Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Μήνυση για το μούφα ειδύλλιο

Σίριαλ πάει να γίνει η ιστορία με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Χολίδη. Η ηθοποιός, μαθαίνω, ότι νιώθει το αίμα να έχει ανέβει στο κεφάλι με την συνεχή παραφιλολογία περί δήθεν σχέσης παρά το ότι τόσο η ίδια όσο κι ο τραγουδιστής ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει τίποτα. Οι κοντινοί της άνθρωποι βλέποντας την τόσο ενοχλημένη δεν διστάζουν να την παροτρύνουν να κάνει αγωγή και μήνυση στην εφημερίδα που πρωτοξεκίνησε όλη αυτή την ιστορία.

Εμ, ας πρόσεχαν κάποιοι/ες μανατζαρέοι που στο ενεργητικό τους έχουν μόνο θαψίματα καλλιτεχνών που εκπροσωπούν πουλώντας κατά φαντασίαν ερωτικά ειδύλλια να μην έπαιζαν με την φωτιά. Όπως και αυτοί που δεν ελέγχουν τις πηγές τους. Δεν είναι όλοι ίδιοι...

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Μονταζ για να στηρίξουν την φήμη;



Για τις ανυπόστατες φήμες περί σχέσης Παπουτσάκη - Χολίδη τα έχω γράψει. Βαριέμαι να τα ξαναπληκτρολογώ. Αλλά μου κάνει εντύπωση το yupi που ενώ λίγη ώρα μετά από εμένα είχε επίσης δημοσιεύσει διάψευση, τώρα την κάνει γυριστή. Και σαν να μην φτάνει αυτό κάνει μοντάζ σε μια φωτογραφία για να δείξει τον Χολιδη και την Παπουτσάκη αγκαλιασμένους Παραπάνω βλέπετε την κανονική φωτογραφία (ανάμεσα τους είναι η Ζέτα Δούκα) και την μονταρισμένη από το yupi.

Το στιγμιότυπο είναι από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που παίζει η Παπουτσάκη. Επειδή πήγε εκεί ο Χολίδης σημαίνει ότι τα έχουν κιόλας;

Ενημέρωση προς οδηγούς

Προσοχή, προσοχή. Έτσι και δείτε ένα κόκκινο Mazda MX5 και στην θέση του οδηγού μία ξανθιά, κρατάτε απόσταση. Η Φαίη Σκορδά όταν οδηγεί δεν βγάζει τα δωδεκάποντα... και όποιον πάρει ο Χάρος

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...

Τι είπε κι αυτό το παλικάρι, ο Χριστόφορος Κοτέντος; Ότι το Ελληνικό Next Top Model είναι καλύτερο από το Αμερικάνικο; Μάλιστα, σε λίγο θα πει ότι και η Καγιά είναι καλύτερη από την Τάιρα Μπανκς.
Ναι, Χριστόφορε, ναι. Ότι πεις εσύ.

Πάει, τζάζεψε κι αυτή

Πολλά την ενοχλούν την Χριστίνα Λαμπίρη τις τελευταίες μέρες, όπως η ίδια παραδέχεται.
Λέει ότι την ενοχλεί που στις τηλεθεάσεις είναι δεύτερη. Καλά, πότε ήταν πρώτη και δεν το θυμάμαι; Μια ζωή στα δεκατεσσαράκια ήταν, ακόμα και όταν υπήρχαν μόνο δύο κουτσομπολοεκπομπές.
Ακόμα λέει ότι την "ενοχλεί αφάνταστα να παίζει άλλες εκπομπές" ακόμα κι αυτές που πουλάνε καθώς θεωρεί ότι έχουν πετύχει χάρη στην αναπαραγωγή από τα μεσημεριανά. Και ρωτάω εγώ, η αγαθή, γιατ΄ί δεν σταματάει να τις παίζει;
Η ίδια λέει ότι δεν έχει άλλη επιλογή.
Και ξαναρωτάω εγώ, η αγαθή, γιατί; Μήπως γιατί η πανελιστικη ομάδα είναι ανίκανη να έχει βρίσκει δικά της θέματα;

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Ωχ, ωχ, ωχ, ξαναρχίζουν τα όργανα


Πολύ τις λατρεύω αυτές τις έμμεσε μπηχτές. Τι εννοώ; Διαβάστε τι είπε η Ναταλία Γερμανού: "«Ναι, αφήνω χώρο (στους συνεργάτες μου) και πάντα θα το κάνω. Δεν είμαι κομπλεξική... Δεν θα ήμουν καλή αν το έπαιρνα όλο πάνω μου."

Τώρα φταίω εγώ που σκέφτομαι ότι η Ελενίτσα -με την οποία λένε πως κοντραρίστικε η Ναταλίτσα πριν λίγο καιρό- τα παίρνει όλα πάνω της;

Πως αλλάζουν οι καιροί...




Τελικά σε αυτή την showbiz όλα αλλάζουν. Θυμάστε πριν κάποια χρόνια όταν η Ρούλα Κορομηλά ήταν από τα κορυφαία πρόσωπα της τηλεόρασης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άρχισε να λάμπει; Αν όχι, εγώ είμαι εδώ. Εκείνη την εποχή, που λέτε, η Ρουλίτσα μέσα από τα σόου της είχε και κάποια δωράκια για τον ανερχόμενο παρουσιαστή. Αξέχαστη είναι μία εκπομπή που είχε καλεσμένο τον Νίκο Μαστοράκη ο οποίος είχε ξεσκίσει κυριολεκτικά τον Άρνι, λέγοντας τον μέχρι και απομίμηση του Φερεντίνου.

Τα χρόνια πέρασαν, οι πληγές έκλεισαν και η Ρουλίτσα τώρα που κάνει ραδιοφωνική εκπομπή κάλεσε τον Γρηγόρη (μεταξύ άλλων) για να κάνει δυναμική πρεμιέρα. Και ο Γρηγόρης πήγε!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχει και ακόμα καλύτερο. Θυμάστε πόσο μεγάλη κόντρα είχε η Ρουλίτσα με τον Θέμο Αναστασιάδη; Ακατονόμαστο τον έλεγε. Ούτε το όνομα του δεν ήθελε να λέει όντας τσατισμένη από τα σατιρικά βίντεο που έβαζε στο "Όλα". Όταν ο Θέμος έφυγε από τον Αλφα και η Ρουλίτσα ανέλαβε υπηρεσιακή παρουσιάστρια (για μία μόνο εκπομπή) στο "Κοίτα τι έκανες" της Διγενή τι νομίζετε ότι έκανε η θεά; Πήρε το τραπέζι που είχε στο πλατό του ο Θέμος και το κοπάναγε με το τακούνι της. Την ίδια εποχή σε μία συνέντευξη της (στην Σταματέρη αν θυμάμαι καλά) είχε δηλώσει ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στην εκπομπή του αν την καλούσε.

Κι αυτές οι πληγές έκλεισαν. Η Ρούλα λίγο καιρό μετά αποδέχτηκε πρόσκληση του Θέμου, ενώ τώρα κάνει εκπομπή και στον ραδιοφωνικό σταθμό του Θέμου, τον "Θέμα".

Τι όμορφη και αγγελικά πλασμένη που είναι αυτή η showbiz.

Φεύγει κι αφήνει πίσω του συντρίμμια

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις ο Φοίβος που ανακοίνωνε ότι δεν ήρθε σε καμία ρήξη με τον διευθυντής της Heaven Μάκη Πουνέντη, έβγαλε νέα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αποχωρεί από την δισκογραφική τη οποίας ήταν συνιδρυτής.

Καλά βρε αγόρια, δεν θα σας διαψεύσω. Δεν σφαχτήκατε (αν γινόταν αυτό θα είχαμε αίματα), ούτε μπουνιές παίξατε (αν γινόταν αυτό θα βλέπαμε τους μώλωπες). Αλλά πείτε μου, από τότε που ανέλαβε ο Μάκης, πόσες δουλειές του Φοίβου -που παλιότερα η παραγωγή τραγουδιών του ήταν τόσο συχνή όσο οι σοκολάτες της Lacta- κυκλοφόρησαν;

Μαζί με τον Φοίβο περιμένουμε να δούμε και ποιοί τραγουδιστές θα φύγουν. Βανδή και Πετρέλης είναι τα πρώτα μεγάλα φαβορί. Έτσι όπως πάει η κατάσταση ο Μάκης Πουνέντης θα είναι το... μεγαλύτερο όνομα στην Heaven.
Δεν είναι ανέκδοτο αλλά έχει γέλιο!


Ο Πετρέλης στην θέση του Ρουβά


Από email αναγνώστη:

Ο ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ. ΤΟ "STARZ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ Κ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ Ο ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Κ "ΙΣΩΣ" ΝΕΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ HEAVEN) ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ...

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Τέλειωσε κι αυτή

Νεύρα τσατάλια πρέπει να έχει η Νανά Πλαιτσάκη (με τα τρία τέσσερα ακόμα επώνυμα που μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή) αφού η εκπομπή της "Τελευταίος Πειρασμός" τρώει ψαλίδι. Τσάμπα το πουσάρισμα που πέφτει από την αρχή της σαιζόν από φίλους της στα μίντια που έλεγαν ότι αυτή κρατούσε την εκπομπή της Βάσιας Λόη. Μόλις πήρε εκπομπή φάνηκε ότι η εποχή της έχει περάσει ανεπιστρεπτί Ας αρκεστεί στα πάνελ. Τουλάχιστον εκεί και έχοντας δίπλα της παιδάκια με πλήρη δημοσιογραφική άγνοια μπορεί ακόμα να πουλάει μούρη.

Συμπλεγμα της Ηλέκτρας


H Κατερίνα Καραβάτου (ποια είναι αυτή; Α, ναι, μια από τις παρουσιάστριες του Alpha είναι) μίλησε για την ομοιότητα του γκόμενου της, Κρατερού Κατσούλη, με τον πατέρα της:

"Μπαίνω στο στούντιο λίγο πριν ξεκινήσουμε, και γυρνάω κάποια στιγμή και νομίζω ότι βλέπω τον μπαμπά μου. Και ήταν ο Κρατερός"

Α καλάααα, εδώ μιλάμε για το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας

(το αντίστροφο του Οιδιπόδειου συμπλέγματος, ντε)

Alter ego





Η μία και μοναδική, η Τζουλια Αλεξανδράτου είπε:
"Όπως είναι η Πάρις στην Αμερική έτσι με βλέπει και εμένα ο κόσμος στην Ελλάδα, και τον ευχαριστώ"

Χμ, ρώτησα κάτι φίλους μου πως βλέπoυν την Πάρις και μου είπαν: "νούμερο", "πάπια", "ξέκωλο".

Αλλά η Τζούλια ξέρει καλύτερα...

Μα να πάνε στα δικαστήρια για το... χρώμα;

Ως γνωστών η Σαρρή πήγε στα δικαστήρια τον Λάκη Λαζόπουλο για συκοφαντική δυσφήμηση και πρόκληση ηθικής βλάβης ζητώντας αποζημίωση 7.600.000 ευρώ μόνο. Οι δικαστές μάλλον έβαλαν τα γέλια με το... ψιλικατζίδικο ποσό που ζητούσε η τραγουδίστρια κι έτσι αθώωσαν τον Λάκη. Μετά από αυτή την εξέλιξη η καλλιτέχνιδα είπε:

"Μπορούσε να πει χίλια δυο πράγματα για να με σατιρίσει, αλλά όχι να με λέει "ροζ""

Δηλαδή αν την έλεγε φούξια, μπεζ, ματζέντα κλπ να υποθέσω ότι δεν θα του έκανε αγωγή;

Κάτω τα χέρια από τον Αυτίά


Είναι επίσημο πια. Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο ήρως μου. Ω ναι, δηλώνω ερωτευμένη με την δημοσιοσχετίστηκη μεγαλοφυΐα του! Οχι χρυσά μου, αν πιστεύετε ότι έκανε συνέντευξη στο βίντεο του Πανίκα Ψωμιάδη για να κοροϊδέψει τον κόσμο είστε γελασμένοι Για να του κάνουν τσάμπα προμόσιον όλα τα κανάλια και τα μπλογκς το έκανε. Είδε ότι όσο τον κράζει ο Λαζόπουλος εκείνος κάνει νούμερα και είπε να το επεκτείνει το θεματάκι. Και τα κατάφερε. Γιώργο είσαι τεράστιος!
...
...
...
Ε ψιτ, Γιώργο, τα είπα καλά; Ε, Γιώργο;...
Γιώργο, γιατί δεν μου απαντάς; Πάλι στο βίντεο μιλάω;

υγ
Η φωτό είναι από το ipanic.gr

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Σιγά, θα σκίσεις κανά καλσόν

Το είδα και γέλασα πολύ. Μια μπλογκερ που αυτοαποκαλείται Καρακατίνα και αντιγράφει κι αυτή τον Πέρεζ Χίλτον (αλλά που να βρεια να τα κότσια να το παραδεχτεί) αναφέρθηκε στην ανάρτηση μου σχετικά με τον Πουνέντη με τίτλο ""Χρυσάφι πιάνει, άνθρακας γίνεται".
Η μανδάμ αντί να αναφέρει την πραγματική πηγή (μαλλον για να μην κάνει διαφήμιση - τόσο κομπλεξ, ε;) έγραψε "
Όλα ξεκίνησαν από ένα άρθρο που αναδημοσίευσε από άλλο μπλογκ το τροκτικό." και έβαλε το λινκ του τρωκτικού. Βέβαια το τρωκτικό είχε βάλει το λινκ της πραγματικής πηγής αλλά είπαμε κόμπλεξ είναι αυτά. Όσο για το τι είναι αλήθεια και τι ψέμα αγαπητή Καρακατίνα φαίνεται από την δουλειά κάποιου και όχι από το τι γράφει το φαν κλαμπ του ή τα προσκείμενα μπλογκ.

Α, κι επειδή εγώ δεν έχω πρόβλημα να σε διαφημίσω (το κάνουν άλλωστε και οι... φίλοι σου στην Real) ρίχνω και την διεύθυνση σου: karakatina.blogspot.com

Αρκετά, βαρέθηκα με τον Πουνέντη σήμερα.


Κι άλλες αποκαλύψεις για Πουνέντη


Το θεματάκι με τον Μάκη Πουνέντη ενέπνευσε ένα αναγνώστη να μας στείλει email με ακόμα περισσότερες λεπτομέρεις:


"ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΧΕΒΕΝ Κ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΟΥΝΕΝΤΗ.
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΑΤΕ...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΟ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ (ΒΑΝΔΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΒΑΡΔΗ ΜΑΖΩΝΑΚΗ ΠΕΤΡΕΛΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΘΕΤΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ. (ΦΟΙΒΟ)
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΝΕΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ!!!
ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΧΑΛΑΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ 20% ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ Κ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΕΒΕΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!!
ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ PLAYLIST ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. (ΧΟΛΙΔΗΣ, ΒΕΡΤΗΣ, ΚΙΑΜΟΣ.. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΕΒΕΝ)
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ Κ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥΣ!!! ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ... ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΕΒΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ...
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ...
ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΕΒΕΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΠΙΡΟΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΩΛΕΤΣΑ, ΗΛΙΑΔΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ.... ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Κ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ...
Μ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ...
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ... ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ... ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ... ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ..."

Μούφα ειδύλλιο


Καθώς απολάμβανα την ημερήσια κοινωνικοκαλλιτεχνική μου ενημέρωση έπεσα πάνω σε ένα δημοσίευμα εφημερίδας που κόντεψε να μου βγάλει τον εσπρέσο που έπινα από τη μύτη.
Έλεγε ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη επισκέπτεται κρυφά τον Χρήστο Χολίδη στο καμαρίνι του στο Posidonio και έλεγε εμμέσως πλην σαφώς ότι τα έχουν. Εγώ όμως που ξέρω παραπάνω πράγματα δεν μπορώ να κλέισω το στόμα μου. Η Παπουτσάκη έχει πατήσει το πόδι της στο μαγαζί δύο φορές όλες κι όλες κι αυτές στην αρχή στη σαιζόν γιατί εκεί εμφανίζεται η κολλητή της φίλη Στέλλα Καλλή. Μάλιστα Κατερίνα και Στέλλα εμφανίζονται παρέα σε κάθε κοσμική δραστηριότητα της ηθοποιού η οποία προσπαθεί να στηρίξει όσο μπορεί την νεαρή τραγουδίστρια στις επαγγελματικές προσπάθειες της. Τώρα πως κατάφεραν κάποιοι να... ανακαλύψουν ειδύλλιο ανάμεσα στον Χολίδη και την Παπουτσάκη είναι κάτι που μόνο ένας Σπιλμπεργκ θα μπορούσε να δώσει απάντηση.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Αυτά που δεν λέει ο Χαριτάτος


Ο Σπύρος Χαριτάτος μπορεί να το παίζει καλό παιδί και να μην λέει τι έκανε ο Μουρατίδης ο κλαμπ στο Αίγιο όπου ο πρώτος εργαζόταν ως dj πριν πολλά πολλά χρόνια, εγώ όμως μπορώ να μαντέψω. Όχι, δεν έχω κληρονομικό χάρισμα. Έχω δει τον Μουρατίδη εν δράση σε κλαμπακι στην Αθηνα και δεν νομίζω να έπραξε και πολύ διαφορετικά. Που λέτε, ο... ποιοτικός μάνατζερ τσέκαρε τα πρόσωπα που τον ενδιέφεραν στο μαγαζί και για να σπάσει τον πάγο έτεινε το χέρι του σαν να κρατά πιστόλι, τα σημάδευε και έκανε σαν να τα πυροβολεί κλείνοντας και το ματάκι. Και όλα αυτά χύμα και απροκάλυπτα. Πω πω... είμαι μεγάλη ρουφιάνα τελικά!

Τρομα...χτική

Και η Ματθίλδη Μαγγίρα μπήκε στο τριπ του μπότοξ. Μάλιστα είπε ότι όταν πρωτοκοιτάχτηκε στον καθρέπτη τρόμαξε. Όχι βρε, δεν είχε ξεχάσει το μακιγιάζ α λα drag queen που συνηθίζει να κάνει. Πρήξιμο από την επέμβαση είχε αλλά υποχώρησε.

Καηκε στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μονιμοποιήθηκε τελικά στους Καραμεροχαριτάτους. Αλλά παίζει με τους δικούς της όρους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα φαγητά και τα μαγειρικά σκεύη πηγαίνουν και φεύγουν από το στούντιο με δικό της βαν. Η Αργυρώ θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο γιατί φαίνεται πως βαρέθηκε να μαγειρεύει σε εκπομπές το... γεύμα των παρουσιαστών. Ελένη ακούς;

Πονάει η πτώση από το καλάμι;

Σε αυτή την απορία η ιδανική για να απαντήσει είναι η Ιωάννα Κουταλίδου. Και τώρα θα πείτε "ποια είναι αυτή;". Δίκιο έχετε. Είναι μία παίχτρια του Fame Story 2 που νόμιζε πως είναι κάτι μεταξύ Βανδή και Μαρινέλλας. Ζητούσε να είναι πρώτο γυναικείο όνομα χωρίς καν σουξέ και σε κάθε μαγαζί που εμφανιζόταν τα ρολά έπεφταν πολύ νωρίς. Και που είναι τώρα η μεγάλη αυτή σταρ; Στην κάτω δεξιά γωνία της αφίσας του Καν Καν (χωρίς φωτογραφία φυσικά) κάτω από μία Ιωάννα Σεβοπούλου. Ας πρόσεχε.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Αχ Ελένη μ, αχ Ελένη μ


Βρε παιδιά, σοβαρολογείτε; Είχε η Μενεγάκη καλεσμένο τον Μουτσινά για να δει αν θα ανεβάσει νούμερα για να τον κρατήσει στην εκπομπή; Και γιατί δεν έβαζε τότε τον Κατέλη; Ο Κάτμαν και νούμερα κάνει και τηλεοπτικές αποτυχίες δεν έχει.

Προεκλογικες υποσχέσεις


"Μετά τις εκλογές θα καλύψω την απόσταση που μας χώρισε με τον Γιάννη" είχε πει η Έλενα Ράπτη. Τώρα όμως που η ΝΔ δεν είναι κυβέρνηση θα μπορεί πείσει ώστε να γίνουν έργα (τούνελ, ευθείες) και να μειωθεί το μήκος της εθνικής οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης;

Ζήλεια, ζήλεια, ζήλεια


"Έβαλε ένα τεράστιο στήθος τώρα και έχει δημιουργήσει πλέον μια εικόνα πορνοστάρ" είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος για την Τζούλια Αλεξανδράτου. Σιγά καλε.... ούτε να ζήλευε...


Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Λιτότητα


Δεν ξέρω πως θα πάει στην πορεία ο Πεντάμορφος Κόσμος του Μέγκα (για αρχή πήγε πολύ καλά με 20% έναντι 22% των Καραμεροχαριτάτων και 16% της βασίλισσας Ελένης) αλλά ότι και να γίνει οικονομικά θα τους βγει μια χαρά. ¨ολοι μαζί οι παρουσιαστές δεν φτάνουν ούτε τα μισά από τα χρήματα που έπαιρνε ο Αρναούτογλου, ενώ δεν κάνανε αλλαγές ούτε καν στο στούντιο της εκπομπής. Τσάμπα πράμα!

Βαθύ ρουθούνι

Για την μοντέλα Μαριάννα Μπερερή που κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών ("διάσημη" κατά τα κανάλια και ειδικά το Σταρ - πανάγνωστη για το ευρύ κοινό) είπαν ότι βρέθηκαν στο σπίτι της περισσότερα από 2 κιλά κοκαΐνη Άκουσα επίσης ότι η ίδια δηλώνει χρήστης! Μήπως να την αποκαλούμε "Το βαθύ ρουθούνι";

Μεγάλες κουβέντες

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν ήταν που έλεγε ότι δεν θα πήγαινε σε άλλη εκπομπή όταν έφυγε από την Ελένη Μενεγάκη; Και ξαφνικά πιάνει πόστο στους Καραμεροχαριτάτους...

Απορία προς yupi

Ποιόν ενδιαφέρει που δουλεύει ο αδερφός του Γιώργου Καραμέρου;

Ο Αντωνάκηε και οι κολλητές της Ζέτας

Πήγε, που λέτε, ο Αντώνης Ρεμος στην πρεμιέρα του Μπακαλόγατου και εκεί ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τις φιλενάδες της Ζέτας Μακρυπούλια τηνα Θάλεια Ματίκα και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη. Και τι έκανε; Ότι κάνει πάντα ο Αντωνάκης. Πήγε και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Αν αμέσως μετά τις άρχισε στην κλάψα (ούτε τα βήματα του Πάριου να ακολουθούσε) μπας και μεσολαβήσουν για επανασύνδεση θα σας γελάσω, και δεν το θέλω.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Χρυσάφι πιάνει, άνθρακας γίνεται


Είναι ίσως ο πιο έξυπνος άνθρωπος της showbiz αφού εξακολουθεί να κατέχει δύο διευθυντικές θέσεις αν και με ότι μπλέκεται τα κάνει μαντάρα. Πολλαπλά αποτυχημένος ως τηλεπαρουσιαστής (που είναι και το απωθημένο του) ο Μάκης Πουνέντης διευθύνει ταυτόχρονα την Heaven και τον Ρυθμό 9,49. Ο Ρυθμός παίζει σχεδόν μόνο τραγουδιστές της Heaven και η... Heaven δεν έχει τραγουδιστές. Έχει ξεμείνει με την Ηλιάδη και την Κολέτσα τις οποίος για να τις προμοτάρει εκμεταλεύτεται τα προσωπικά δράματα τους.
Και να μην σχολιάσω αυτό το τραγούδι της Ηλιάδη που είναι mix με το "They dont care about us" του Μάικλ Τζάκσον. Όπου θανατικό ο μάνατζερ Μάκης μέσα.

Αποτυχία τέχνας κατεργάζεται

Ο Νίκος Μουτσινάς, το αρρενωπό αυτό αγόρι, λέει ότι παίρνει τα μισά χρήματα από όσα έπαιρνε πριν ένα χρόνο (στον Πρωινό Καφέ) εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ας του πει κάποιος ότι πέρσι ήταν βασικός παρουσιαστής σε πρωινή εκπομπή ενώ φέτος είναι ο κλόουν του Τσαλίκη. Όσα λεφτά και να του δίνουν πάλι πολλά είναι για ένα ατάλαντο με μόνιμες τηλεοπτικές αποτυχίες.

Γάμος τέλος

Πάει και η Αγγελική Νικολούλη, πήρε διαζύγιο μετά από 22 χρόνια γάμου! Δηλαδή τα σπα και η ανοικοδόμηση που έκανε όλα αυτά τα χρόνια πήγαν τσάμπα;

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Οι αμερικανιές της Καλομοιρας

Αντί να κάθεται και να πέρνει τηλέφωνα τους δημοσιογράφους ή να βάζει ανθρώπους την να διαρρέουν θέματα, η Καλομοίρα βρήκε ένα πολύ πρακτικό και εντελώς αμερικάνικο τρόπο (μιας και το κάνουν πολλοί σταρ των ΗΠΑ) για να παίζει. Ανεβάζει τις φωτογραφίες, τα νέα και τα βίντεο της στο twitter. Τα βουτάνε από εκεί οι δημοσιογράφοι και τα κάνουν θέματα. Κάποιοι λένε ότι τα βρίσκουν στο twitter (πχ yupi) ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι τους τα έδωσε η Καλομοιρα αποκλειστικά (πχ gossip tv). Τι να πω; Lol.

Θεία παρέμβαση

Αυτό κι αν είναι τρελο. Το νέο cd της Χρυσπας δεν είχε τραγούδια της αλλά εκκλησιαστικής μελωδίες! Πως; Πολύ απλά έχει λάθος στο εργοστάσιο που κόβουν τα cd. Κι εγώ που νόμιζα ότι τέτοια λάθη γίνονται μόνο στα πειρατικά που πουλάνε οι μαύροι...

Ο νεός τηλεγόης


Είσαι νεαρή, όμορφή, ασχολείσαι με την σόουμπιζ και πας καλεσμένη στους Καραμεροχαριτάτους; Τότε ένα είναι σίγουρο, ο Σπύρος θα σου την πέσει στον αέρα. Αν δεν το κάνει τότε να αρχίσεις να ανησυχείς για την εμφάνιση σου. Πρόσφατο (μερικών ωρών) παράδειγμα η Χριστίνα Κολέτσα. Τι χειροφιλήματα της έκανε, τι την έβαζε να κάθεται στα πόδια του, τι γλυκόλογα...
Μετά το τέλος της εκπομπής η καθαρίστρια πρέπει να χάλασε δύο παρκετέζες για να καθαρίσει και να γυαλίσει το πάτωμα από τα σάλια του.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Sexy μήπως και αντέξει

Είδα το τρέιλερ για το Ten που θα προσπαθήσει να ξαναπαρουσιάσει η Εμη Λιβανίου. Είχα την εντύπωση ότι ήταν παιχνίδι αλλά τώρα κατάλαβα ότι είναι τσόντα! Όλο σεξ και τριψίματα έδειχνε. Πόσο να το παρεξήγησα;
Αχ, τι κάνουν μήπως και ανεβάσουν κανά νουμεράκι!

Και γαμο τα σκεπτικά (επίτηδες είναι χωρίς τόνο)

Μετά τον γάμο της η Σοφία Φαραζή είπε: "Εμένα δεν με φοβίζει ο γάμος. Ίσα ίσα που πιστεύω πως είναι ένα ωραίο πάρτι, όπου μπορείς να μοιραστείς τη χαρά σου με τους φίλους σου". Αφού το βλέπει έτσι τι να της ευχηθώ; Πάντα τέτοια; Και του χρόνου;

Πάλι καλά που το κατάλαβαν

Πόσο καιρό τώρα έχω γράψει ότι δεν υπάρχει καμία σχέση (ερωτική φυσικά) μεταξύ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ενός πανελίστα ονόματι Κωνσταντινίδη; Ακόμα κι εγώ κοντεύω να ξεχάσω. Στο yupi πάλι το θυμήθηκαν χτες. Γερά αντανακλαστικά!

Ο πεινασμένος...

"Όπως και το θέατρο, έτσι και η τηλεόραση είναι ομαδικό άθλημα. Είναι σεξ, είναι μια παρτούζα" είπε ο Νίκος Μουτσινάς, ο άνθρωπος που g@μισε τον Πρωινό Καφέ.
Τι τρυφερό αγόρι.

Είναι προνοητικές

Βίσση και Βανδή παραλίγο να επέστρεφαν στην Αθήνα από την Κύπρο με την ίδια πτήση. Αλλά τελικά γύρισαν με τρεις ώρες διαφορά. Μάλλον το σκέφτηκαν όπως οι... βασιλικές οικογένειες. Δεν πετούν ποτέ όλοι μαζί ώστε να μην ξεκληριστεί όλη η φαμίλα σε περίπτωση ατυχήματος. Φαντάζεστε να συνέβαινε τίποτα (χτυπάω και ξύλο); Τι θα έκανε μετά το ΟΚ; Θα ξέμενε μόνο με την Μενεγάκη.


Κους Κους για κόψιμο;

Διάβασα ότι πάνε να κόψουν το Κους Κους γιατί τα νούμερα είναι ένα με τον πάτο και πολύ στεναχωρήθηκα Οι Γερμανοί στον Alpha δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Η εκπομπή έχει μεγάλα νούμερα. Και για την ακρίβεια τα νούμερα είναι πέντε.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Πιάστε την


Η Έλενα Γκρέκου σαν άλλος Τσε Γκεβάρα βλέπει τον αντικαπνιστικό νόμο σαν Μπατίστα. Στον ρόλο του Φιντέλ θα είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.
Όλες οι πουρολάγνες μαζί.

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP