Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν της έκατσε η τατιανιά


Θέλει η Τατιάνα να κρυφτεί και η τατιανιά δεν την αφήνει. Δοκίμασε, που λέτε, να φτιάξει μια γερή ίντριγκα για να την βγάλει στον αέρα έχοντας καλεσμένους ταυτόχρονα τον Αλέξανδρο Παρθένη και την Βιβιάνα Καμπανίλε. Τα δύο μοντέλα έχουν κάκιστες σχέσεις και κανείς δεν γνώριζε για την παρουσία του άλλου. Μόλις ο Παρθένης είδε την Βιβιάνα στο στούντιο σηκώθηκε κι έφυγε. Κι έτσι η Τατιάνα δεν είχε την ευκαιρία να τους κάνει να σφαχτούν μπροστά στην κάμερα.

Ολα για την τεχνη


«Το παλιό στήθος ήταν μια χαρά, δεν είχε κάτι άσχημο για να το αλλάξω. Το έκανα, πρώτον, για τη δουλειά μου — χρειαζόταν λόγω της ταινίας να είναι πιο πλούσιο. Το έκανα, όμως, και για μένα, η ομορφιά δεν είναι κακό πράγμα. Κυρίως για τη δουλειά μου το έκανα όμως, αυτή μου αποφέρει χρήματα» είπε η απόλυτη Ελληνίδα μπίμπο Τζούλια Αλεξανδράτου. Αχ, δεν θα ήταν φοβερό να της δώσουν μετά πρωταγωνιστικό ρόλο που να την θέλει άβυζη και να τρέχει για ξεφούσκωμα;

Ιστορίες τακουνιών

H Εύη Βατίδου αφού έκανε καριέρα ως γλάστρα στο Star ετοιμάζεται τώρα για το ντεμπούτο της στο θεατρικό παρτέρι. Αν και θα της ταίριαζε ρόλος στα "Ψηλά Τακούνια", ένεκα που τέτοια παράσταση δεν υπάρχει, θα αναγκαστεί να περιοριστεί στο "Ιστορίες Γυναικών" που ανεβάζει η Βάνα Μπάρμπα. Το συγκεκριμένο έργο είναι κάτι σαν συνέχεια του "Αιδοίου Μονόλογοι" που είχε ανεβάσει παλιότερα πάλι η Βάνα. Ο ρόλος της Βατίδου λένε πως θα έχει και αυτοβιογραφικά στοιχεία. Αν είναι έτσι, τότε μιλάμε για ακριβή παραγωγή αφού σε κάθε παράσταση θα πρέπει να σπάει κι ένα ψηλοτάκουνο σε κάποιο αντρικό κεφάλι.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Σπάσιμο


Ποιο είναι το μεγαλύτερο σπάσιμο που μπορείς να κάνεις σε μια τριτοτεταρτοπέμπτη τραγουδίστρια που πετάει έξω την ρώγα της για να μπεις στα περιοδικά;
Να ξεχάσεις να βάλεις στην λεζάντα το όνομα της.

Κοροϊδία κατάμουτρα

Ένα πρόβλημα υγείας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ανάγκασε τον Μπάμπη Στόκα να ακυρώσει μία συναυλία που είχε την Δευτέρα. Ευτυχώς ο άνθρωπος έγιανε αρκετά γρήγορα ώστε να προλάβει να βρεθεί το ίδιο βράδυ στην εκπομπή του Μάκη. Ντροπή.

Σολάρει

Χάλασε η συνεργασία Βανδή-Μενιδιάτη γιατί το Δεσποινάκι δεν τον ήθελε στην αφίσα; Από πότε κρατούσε μόνη της μαγαζί και θέλει και μοναξιές στην αφίσα; Ακόμα και με τον Μαζωνάκη που συνεργαζόταν το κέντρο δούλευε διήμερα. Αχ αυτά τα ντιβιλίκια.

Σκοτώνεται

Αυτή η και καλά δημοσιογράφος γκόσιπ εκπομπών και site Μαρία Περδικέα εκτός από το να κάνει διαψεύσεις και να βάζει δελτία τύπου του Alter και του Alpha κάνει κάποια άλλη δουλειά;
(Όχι αγάπες μου, το να γδύνεται δεν είναι δουλειά. Είναι διασκέδαση.)

Σπανιόλα

Η Κάτια Ζυγούλη έκανε την συνταρακτική αποκάλυψη. Με το Σάκη κάθε δύο μέρες αλλάζουν απόφαση σε ότι έχει να κάνει με το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους. Η λύση είναι απλή και ισπανική: Μαρία Ντολόρες Χουανίτα Ισαμπέλα ντε λα Ρουβάες.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Love

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη δεν είναι ζευγάρι μόνο στην Πολυκατοικία αλλά και στην ζωή εδώ και δύο μήνες. Φτου σκορδα (εννοώ να μην σας πιάσει στο στόμα της η Σκορδά)

Λατρεμένο τηλεοπτικό σπορ


Ξεκίνησε η δίκη για την δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Ετοιμαστείτε για νέο μπλα μπλα με σεξ και αίμα από τα κανάλια

Ξαφνικέ ευαισθησίες

Στο πάρτυ, μετά την συναυλία στο θέατρο Βράχων, η Βανδή ζήτησε από τους φωοτγάρους να μην φωτογραφίζουν την κόρη της. Ξαφνικά την έπιασε η ευαισθησία, ενώ όλο το καλοκαίρι που πόζαρε στις παραλίες για λογαριασμό περιοδικών με τα παιδιά της;

Δήθεν

Τι εξόργισε την Βίκυ Χατζηβασιλείου το καλοκαίρι; Οι φωτογραφίες της με μαγιό; Όοοοχι. Οι φωτογραφίες της να τρώει παγωτό; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ! Γιατί, λέει, χαλάνε την fit εικόνα που πλασάρει. Ε ας μην έτρωγε παγωτό. Και τώρα τα φιλαράκια της στα media πλακώνονται να γράφουν για την διατροφή της με φρούτα, λαχανικά και ζαρζαβατικά. Ωραία τα σύγχρονα παραμύθια. Αλλά λείπουν οι δράκοι.

Επιστροφή

Η Έφη Θώδη φέρεται να έιπε ότι όσοι χάρηκαν με το πρόβλημα υγείας της θα σκάσουν από το κακό τους. Ποιοί χάρηκαν; Μόνο οι μεσημεριανούδες που είχαν θέμα. Αλλά τι στοίχημα ότι θα ξαναβγεί στις εκπομπές τους;

Κόπια

Αποστόλης Κελεμίδης. Κυκλοφορεί ως σωσίας του Τζόνι Ντεπ και ονειρεύεται να κάνει καριέρα ηθοποιού. Δεν λέω, με μακριά μαλλιά, γένια και ανάλογο ντύσιμο του φέρνει πολύ. Αλλά τι να το κάνεις; Είναι σαν να λέμε μίμος τύπου Ζαχαράτου αλλά με μικρότερη γκάμα.


Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Η κλαίουσα υπηρεσιακή παρουσιάστρια

Ένα χρόνο και κάτι μετά την απομάκρυνση της από την θέση της αναπληρωματικής παρουσιάστριας από την πρωινή ενημέρωση του Σταρ, η Μελίνα Κοκκόρη, θυμήθηκε να βγει και να πει ότι έκλαψε όταν πήρε την θέση της η Μελέτη. Την συνταρακτηκή αποκάλυψη έκανε στο Μεσημεριανό Εξπρές του Alter. Πως έπαθε τέτοια αναλαμπή; Επειδή έπιασε δουλειά στο πάνελ του Μπλα Μπλα. Ωραίοι εκεί στο Aler. Δεν έχουν θέματα και ψάχνονται μεταξύ τους.

Αμα κάψει φλάτζα ο άνθρωπος


Η Μαρία Ιωαννίδου βγήκε και δήλωσε ότι η Ναταλία Γερμανού δεν την αγαπάει και πως την χρειάζεται. Σόρι κιόλας, αλλά τι επικοινωνία πέρα του τι κάνεις, πως περνάς, είσαι καλά, μπορεί να έχουν δύο γυναίκες από διαφορετικές γενιές;
Αλλά άμα είναι να βγει κανείς στα ριμαδιμίντια, έτοιμο το έχει το παράπονο.

Άντε πάλι

Η Σάσα Μπάστα και ο Θοδωρής Λανταβός (τώρα ποιός είναι αυτός ο lover είναι ένα από τα μυστήρια του σύμπαντος) αφού χώρισαν, τα βρήκαν, ξαναχώρισαν, τα ξαναβρήκαν, ξαναξαναχώρισαν, τα ξαναξαναβρήκαν και ξαναξαναξαναχώρισαν τώρα λένε ότι τα ξαναξαναξαναβρήκαν. Ήταν μάλιστα αγκαλίτσα στο κέντρο που τραγουδά ο Πετρέλης στην Θεσσαλονίκη. Άμα ξαναξαναξαναξαναχωρίσουν, δεν θα σας πω τίποτα. Τους βαρέθηκα.

Ώρα για λιποαναρόφηση στο κεφάλι


Ο Γιώργος Τσαλίκης διαψεύδοντας τις φήμες που τον θέλουν να έκανε μπότοξ είπε "Ε, ναι λοιπόν, πήρα πέντε κιλά, εκ των οποίων κανά δυο παρκάρανε στα μάγουλα."
Αγοράκι μου, αν είχες δύο κιλά λίπος στο κεφάλι δεν θα υπήρχε χώρος για τον εγκέφαλο.
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μάλλον έχεις δίκιο.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Πως έχασε 5 κιλά;

Όλο το σύμπαν απορεί και ψάχνει να βρει πως έχασε πέντε κιλά η Μενεγάκη. Α, ειναι πολύ εύκολο, θα σας το ρουφιανέψω εγώ. Με δίαιτα. Και τώρα μπορείτε να ασχοληθείτε απερίσπαστοι με τις προεκλογικές εξαγγελίες.

Ούτε βόμβα απεμπλουτισμένου ουρανίου να ήταν

Διάβασα στο Gossip τουβου ότι η είδηση πως η Θεοφανία Παπαθωμά θα κάνει στήλη για την μητέρα και το παιδί στο αντρικό πρωινάδικο του ΑΝΤ1 "έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία". Σιγά μην ανοίξουν και οι ουρανοί από την συγκίνηση.

Ξανθιά ή διαφημιστικό τρικ;

Στο κους κους είχαν θέμα ότι η Βίκυ Καγιά είναι τρομοκρατημένη γιατί δέχεται δεκάδες απειλητικά μηνύματα από "φανατικό θαυμαστή". Κι απορώ εγώ η αγαθή, αφού είναι φανατικός θαυμαστής τότε γιατί να θέλει το κακό της;
Το ρεπορτάζ (;) έχει και συνέχεια. Τι έκανε η παρουσιάστρια για να αντιμετωπίσει τον φανατικό θαυμαστή; Πήγε στον μπαμπά Αντένα και ζήτησε προστασία. Συγνώμη κιόλας, αλλά αυτά δεν πρέπει να τα καταγγέλλουμε στην αστυνομία; Γι' αυτό απορώ αν είναι πολύ ξανθιά η Βίκυ ή αν κάποιος το θεώρησε ως ένα πολύ έξυπνο (;) διαφημιστικό κόλπο.

Παγίδα στην Σταματίνα

Έχω πληροφορία. Το παπαράτσι με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη δεν είναι σαν τα άλλα, δηλαδή 100% συμφωνημένο. Είναι 50%. Η σταματίνα δεν είχε ιδέα και βεβαια δεν τρέχει τίποτα το ερωτικό μεταξύ τους. Το αγοράκι, απ ότι μου σφύριξε μία φιλενάδα, έστησε την δουλειά και κάλεσε φωτογράφο. Ακόμα και σε αυτή την φωτογραφία, που είναι και η πιο διαχυτική, το φιλί πέφτει στο μάγουλο. Μάλιστα ο Στέφανος στο παρελθόν έδινε φωτογραφίες με κοπέλες του εν αγνοία τους σε φιλαράκι του σε εφημερίδα για να τον κάνουν θέμα. Πολυνούμερο είσαι αγοράκι μου.

Το Καραβάτου βουλιάζει

Μεγάλο ναυάγιο φέτος το κους κους. Η καπετάνισσα Κατερίνα Καραβάτου και οι μούτσοι της δεν βλέπουν διψήφια ποσοστά τηλεθέασης ούτε με κιάλια

Η Εμυ για πρωινό;

Λένε ότι με τα πενταράκια που κάνουν ο Σπύρος Λάμπρου με την Έλενα Παπαβασιλείου στην ζώνη πρωινής ενημέρωσης του Alpha, το κανάλι σκέφτεται να τους αντικαταστήσει με την Έμυ Λιβανίου. Ναι, ναι, ναι. Ζω για να ξαναδώ Λιβανίου στο πρωινό. Με τρώει η περιέργεια να δω τι θα γίνει στην Κάντζα με ποσοστό 3%

Στον πολιτιστικό κόσμο της

Η Εύη Αδάμ, αυτή καλέ που κάποτε ήταν μοντέλο και κάνει καριέρα ως σύζυγος Λιβιεράτου (πρώην τραγουδιστή, πρώην ηθοποιού, νυν καφετζή) δήλωσε ότι θα αναλάβει το πολιτιστικό κομμάτι στην εκπομπή των Καραμέρου-Χαριτάτου. Δηλαδή; Θα κάνει ρεπορτάζ για του Θέατρο ελληνικών χορών της Δόρας Στράτου;

Βρες κάτι πιο πιασάρικο βρε Χριστόφορε


Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα λέγεται "4". Αν λεγόταν "Στα 4" βάζω στοιχηματάκι ότι θα έκανε και μεγαλύτερο ντόρο.

Φτωχό σασπένς

Η Ναταλία Γερμανού λέει ότι θα αποκαλύψει τους λόγους που δεν πήγε στον γάμο της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρώτη της εκπομπή. Αχ, θα με φάει το άγχος μέχρι τότε.

Μεγάλη σιγουριά

"Με την Κατερίνα Παπουτσάκη χωρίσαμε γιατί μάλλον δεν ταιριάζαμε" δήλωσε ο Κώστας Καραφώτης κάπου 8 μήνες μετά το φινάλε τους. Καλά αγοράκι μου, όταν σιγουρευτείς ξαναδώσε συνέντευξη.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Αρτίστες

Τα κορίτσια του Καραμέλα (η μία είναι η Ζενίλτνα, διασημότητα ποια αφού τα είχε με τον Κώστα Σόμμερ). Τώρα τραγουδάνε; Πιπιλάνε (λόγο Καραμέλας); Δεν ξέρω. Δεν τις άκουσα. Είχα βάλει ωτοασπίδες.

Ανοίγματα

Α! Αυτό είναι άνοιγμα. Άμα είναι γυμνασμένο ο άνθρωπος μέχρι και σπαγγάτο μπορεί να κάνει. Στον Νίκο Μάνεση θα δώσω ένα ακόμα πόντο γιατί παίζει ποδόσφαιρο, αντρικό άθλημα. Όχι τέννις και γκολφ...

Καλό Πάσχα

Είχαν, λέει, κλείσει ο Χαριτάτος με τον καραμέρο συνέντευξη με τον Τζορτζ Κλούνεϊ αλλά εκείνος έφυγε για Αμερική και μετέθεσαν την συνέντευξη για τα Χριστούγεννα. Να δω ποιά θα είναι η επόμενη δικαιολογία.

Θέλει προσοχή

Η Νάντια Μπουλε συζητάει για να μπει στην εκπομπή του Χαριτάτου με τον Καρμέρο στον Αντένα. Λένε επίσης ότι την είδαν σε δείπνο μαζί με τον καλό της, τον Αρναούτογλου και τον Χαριτάτο. Αν συνεχίζει έτσι την βλέπω σε λίγο καιρό Βογιατζάκη.

Βλέπει πολύ μπροστά...

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε στα βαφτίσια της κόρης του ζεύγους Αϊβάζη-Κορινθίου και έκανε στην μπέμπα δώρο ένα ζευγάρι μπότες; Καλέ, περπατάει κιόλας;

Τιτιβίσματα

Η Βιβιάνα Καμπανίλε, αυτή καλέ που βγήκε Σταρ Ελλάς και που την παρομοίασαν με πουλί, δήλωσε ότι δεν τα έχει με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Δεν μου κάνει εντύπωση. Του πέφτει πολύ μικρή. Όταν πενηνταρίσει βλέπουμε.
Την ρώτησαν όμως και για τον Πάνο Ζήνα. Αλλά εκεί είπε ότι δεν μιλάει για τα προσωπικά της. Τελικά μάλλον ο Παρθένης της πέφτει μικρός. Όταν εξηνταρίσει ο Αλέξανδρος βλέπουμε.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Μουτζαχεντιν

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος άρτι αφιχθείς από το Αφγανιστάν. Ούτε το φουλάρι δεν πρόλαβε να βγάλει

Το βυζάκι του Διονυσάκη

Καλέ Ζάχο, ρίξε κάτι πάνω σου, θα πουντιάσεις.

Θα πάει μπροστά

Η Χριστίνα Αλούπη πήγε διακοπές στο Ντουμπάι και φρόντισε να μοιράσει τις φωτογραφίες της στα ΜΜΕ. Εμπρός στον δρόμοα που χάραξε η Ελενίτσα.

Αντε τρέχα γύρευε


Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος φταίει που δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο της Τατιάνας με τον ΑΝΤ1. Η μεριά Στεφανίδου αφήνει να εννοηθεί ότι η μαντάμ Ευαγγελάτου το καθυστερεί και πως ο λόγος της είναι τι ίδιο ισχυρός με την υπογραφή της. Η άλλη μεριά, του ΑΝΤ1, αφήνει να εννοηθεί το αντίθετο. Καλά, αυτοί είναι ικανοί να έχουν υπογράψει συμβόλαιο και να τα βγάζουν όλα αυτά προς τα έξω για να γίνεται ντόρος.

Δεύτερες σκέψεις

Ενώ όλοι γνώριζαν ότι η Δεσποινα Βανδή θα εμφανιζόταν τον χειμώνα στο στέκι που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Νότη Σφανιανάκη, η ίδια ξαφνικά δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει κλείσει. Μάλλον θα περιμένει να δει τι χορούς θα κλείσουν και μετά να προχωρήσει Θα είναι και λίγα μέτρα πιο κάτω η Βίσση, οπότε λέει να μην ρισκάρει πολύ.

Φούρκα η Ελένη

Φούρκα έχει γίνει η Μενεγάκη, ή έστω έτσι κυκλοφορεί. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν αποτελεί πλέον το χαϊδεμένο παιδί των ΜΜΕ. Μόνο ο κουμπάρος της την στηρίζει πια αλλά κι αυτό της γυρίζει μπουμερανγκ. Μια την κράζουν για τα ρετους, μια για τις παρασκηνιακές διαπλοκές της πόσο να αντέξει η γυναίκα; Και να ήταν ψέματα όλα αυτά κάπως θα άντεχε... Τώρα όμως;

Part time job

Ξέμεινε από δουλειά στην τηλεόραση η Ευγενία μας αλλά δεν το βάζει κάτω. Γεμίζει τον χρόνο της κάνοντας part time job. Μετά από αίτηση που έκανε (και αφού ακολούθησε διαγωνισμός στα πρότυπα του ΑΣΕΠ) την προσέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να μοιράζει τα προεκλογικά του φυλλάδια.

Τελος

Χώρισε η Δούκισσα Νομικού με τον Νίνο. Καιρός ήταν.
Απορώ πως το ανεχόταν τόσο καιρό ο μπαμπάς!

Ουτε γεια

Η Κατερίνα Ζαρίφη δήλωσε ότι με τον Μουτσινά δεν ανταλλάζουν πια ούτε γεια. Γιατί; Μιλούσαν όσο έκαναν μαζί τον "πρωινό καφέ";

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Πατριώτισσα

Λένε πως το φημισμένο Lido (το παριζιάνικο καλέ, όχι η μπουζουκλερί στην Αθήνα) έκανε πρόταση στην Νίνα Λοτσάρη. Και τι πρόταση. Προτασάρα. Πρωταγωνιστικό ρόλο. Εκείνη όμως είπε ένα όχι σαν του Μεταξά γιατί έχει υποχρεώσεις στην Ελλάδα.
Την καταλαβαίνω. Κι εμένα μου έκανε πρόταση ο Πέρεζ Χίλτον αλλά αρνήθηκα γιατί έχω υποχρεώσεις στο δικό μου μπλογκ.

Ευγενία Εξωδίκου


Η Ευγενία Μανωλίδου έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1. Μα καλά αυτή δεν δήλωνε ότι όλα είναι καλά; Εγώ όμως θα ήθελα να την δω υποψήφια με το ΛΑΟΣ και να κλέβει την έδρα του Άδωνι. Να γίνει μετά της Τροίας.

Μνήμη ελέφαντα

Καλέ που την θυμήθηκαν στο gossip tv την Μαρία Μιχελάκου; Αυτή δεν ασχολείται με το μοντελινκ από τότε που μπήκε η νέα χιλιετία. Κοίτα που τελικά δεν είναι τόσο κακό το αλτσχάιμερ. Δεν χρειάζεται να θυμάσαι περιττά πράγματα.

Ουφ ξεαγχώθηκα

Η ωραία Ελένη βρήκε αντικαταστάτρια της Μπαρμπαρίγου. Οπότε λύθηκε το θέμα σίτισης της οικογένειας. Με ταπεράκια από το πλατό στο σπίτι!

Ανάσταση πατρός

Αχ τι του έμελλε να πάθει του Γιωργάκη του Αυτιά. Ένας άγνωστος προσποιείται ότι είναι πατέρας του (που έφυγε από την ζωή πριν 3 χρόνια) για να βγάζει λεφτά. Σκιάχτηκα.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Καλέ, αυτή δεν είναι η Μενεγάκη, η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι

Α, μου φαίνεται ότι το έχετε παρακάνει στην Ιμάκο με τις επεξεργασίες. Ίδια με την Σκάρλετ κάνατε την Ελένη. Απαπαπαπαπα.....

Είδες για να μην διαβάζουν Downtown;

Η Μάρω Λύτρα, η Ελληνοκαναδέζα, με συνέντευξη της στο Downtown, αυτοπροτάθηκε για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision. Μόνο που η Κρατική TV διάλεξε την Ελληνοβελγίδα Κάθριν Αυγουστάκη. Αν διάβαζαν το περιοδικό δεν θα χρειαζόταν να ψάχνουν Ελληνοκάτι έξω από τα σύνορα.

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Blogger Templates Blog

Back to TOP