους, και γενικά το όλο κλίμα μαρτυρά την τρυφερή σχέση που υπάρχει, σε φιλικό, όμως, πάντα επίπεδο. Αντίθετα με τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, τους δύο τραγουδιστές τους δένει απλά μια βαθιά φιλία για την ώρα, γιατί ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ, και ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον η μεγάλη αυτή φιλία μετατραπεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Προς το παρόν, απλά η Άννα, σύμφωνα με άτομα από το κοινό τους περιβάλλον, έχει αναλάβει προσωπικά την «παιδεία» τού Γιώργου στον καλλιτεχνικό χώρο.

Stop Κουρκούλη στα μωρο-paparazzi

O πληρεξούσιος δικηγόρος του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου έστειλε μία ενημέρωση προς όλα τα ΜΜΕ απαγορεύοντας να δημοσιευθούν φωτογραφίες του παιδιού τους χωρίς την έγγριση του. Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής:
"Ως Πληρεξούσιος Δικηγόρος της οικογένειας Νίκου Κουρκούλη σας ενημερώνω, ότι στο πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων η οικογένεια προβαίνει σε ειδοποίηση ώστε να μην χρησιμοποιηθεί υλικό (φωτογραφικό, βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο οπτικοακουστικό υλικό), το οποίο να παρουσιάζει το τέκνο της οικογένειας μαζί με τη μητέρα του Κέλλυ Κελεκίδου ή μαζί με τον πατέρα του Νίκο Κουρκούλη ή και με τους δύο μαζί, όπως και κάθε άλλο υλικό που να παραπέμπει στη σχέση γονέα τέκνου, εφόσον δεν έχει ληφθεί κατόπιν αδείας των γονέων του και δεν τυγχάνει της εγκρίσεώς τους.


Εάν τέτοιο φωτογραφικό υλικό ή κάθε άλλο υλικό έρθει στα χέρια σας, σας δηλώνουμε ότι αποτελεί προϊόν παράνομης πράξης εκ μέρους αυτών που θα σας το χορηγήσουν και δεν υφίσταται εκ μέρους των γονέων καμία συνέναιση για τη χρήση του.

Tονίζω δε ότι η πρόθεση να δημοσιευτεί πάσης φύσης υλικό του τέκνου με τον πατέρα, τη μητέρα του ή και με τους δύο μαζί, άνευ της συναινέσεώς των προσώπων που φωτογραφίζονται ή των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών είναι παράνομη πράξη αφού αντιβαίνει στο νόμο περί προσωπικών δεδομένων και προσβάλει την προσωπικότητα του προσώπου που φωτογραφήθηκε.

Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε να απέχετε από την καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση και χρήση όλων των φωτογραφιών του γιου του κ. Νίκου Κουρκούλη καθώς επίσης και κάθε άλλης φωτογραφίας ή βίντεο που τυχόν περιήλθε στην κατοχή σας.
Άλλως επιφυλάσσομαι για λογαριασμό των πελατών μου κ. Νίκου Κουρκούλη και Κέλλης Κελεκίδου όλων των νομίμων δικαιωμάτων τους, προσωπικά και ως ασκούντες τη γονική μέριμνα του ανηλίκου τέκνου τους."

Καιρός ήταν και κάποιος διάσημος γονέας να προστατεύσει λιγάκι το παιδί του.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Μάλλον έκαψε φλάτζα

«Έχω κάνει πλαστική και τώρα είμαι στη φάση που ψάχνομαι. Λέω να κάνω ένα μπότοξ ή υαλουρονικό οξύ». Και μετά από αυτή την δήλωση της Χριστίνα Κολέτσα μπορώ να πω ότι το κορίτσι δεν πάει καθόλου καλά. Δεν έχει καν τριανταρίσει και θέλει να κάνει μπότοξ; Γιατί; Για να χάσει ότι φρεσκάδα έχει και μετά να τρέχει κάθε τρεις και λίγο για να σουλουπώνει τα νέ προβλήματα που θα έχει εξαιτίας της επέμβασης;

Αν δεν το ξέρει, να της το πω: Κάθε παρεμβολή στην φύση μπορεί προσωρινά να βελτιώνει την εμφάνιση αλλά προκαλεί και πρόωρη γήρανση.
Ας την μαζέψει κάποιος.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Ωχ... πάμε για νέα ξεμαλλιάσματα;


Θυμάστε που η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν έτοιμη να πάρει εκπομπή στο Star. Ξεχάστε το. Όπως βγαίνει τώρα προς τα έξω η Τζούλια μένει στην απ έξω. Την θέση της, λένε, την παίρνει η Σάσα Μπάστα. Και τώρα θα γίνω και μπουκ. Αρχίστε να ποντάρετε ποια θα βγάλει περισσότερες τούφες από την άλλη... Outsider είναι η Τζούλια γιατί το μαλλί της είναι καμένο...

Έλλη… ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!


Και όμως η χαζομαμά Έλλη Κοκκίνου εθεάθη να διαβάζει ΓΟΝΕΙΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ! Άλλωστε η Έλλη είναι μαμά… εν δράσει και το έχει δηλώσει επανειλημμένα πόσο αγαπάει και πόσο ασχολείται με το μοναχογιό της Αλέξανδρο! Και φυσικά τις καλύτερες συμβουλές φαίνεται να τις παίρνει από το κατεξοχήν περιοδικό για γονείς! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Έλλη, μαμάδες!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Ναι καλά, τώρα κάτι μας είπες...

'Ωρες 'ωρες έχω το εξής δίλημμα:
Είναι εντελώς σαλτιμπάγκος ο Ούρι Γκέλλερ ή μας έχει για ντιπ χαζούς;
Βγήκε και είπε στο σόου του ότι ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας
θα είναι ο Σαμαράς. Με άλλα λόγια ότι λένε τα γκάλοπ εδώ και τόσες μέρες.
Μετά από αυτό γουστάρω να κερδίσει η Ντόρα έτσι για το σπάσιμο.

Θα μελαγχολίσωωωω


"Υπάρχουν φορές που με βλέπω σε κάποιες φωτογραφίες και έχω μια μελαγχολία στο βλέμμα". Τάδε έφη Ελένη Μενεγάκη. Μάλλον θα ήταν όταν πόζαρε για κάποιον που δεν γνώριζε τις δυνατότητες του στο photoshop.

Ο μαϊντανός ξαναχτυπά


"Είμαι ένα πολύ, πάρα πολύ, βαρετό κορίτσι" είπε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Και θα συμφωνήσω. Έχω βαρεθεί κάθε τρεις και λίγο να την βλέπω να κάνει κάτι για να παίζει στα μεσημεριανά. Σκέτη Θώδη έχει γίνει πια...

Βρε Άννα, καλή η αυτοικανοποίηση αλλά με το σεξ γνωρίζεις και κόσμο

Η απόλυτη, μετά την στήριξη της στα ομόφυλα ζευγάρια τώρα στέκεται στο πλευρό και εκείνων που σολάρουν. Μάλιστα μιλώντας για το αν έχει σχέση αυτή την εποχή δήλωσε
"Τα έχω με μένα"
Ο καθένας όπως την βρίσκει!

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Μανούλααα...

... που θα έλεγε και ο Θανάσης Βέγγος!
Η Ελένη Μενεγάκη σε έξοδο της χωρίς σουτιέν!
Θα μπορούσε να ήταν και μία μεταμοντέρνα εκτέλεση των "Ρούχων του βασιλιά".

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Next Tops Model




"Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις για να μην τους προκαλείς και τους ερεθίζει" είπε η Βίκυ Καγιά για εκείνους που την σχολιάζουν. Και μετά την απιστεύτου ατάκα της στο Next Top Model "σε αυτή την φωτογραφία δεν έχεις ωραία στύση" σε λίγο την εκπομπή θα αρχίσουν να την βλέπουν και οι άντρες. Μήπως να την ονομάσουν και Next Tops Model;

Το τέταρτο Ράιχ


Ουάου, ο Λάμπης είναι υπόδειγμα συζήγου πουτ έχει την γυναίκα κορώνα
(ή μάλλον σβάστικα) στο κεφάλι του. Είπε:
"Η Εύη στο σπίτι αναλαμβάνει το ρόλο του Αδόλφου Χίτλερ"
Το θέμα όμως είναι άλλο. Ποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του Εβραίου;

Καλλιτέχνης θα πει να μιλάς με στριπτίζ και να βλέπουν οι άλλοι...



Άκουσον άκουσον τι είπε ο στόμας του Βαλάντη:
«Αν συνεργαζόμουν με την Τζούλια Αλεξανδράτου στην πίστα, θα την έβαζα να κάνει στριπτίζ, όχι να τραγουδάει. Να ξέρουμε για τι είναι ο καθένας»
Και τώρα ας μου πει κάποιος εμένα που τραγουδάει ο Βαλάντης...


Χεσ... ούς μέσα




Καλέ, να να το πετιέται και πάλι το αγόρι! Ο Κώστας Μαρτάκης περιέγραψε την συγκλονιστική εμπειρία του στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης (αλήθεια, απολύθηκε από το στρατό και αν ναι, πάτησε καθόλου το πόδι του στο στρατόπεδο;).
Του την έπεσαν λέει, κάτι κοριτσάκια και ούρλιαζαν γιατί τον πέρασαν για τον Χεσούς, το τεκνό της Μαντόνα.
Ε, λογικό, γιατί τον ίδιο τον Κωστάκη τον έχουν ψιλο-χεσουσ-μένο.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Κωλοτούμπας

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην ραδιοφωνική συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο για την κόντρα με την Μελέτη:
«Μια πλάκα έκανα στη Μελέτη. Της είχες κάνει εσύ μια φωτογράφιση. Και λέω "Η Μελέτη είναι πολύ ωραία κοπέλα, αλλά, εντάξει, έχει πέσει και λίγο ρετούς". Και τσαντίστηκε. Έκανα πλάκα».

Ρε Γιώργη πλάκα με κάνεις; Τι θα πει "λίγο ρετούς"; Ούτε στον Σημίτη όταν του βγάζαν τις ελιές από τις προεκλογικές αφίσες δεν έπεφτε τόσο photoshop. Για να μην πω για τα δήθεν paparazzi της με μαγιό.. ¨Όχι δεν θα πω, όχι δεν θαπω.

Επιτέλους κάποιoς που δεν γλείφει τον Λάκη


«Όχι, δεν μου αρέσει ο Λαζόπουλος. Δεν τον βλέπω. Είναι πολύ εύκολο να ζεις από το "ανόητο" των άλλων ανθρώπων. Κατά τη γνώμη μου, η σάτιρα έχει όρια. Αν υποθέσουμε ότι η κυρία Ντενίση δεν είναι καλή ηθοποιός, ποιος λέει στον Λάκη ότι είναι εκείνος ο καλύτερος;».
Να αγιάσει το στόμα σου λατρεμένε Παύλο Χαϊκάλη.

Βρε μανία...

... να μας πείσουν ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι το next best thing στην παρουσίαση. Δεν μπορώ να πω, ευχέρεια του λόγου έχει αλλά λέει παρλαπίπες. Και αυτό το γέλιο του... Αχ αυτό το γέλιο του! Ανατριχίλα με πιάνει όποτε το ακούω. Ένα χριστιανός δεν υπάρχει να του κάνει δώρο ένα φίμωτρο;

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Θα αρχίσουν τα όργανα;


Να δω τον Γιώργο Θεοφάνους στην θέση του Φοίβου στην Heaven και τι στον κόσμο. Θα πέσει πολύ γέλιο. Δεν εννοώ ότι θα γελάσουμε με τον Θεοφάνους. Το αντίθετο. Με τον διευθυντή της Heaven θα έχει πλάκα. Είναι γνωστό ότι ο Θεοφάνους δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και πως τώρα πια ασχολείται με το μανατζεριλίκι. Τι σημαίνει αυτό; Ζόρια για τον Πουνέντη που κατάφερε να διώξει όλα τα ισχυρά ονόματα της εταιρείας για να μείνουν οι μικροί που έχει του χεριού του. Αλλά με τον Κύπριο μουσικοσυνθέτη στα πόδια του μάλλον θα τα βρει μπαστούνια.

Πέσαν αναδουλειές ε;

Για να φτάσει ο Νίνο, ο τεράστιος αυτός καλλιτέχνης, το ίνδαλμα της νεολαίας, το μέλλον του πενταγράμμου να κάνει εμφανίσεις σε στριπτιτζάδικο μάλλον σημαίνει ότι έπεσε απότομα από το καλάμι και κάνει ότι αρπαχτή βρει.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Ο μανιακός και το άπλυτο αμάξι


Διαβάζω ότι μανιακός θαυμαστής καταδιώκει την Έλενα Παπαβασιλείου. Της έχει ανοίξει δύο φορές το αυτοκίνητο χωρίς να πάρει κάτι. Απλά της άφησε κάτι cd στο αμάξι και έγραψε ένα ακατανόητο τριψήφιο αριθμό στα πέντε κιλά σκόνης που είχε πάνω της η πόρτα του οδηγού.
Πάντως δεν θα είναι και δύσκολο να τον εντοπίσουν. Με 3% που κάνει η εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του Alpha οι ύποπτοι δεν θα είναι και πολλοί.

Νατος ο νέος



Επιτέλους ξεκαθαρίστηκε με ποιον τα έχει η Παπουτσάκη και μπορώ κι εγώ να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Λέγεται Ορέστης Τζιόβας, είναι ηθοποιός και πέρυσι έπαιζε στο "Χαρά αγνοείται". Είναι μαζί περισσότερο από ένα μήνα. Δηλαδή την περίοδο που κάποιοι ντε και καλά προσπαθούσαν να χρεώσουν στην Κατερίνα σχέση με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη.

Όταν εγώ έλεγα ότι τα θέλει ο κ... της

Το μεγαλύτερου νούμερο από κάθε άποψη. Την περασμένη εβδομάδα η Τζούλια Αλεξανδράτου κατήγγειλε στην αστυνομία τον Χρήστο Ψωμόπουλο για ξυλοδαρμό. Ο δικηγόρος της βγήκε στα κανάλια και είπε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μετά η Τζούλια απέσυρε την μήνυση και στην συνέχεια τα ξαναέφτιαξε μαζί του.
Αυτή μας δουλεύει κανονικά. Και καλά εμάς αλλά να βάζει στα παιχνίδια της και την αστυνομία; Όλα πια για την προβολή; Νισάφι. Σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως να έπρεπε να γίνονται αυτεπάγγελτες διώξεις.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Πρωτοτυπία ή πρωτοκόπια;

Άλλο πάλι και τούτο. Η Τατιάνα Στεφανίδου λέει ότι θέλει να κάνει πρωινό αλλά μόνο αν το concept είναι πρωτότυπο. Μάλλον εννοεί τόσο πρωτότυπο όσο το να αντιγράφεις την Όπρα και την Τάιρα Μπανκς.

Αποκαλύψεις










Ο Αλέξανδρος Παρθένης δήλωσε ότι γνωρίζει την Ευγενία Μανωλίδου πολλά χρόνια και πως ήταν ερωτευμένος μαζί της. Αυτό για καλό το είπε; Και μόνο που εκείνη διάλεξε τον Άδωνι θα έπρεπε ο Αλέξανδρος να σκίσει τους κοιλιακούς του.
Μεταξύ μας τώρα, δεν τον πολυπιστεύω τον Αλέξανδρο. Αποκλείεται να ερωτεύθηκε την Ευγενία. Είναι σχεδόν συνομήλικοι...

Έξυπνη και μετριόφρων


Η πανελατζού Μαρία Περδικέα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό που εργάζεται (Νιτρο) και δήλωσε: "Δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν για την εικόνα μου, αν είναι ωραίο το πρόσωπό μου, αν τα πόδια μου είναι μακριά και αν είναι ιδανική η αναλογία περιφέρειας-στήθους μου. Ναι, είναι. Το ζήτημα είναι τι κουβαλάς στο "ρετιρέ". Προσωπικά, προσπάθησαν να μου κολλήσουν διάφορα στερεότυπα. Αλλά ακόμη και οι πιο φανατικοί εχθροί μου δεν έχουν τολμήσει να με αποκαλέσουν χαζή".

Καλά λοιπόν... χαζή, χαζή, χαζή.
Πάει κι αυτό το κάστρο, έπεσε!

Μα τι την ταϊζουν;

Κρίμα βρε Έλενα, κρίμα. Γύρνα γρήγορα στος πίστες γιατί το καθισιό δεν σου πάει. Σε λίγο θα γίνεις σαν τον Λιάγκα με φουστάνι.

Είναι ο Μανώλης και είμαι καλά


«Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Μανώλης»
ήταν το μήνυμα του Μανώλη Λιδάκη μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα μετά την σύλληψη του για κατοχή ουσιών.
Αυτό είναι που λένε "Είμαι ο Μανώλης και είμαι καλά".

Ωρολογοποιός Γκέλλερ


"Ακόμη κι εγώ εκπλήσσομαι όταν τηλεφωνούν από όλα τα μέρη του κόσμου να πουν «εκπληκτικό, δούλεψε το ρολόι μου...»" λέει ο Ούρι Γκέλλερ. Μωρέ τι μένταλιστ και πράσινα άλογα; Ωρολογοποίός είναι ο άνθρωπος.

Φέρτε πίσω την πραγματική Χρύσπα

Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω. Απλά δεν υπάρχει. Η Χρύσπα είναι φτυστή η θεία μου!
Που πήγε εκείνο το δροσερό και ζουζουνιάρικο κορίτσι;

Που είναι ο Βέρτης οέο;

Α, αυτό έχω να το δώ πολλούς μήνες. Ο Αντώνης Ρέμος σε έξοδο (στην έναρξη της Βίσηη) χωρίς να έχει παρεούλα τον Νίκο Βέρτη; Και προς τι τετοια μούτρα;

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP